Aldatilip sans veren var mi?

Kimseye ikinci şans vermem. Sevgiler gelip geçer ama şüphe insanın içini kemirir durur. Bir kere aldatan yine aldatır. Seven insan aldatmaz.

Aldatan, şiddete eğilimi olan, madde kumar vb bağımlılığı olan kişileri affetmeyin. Bunlar affedilmesi soz konusu olan seyler degil ve affedince emin olun tekrar yapacaklar. Değil ki sevgiliyken affetmek evli bile olsanız kapıyı gösterin. Yani şu an sevgililik aşamasında ve kurtulmasi bu kadar kolayken nasıl hala kafaniz karışabilir? Bi o mu kaldı yani o kadar mı kıymetli bu tarz erkekler yahu? Bakın adam demiyorum erkek diyorum. Adam bile demeyin şunlara.
Ya da şöyle sorayım sizin hayatınız bu kadar mı kıymetsiz? Yazık gerçekten üzülüyorum bu tarz konular okuyunca. Bir sevgi kırıntısı için hayatinizi mahvetmeyin. Sizi gercekten seven ve deger veren insanlar olsun hayatinizda. Dik durun güçlü durun caanım kadınlar lütfen artık ya

Siz affetmek istiyorsunuz ama aynı hatayı bir daha yapar. Yaparken utanması yoktu da sonradan mı oluşmuş? Ben bunun karakter meselesi olduğunu düşünüyorum. Erkekler malum affetirmeye çalışırken baya profesyoneller. İçinizde şüphe ve kuşku ile nereye kadar devam edeceksiniz?

Sadece bir hevesti diyor kızın ilgisi hoşuna gitmiş.
Demek ki ilgi hoşuna gidince kendini tutamıyor, bunu affetsen yine böyle olaylarla karşına çıkacaktır. Ne üzerine yeminler ederse etsin yine inanma. Pişkin pişkin yaptığı açıklamaya bak. Nerede ilgi orada o demek ki

Sezaryen oldum, 7 sene geçti. Bedenim bir daha hiç kesilmemiş gibi olmadı... ilişki de böyle, bir kere yara aldı mı eskisi gibi olması imkansiz
2 sezaryen sonrası bir küçük işlemden sonra eskisinden daha güzel oldu Belki de aldatanlar icin de bir nester gerekli bedel icin

1.5 aylık heves mi olur ya saçmalamış

Bir ömür boyu bu şüpheyle yaşıyabilirsen devam et. Benzeri başıma geldi sadece roller farklıydı...

Sevgiliyken aldatıldım şans verdim cok sevdiğimden evlendim yine aldatıldım bu sefer de çocuk için sans verdim..Affettim sandim ama hep yanıldım..23 yılım geçti şimdi ayrılmaya çalışıyorum hem de 2 çocukla..Tecrübe ile yüzde yüz şans verme derim..O boşlukları bahaneleri hiç bitmiyor.Giden güven gelmiyor bu da net..

Sen ömür boyu şüphe duyacaksın, o da bir süre sonra eee yeter artık, bıktım senin güvensizliğinden demeye başlayacak. O yüzden bence en doğrusu ayrılmak.

Okuduğum en üzücü yorum bu oldu benim için. Bilgilendirme için teşekkür ederim

Evli olsaysaydiniz yorum yapmazdım belki ama daha erkek arkadaşınız.Şöyle diyeyim daha ilişkinin en başında siniz söz nişan bile yok yarın öbür gün evlenip 10 sene geçtiğinde sevginiz birazda alışkanlığa dönüştüğünde yapmaz diyebilir misiniz diyemezsiniz.Bir kere yapan bir kere daha yapar.Gecenler de çok güzel bir söz duydum "unutma balık yemle insan yeminle kandirilir".

Iliskide aldatilmak affedilecek bir durum degil. Bunu hangi bilir kişiye sorarsan sor. Bende yasadim yillar once ama onunla olmaktansa ölmeyi tercih ederim deli gibi sevdigim halde. Ben yurutemezdim sahsen beni aldatan insanla ama tabi yinede senin hayatin.

Evli ve cocuklu degilseniz zaman harcamaya degmez

Sevgili Dostum şükürler olsun ki bunu yapan kişi senin sevgilin. Yani henüz evli değilsiniz. Tecrübe konuşuyor ki bu tarz eylemlerde bulunan kişiler tarzlarını değiştirmiyorlar. Bu süreçte yalnızca kendine odaklanmasnı tavsiye ederim. İçin acıyor muhtemelen ama konu sen ve seninle ilgili hiç bir şey değil.

Gençlikte olur böyle çalkantılar. Evlenmeyin yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…