- 18 Ocak 2018
- 367
- 91
- 98
- 25
- Konu Sahibi Blackdaisy27
-
Bir kere hoşlanan hep hoşlanır bacım beni yanlış anlama.Merhaba herkese. Aslinda ruh halimin kotu olma sebeplerini siralayacak olursam 1 yil once rinoplasti ameliyatı oldum ondan beri çok kötüyüm. Daha sonra ailemden birini kaybettim. Daha sonra erkek arkadaşımın beni aldattığını öğrendim 1.5 ay boyunca. Sadece bir hevesti diyor kızın ilgisi hoşuna gitmiş. Yürüyen bi enkaz gibi hissediyorum her sey üst üste geldi. Tekrar şans verdim elinden gelen her şeyi yaptı hala da yapıyor her gün bu konuyu aciyorum ama a düzeltmeye çalışıyorum bana hediyeler alıyor, her istediğime koşuyor, her kötü ve iyi olayda yanımda oluyor, gerçekten önemsiyor bunu görüyorum ve cok uğraşıyor güvenimi kazanmak için. Çok da yoruluyor ama vazgeçmiyor. Çok pişman olduğunu her seferinde soyluyor ve birdaha olmayacağına dair her şeyin üzerine yemin etti. Ben eskisi gibi hissedemiyorum. Onu çok seviyorum ama şans vererek iyi mi yaptım bilemiyorum. Sizce bi insan birine aşıkken başkasının ilgisinden hoslanabiljr mi? Lutfen empati kurarak fikir belirtin başınıza geldiyse siz naptiniz?
Büyük konuşmak istemem ama aldatmak bir kereyle kalmıyor, affetmek bana göre değil.Merhaba herkese. Aslinda ruh halimin kotu olma sebeplerini siralayacak olursam 1 yil once rinoplasti ameliyatı oldum ondan beri çok kötüyüm. Daha sonra ailemden birini kaybettim. Daha sonra erkek arkadaşımın beni aldattığını öğrendim 1.5 ay boyunca. Sadece bir hevesti diyor kızın ilgisi hoşuna gitmiş. Yürüyen bi enkaz gibi hissediyorum her sey üst üste geldi. Tekrar şans verdim elinden gelen her şeyi yaptı hala da yapıyor her gün bu konuyu aciyorum ama a düzeltmeye çalışıyorum bana hediyeler alıyor, her istediğime koşuyor, her kötü ve iyi olayda yanımda oluyor, gerçekten önemsiyor bunu görüyorum ve cok uğraşıyor güvenimi kazanmak için. Çok da yoruluyor ama vazgeçmiyor. Çok pişman olduğunu her seferinde soyluyor ve birdaha olmayacağına dair her şeyin üzerine yemin etti. Ben eskisi gibi hissedemiyorum. Onu çok seviyorum ama şans vererek iyi mi yaptım bilemiyorum. Sizce bi insan birine aşıkken başkasının ilgisinden hoslanabiljr mi? Lutfen empati kurarak fikir belirtin başınıza geldiyse siz naptiniz?
Bunu ona söylüyorum ama annesinin uzerine yemin ediyor yapmayacagjna dairBir kere hoşlanan hep hoşlanır bacım beni yanlış anlama.
Kurana el bassa ne olur peki ?? Keşke yeminler hemen tutsaBunu ona söylüyorum ama annesinin uzerine yemin ediyor yapmayacagjna dair
Bazı doktorlar kırılan kemiğin daha güclü kaynadıgını da söylüyor ama kimse durduk yere bacağını kırmıyor.Affetmek güclendirmez salaklastırır.Bazı psikologların videolarını izliyorum boyle kotu bi olayın ilişkinin geri kalanını guclendirebilecegini de soyluyorlar
Affedilen 2. Aldatmayı er ya da geç yapar hatta 2. Aldatmada ;" eee kes be sesini affetmeseydin ,sen bana ilgisiz davrandin, senin yüzünden ,sen. ,sen ,sen..." diyip sizi suçlayacak. Ha madem affettin her gün aynı konuyu açmanın da alemi yok çünkü sonunda o jestleri yapmayı da bırakır ne halin varsa gör der.Merhaba herkese. Aslinda ruh halimin kotu olma sebeplerini siralayacak olursam 1 yil once rinoplasti ameliyatı oldum ondan beri çok kötüyüm. Daha sonra ailemden birini kaybettim. Daha sonra erkek arkadaşımın beni aldattığını öğrendim 1.5 ay boyunca. Sadece bir hevesti diyor kızın ilgisi hoşuna gitmiş. Yürüyen bi enkaz gibi hissediyorum her sey üst üste geldi. Tekrar şans verdim elinden gelen her şeyi yaptı hala da yapıyor her gün bu konuyu aciyorum ama a düzeltmeye çalışıyorum bana hediyeler alıyor, her istediğime koşuyor, her kötü ve iyi olayda yanımda oluyor, gerçekten önemsiyor bunu görüyorum ve cok uğraşıyor güvenimi kazanmak için. Çok da yoruluyor ama vazgeçmiyor. Çok pişman olduğunu her seferinde soyluyor ve birdaha olmayacağına dair her şeyin üzerine yemin etti. Ben eskisi gibi hissedemiyorum. Onu çok seviyorum ama şans vererek iyi mi yaptım bilemiyorum. Sizce bi insan birine aşıkken başkasının ilgisinden hoslanabiljr mi? Lutfen empati kurarak fikir belirtin başınıza geldiyse siz naptiniz?
Müge Anlı’ya çıkan katiller de genelde çoluk çocuğunun üzerine yemin ederler yani çok önemli bir kıstas değil bu yeminler, boş.Bunu ona söylüyorum ama annesinin uzerine yemin ediyor yapmayacagjna dair
Ben şahsen inanmıyorum bir defa aldatan tekrar aldatır kişilik meselesi çünkü kişiliğinde olmayan şeyi yapamazsın zatenMerhaba herkese. Aslinda ruh halimin kotu olma sebeplerini siralayacak olursam 1 yil once rinoplasti ameliyatı oldum ondan beri çok kötüyüm. Daha sonra ailemden birini kaybettim. Daha sonra erkek arkadaşımın beni aldattığını öğrendim 1.5 ay boyunca. Sadece bir hevesti diyor kızın ilgisi hoşuna gitmiş. Yürüyen bi enkaz gibi hissediyorum her sey üst üste geldi. Tekrar şans verdim elinden gelen her şeyi yaptı hala da yapıyor her gün bu konuyu aciyorum ama a düzeltmeye çalışıyorum bana hediyeler alıyor, her istediğime koşuyor, her kötü ve iyi olayda yanımda oluyor, gerçekten önemsiyor bunu görüyorum ve cok uğraşıyor güvenimi kazanmak için. Çok da yoruluyor ama vazgeçmiyor. Çok pişman olduğunu her seferinde soyluyor ve birdaha olmayacağına dair her şeyin üzerine yemin etti. Ben eskisi gibi hissedemiyorum. Onu çok seviyorum ama şans vererek iyi mi yaptım bilemiyorum. Sizce bi insan birine aşıkken başkasının ilgisinden hoslanabiljr mi? Lutfen empati kurarak fikir belirtin başınıza geldiyse siz naptiniz?
Sezaryen oldum, 7 sene geçti. Bedenim bir daha hiç kesilmemiş gibi olmadı... ilişki de böyle, bir kere yara aldı mı eskisi gibi olması imkansizBazı doktorlar kırılan kemiğin daha güclü kaynadıgını da söylüyor ama kimse durduk yere bacağını kırmıyor.Affetmek güclendirmez salaklastırır.
Merhaba herkese. Aslinda ruh halimin kotu olma sebeplerini siralayacak olursam 1 yil once rinoplasti ameliyatı oldum ondan beri çok kötüyüm. Daha sonra ailemden birini kaybettim. Daha sonra erkek arkadaşımın beni aldattığını öğrendim 1.5 ay boyunca. Sadece bir hevesti diyor kızın ilgisi hoşuna gitmiş. Yürüyen bi enkaz gibi hissediyorum her sey üst üste geldi. Tekrar şans verdim elinden gelen her şeyi yaptı hala da yapıyor her gün bu konuyu aciyorum ama a düzeltmeye çalışıyorum bana hediyeler alıyor, her istediğime koşuyor, her kötü ve iyi olayda yanımda oluyor, gerçekten önemsiyor bunu görüyorum ve cok uğraşıyor güvenimi kazanmak için. Çok da yoruluyor ama vazgeçmiyor. Çok pişman olduğunu her seferinde soyluyor ve birdaha olmayacağına dair her şeyin üzerine yemin etti. Ben eskisi gibi hissedemiyorum. Onu çok seviyorum ama şans vererek iyi mi yaptım bilemiyorum. Sizce bi insan birine aşıkken başkasının ilgisinden hoslanabiljr mi? Lutfen empati kurarak fikir belirtin başınıza geldiyse siz naptiniz?
Hata yapmışsın, bir kere yapan hep yaparMerhaba herkese. Aslinda ruh halimin kotu olma sebeplerini siralayacak olursam 1 yil once rinoplasti ameliyatı oldum ondan beri çok kötüyüm. Daha sonra ailemden birini kaybettim. Daha sonra erkek arkadaşımın beni aldattığını öğrendim 1.5 ay boyunca. Sadece bir hevesti diyor kızın ilgisi hoşuna gitmiş. Yürüyen bi enkaz gibi hissediyorum her sey üst üste geldi. Tekrar şans verdim elinden gelen her şeyi yaptı hala da yapıyor her gün bu konuyu aciyorum ama a düzeltmeye çalışıyorum bana hediyeler alıyor, her istediğime koşuyor, her kötü ve iyi olayda yanımda oluyor, gerçekten önemsiyor bunu görüyorum ve cok uğraşıyor güvenimi kazanmak için. Çok da yoruluyor ama vazgeçmiyor. Çok pişman olduğunu her seferinde soyluyor ve birdaha olmayacağına dair her şeyin üzerine yemin etti. Ben eskisi gibi hissedemiyorum. Onu çok seviyorum ama şans vererek iyi mi yaptım bilemiyorum. Sizce bi insan birine aşıkken başkasının ilgisinden hoslanabiljr mi? Lutfen empati kurarak fikir belirtin başınıza geldiyse siz naptiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?