- 26 Haziran 2020
- 402
- 855
- 53
- Konu Sahibi Blackdaisy27
-
Kimseye ikinci şans vermem. Sevgiler gelip geçer ama şüphe insanın içini kemirir durur. Bir kere aldatan yine aldatır. Seven insan aldatmaz.Merhaba herkese. Aslinda ruh halimin kotu olma sebeplerini siralayacak olursam 1 yil once rinoplasti ameliyatı oldum ondan beri çok kötüyüm. Daha sonra ailemden birini kaybettim. Daha sonra erkek arkadaşımın beni aldattığını öğrendim 1.5 ay boyunca. Sadece bir hevesti diyor kızın ilgisi hoşuna gitmiş. Yürüyen bi enkaz gibi hissediyorum her sey üst üste geldi. Tekrar şans verdim elinden gelen her şeyi yaptı hala da yapıyor her gün bu konuyu aciyorum ama a düzeltmeye çalışıyorum bana hediyeler alıyor, her istediğime koşuyor, her kötü ve iyi olayda yanımda oluyor, gerçekten önemsiyor bunu görüyorum ve cok uğraşıyor güvenimi kazanmak için. Çok da yoruluyor ama vazgeçmiyor. Çok pişman olduğunu her seferinde soyluyor ve birdaha olmayacağına dair her şeyin üzerine yemin etti. Ben eskisi gibi hissedemiyorum. Onu çok seviyorum ama şans vererek iyi mi yaptım bilemiyorum. Sizce bi insan birine aşıkken başkasının ilgisinden hoslanabiljr mi? Lutfen empati kurarak fikir belirtin başınıza geldiyse siz naptiniz?
Aldatan, şiddete eğilimi olan, madde kumar vb bağımlılığı olan kişileri affetmeyin. Bunlar affedilmesi soz konusu olan seyler degil ve affedince emin olun tekrar yapacaklar. Değil ki sevgiliyken affetmek evli bile olsanız kapıyı gösterin. Yani şu an sevgililik aşamasında ve kurtulmasi bu kadar kolayken nasıl hala kafaniz karışabilir? Bi o mu kaldı yani o kadar mı kıymetli bu tarz erkekler yahu? Bakın adam demiyorum erkek diyorum. Adam bile demeyin şunlara.Merhaba herkese. Aslinda ruh halimin kotu olma sebeplerini siralayacak olursam 1 yil once rinoplasti ameliyatı oldum ondan beri çok kötüyüm. Daha sonra ailemden birini kaybettim. Daha sonra erkek arkadaşımın beni aldattığını öğrendim 1.5 ay boyunca. Sadece bir hevesti diyor kızın ilgisi hoşuna gitmiş. Yürüyen bi enkaz gibi hissediyorum her sey üst üste geldi. Tekrar şans verdim elinden gelen her şeyi yaptı hala da yapıyor her gün bu konuyu aciyorum ama a düzeltmeye çalışıyorum bana hediyeler alıyor, her istediğime koşuyor, her kötü ve iyi olayda yanımda oluyor, gerçekten önemsiyor bunu görüyorum ve cok uğraşıyor güvenimi kazanmak için. Çok da yoruluyor ama vazgeçmiyor. Çok pişman olduğunu her seferinde soyluyor ve birdaha olmayacağına dair her şeyin üzerine yemin etti. Ben eskisi gibi hissedemiyorum. Onu çok seviyorum ama şans vererek iyi mi yaptım bilemiyorum. Sizce bi insan birine aşıkken başkasının ilgisinden hoslanabiljr mi? Lutfen empati kurarak fikir belirtin başınıza geldiyse siz naptiniz?
Demek ki ilgi hoşuna gidince kendini tutamıyor, bunu affetsen yine böyle olaylarla karşına çıkacaktır. Ne üzerine yeminler ederse etsin yine inanma. Pişkin pişkin yaptığı açıklamaya bak. Nerede ilgi orada o demek kiSadece bir hevesti diyor kızın ilgisi hoşuna gitmiş.
2 sezaryen sonrası bir küçük işlemden sonra eskisinden daha güzel olduSezaryen oldum, 7 sene geçti. Bedenim bir daha hiç kesilmemiş gibi olmadı... ilişki de böyle, bir kere yara aldı mı eskisi gibi olması imkansiz
1.5 aylık heves mi olur ya saçmalamışMerhaba herkese. Aslinda ruh halimin kotu olma sebeplerini siralayacak olursam 1 yil once rinoplasti ameliyatı oldum ondan beri çok kötüyüm. Daha sonra ailemden birini kaybettim. Daha sonra erkek arkadaşımın beni aldattığını öğrendim 1.5 ay boyunca. Sadece bir hevesti diyor kızın ilgisi hoşuna gitmiş. Yürüyen bi enkaz gibi hissediyorum her sey üst üste geldi. Tekrar şans verdim elinden gelen her şeyi yaptı hala da yapıyor her gün bu konuyu aciyorum ama a düzeltmeye çalışıyorum bana hediyeler alıyor, her istediğime koşuyor, her kötü ve iyi olayda yanımda oluyor, gerçekten önemsiyor bunu görüyorum ve cok uğraşıyor güvenimi kazanmak için. Çok da yoruluyor ama vazgeçmiyor. Çok pişman olduğunu her seferinde soyluyor ve birdaha olmayacağına dair her şeyin üzerine yemin etti. Ben eskisi gibi hissedemiyorum. Onu çok seviyorum ama şans vererek iyi mi yaptım bilemiyorum. Sizce bi insan birine aşıkken başkasının ilgisinden hoslanabiljr mi? Lutfen empati kurarak fikir belirtin başınıza geldiyse siz naptiniz?
Bir ömür boyu bu şüpheyle yaşıyabilirsen devam et. Benzeri başıma geldi sadece roller farklıydı...Merhaba herkese. Aslinda ruh halimin kotu olma sebeplerini siralayacak olursam 1 yil once rinoplasti ameliyatı oldum ondan beri çok kötüyüm. Daha sonra ailemden birini kaybettim. Daha sonra erkek arkadaşımın beni aldattığını öğrendim 1.5 ay boyunca. Sadece bir hevesti diyor kızın ilgisi hoşuna gitmiş. Yürüyen bi enkaz gibi hissediyorum her sey üst üste geldi. Tekrar şans verdim elinden gelen her şeyi yaptı hala da yapıyor her gün bu konuyu aciyorum ama a düzeltmeye çalışıyorum bana hediyeler alıyor, her istediğime koşuyor, her kötü ve iyi olayda yanımda oluyor, gerçekten önemsiyor bunu görüyorum ve cok uğraşıyor güvenimi kazanmak için. Çok da yoruluyor ama vazgeçmiyor. Çok pişman olduğunu her seferinde soyluyor ve birdaha olmayacağına dair her şeyin üzerine yemin etti. Ben eskisi gibi hissedemiyorum. Onu çok seviyorum ama şans vererek iyi mi yaptım bilemiyorum. Sizce bi insan birine aşıkken başkasının ilgisinden hoslanabiljr mi? Lutfen empati kurarak fikir belirtin başınıza geldiyse siz naptiniz?
Okuduğum en üzücü yorum bu oldu benim için. Bilgilendirme için teşekkür ederimSevgiliyken aldatıldım şans verdim cok sevdiğimden evlendim yine aldatıldım bu sefer de çocuk için sans verdim..Affettim sandim ama hep yanıldım..23 yılım geçti şimdi ayrılmaya çalışıyorum hem de 2 çocukla..Tecrübe ile yüzde yüz şans verme derim..O boşlukları bahaneleri hiç bitmiyor.Giden güven gelmiyor bu da net..
Bunu bende duymuştum.Birkere yakalandığı için kaybetme korkusu oluyor evet ama artık daha temkinli aldatıyorBazı psikologların videolarını izliyorum boyle kotu bi olayın ilişkinin geri kalanını guclendirebilecegini de soyluyorlar
Evli ve cocuklu degilseniz zaman harcamaya degmezMerhaba herkese. Aslinda ruh halimin kotu olma sebeplerini siralayacak olursam 1 yil once rinoplasti ameliyatı oldum ondan beri çok kötüyüm. Daha sonra ailemden birini kaybettim. Daha sonra erkek arkadaşımın beni aldattığını öğrendim 1.5 ay boyunca. Sadece bir hevesti diyor kızın ilgisi hoşuna gitmiş. Yürüyen bi enkaz gibi hissediyorum her sey üst üste geldi. Tekrar şans verdim elinden gelen her şeyi yaptı hala da yapıyor her gün bu konuyu aciyorum ama a düzeltmeye çalışıyorum bana hediyeler alıyor, her istediğime koşuyor, her kötü ve iyi olayda yanımda oluyor, gerçekten önemsiyor bunu görüyorum ve cok uğraşıyor güvenimi kazanmak için. Çok da yoruluyor ama vazgeçmiyor. Çok pişman olduğunu her seferinde soyluyor ve birdaha olmayacağına dair her şeyin üzerine yemin etti. Ben eskisi gibi hissedemiyorum. Onu çok seviyorum ama şans vererek iyi mi yaptım bilemiyorum. Sizce bi insan birine aşıkken başkasının ilgisinden hoslanabiljr mi? Lutfen empati kurarak fikir belirtin başınıza geldiyse siz naptiniz?
Gençlikte olur böyle çalkantılar. Evlenmeyin yeter.Merhaba herkese. Aslinda ruh halimin kotu olma sebeplerini siralayacak olursam 1 yil once rinoplasti ameliyatı oldum ondan beri çok kötüyüm. Daha sonra ailemden birini kaybettim. Daha sonra erkek arkadaşımın beni aldattığını öğrendim 1.5 ay boyunca. Sadece bir hevesti diyor kızın ilgisi hoşuna gitmiş. Yürüyen bi enkaz gibi hissediyorum her sey üst üste geldi. Tekrar şans verdim elinden gelen her şeyi yaptı hala da yapıyor her gün bu konuyu aciyorum ama a düzeltmeye çalışıyorum bana hediyeler alıyor, her istediğime koşuyor, her kötü ve iyi olayda yanımda oluyor, gerçekten önemsiyor bunu görüyorum ve cok uğraşıyor güvenimi kazanmak için. Çok da yoruluyor ama vazgeçmiyor. Çok pişman olduğunu her seferinde soyluyor ve birdaha olmayacağına dair her şeyin üzerine yemin etti. Ben eskisi gibi hissedemiyorum. Onu çok seviyorum ama şans vererek iyi mi yaptım bilemiyorum. Sizce bi insan birine aşıkken başkasının ilgisinden hoslanabiljr mi? Lutfen empati kurarak fikir belirtin başınıza geldiyse siz naptiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?