Aldatildim !!!

Bu pisligi yapan sonucuna da katlanmali. Bir de aglayip ayaklarina kapanlar, duygu somurusu yapmalar, kopegin olurum demeler...
Kisilik olsa bir anlik zevk icin zaten yapmaz.

Simdi aglar, zirlar sen affettikten sonra bir rahatlik icerisine girer, aradan zaman gecer beni daha once affetmisti ama benim aptalligimdan yakalanmistim der. Tecrubeli bir sekilde aldatir.

Aldatmak hata degildir ki affedilsin, aldatmak kisilik bozuklugudur.

Adamın mayası belli zaten. Üzerine kalem çekilmiş 2 kadın, 2 de çocuk var. Buna rağmen aşık olup evlenmek büyük cesaret.
Ne önemli şeymiş şu aşk dedikleri...

Peki gerçekten bu olayın evliliğinde ilk aldatma olduğuna inanıyor musun?

Nasıl tesadüf ki, senin telefonunu koyduğun gün ilk kez böyle bir yanlışa düşmüş.

Yazdıklarından ayrılacaksın gibi gözükmüyor. Çünkü neden ayrılmanın zor olacağına, adamın pişmanlığına dair çok fazla detay paylaşmışsın.

İlişki sizin; ne karar alacağınız kimseyi ilgendirmez. Sadece yola devam diyeceksiniz, o çocuğu huzursuzluk içinde büyütmeyin. Kavgalarınızı ona yansıtmayın. Psikolojisi bozuk bir birey olarak yetişmesin.

Gozumu kulagimi kapayip oturup bekleyecek yapida aciz bi insan deilim acikcasi bosanacamda gidicemde birseyleri yoluna koymam ayarlamam gerek bu sure icerisinde cunku annemn evinin bulundugu cevrede olmak istemiyorm bunu annemle konusup kararlar alip evi tasiyip duzen kurup gitme dusuncesindeyim bunun icinde az zamana ihtiyacm var

Aklimdan gitmiyor zaten hicbirsey gitmeyecekte
benim annem de babamın aldattığını telefonda duydu daha doğrusu duymuş ben başka bir şehirdeydim o sıra ben öğrenene kadar hiçbir şey yokmuş gibi devam etmişler ben öğrenip deliye döndüm ayrıl dedim ayrılıcam dedi şimdi ayrılmadı her gün kavga her gün kavga aklından çıkmıyor e öyle niye affettin

Ben Allahin adaleti diyorum cunku kadin yeni ise basliyor zaten daha uzun zamanlar yasandigina inanmiyorum kndiside kadinda ayni seyleri anlatiyor sonucta sozlesmis olamazlar cunku ortaya cikabilceklerine inandiklarini sanmiyorum .

Aynen oyle hicbirsey unutulmaz duzelmez duzelmeyecekte

gözünüzü seveyim,adamın yediği mokları anlatıp anlatıp sonra da gidemiyorum oğlum için yazmayın yahu..
6 aylık bebenin ne iligisi var kocanızın başka kadınla arabada sevişmesinin???gidemiyorum cesaretim yok diyin başşka bişey diyin yaa...
gidemeyeceksen de kurcalamayacaktın...
bu herifle bir daha aynı yatağa girip,aynı sofrada yemek yiyip,eşim diyebileicek misin???

Nerden biliyorsun kocanla o kadının ilişkiye girmediğini nasıl güveniyorsun

Kusura bakmayin ama su anlattiklariniza bakinca esinizin karakterinden midem bulandi
Daha üc hafta önce ise baslayan kadinla otoparklar falan..bu kadar alcalmis..sizin sartlarinizi bilemem ama ben bi dakika suratina bakamam

Ben Allahin adaleti diyorum cunku kadin yeni ise basliyor zaten daha uzun zamanlar yasandigina inanmiyorum kndiside kadinda ayni seyleri anlatiyor sonucta sozlesmis olamazlar cunku ortaya cikabilceklerine inandiklarini sanmiyorum .
Canım arabada, gündüz gözüyle yolun ortasında böyle bir şeye cesaret edebilecek tıynetsiz, parasını verip neler yapmaz?

Ben senin yerinde olsam çocuklarından niçin uzaklaştırılmış, bunu araştırırdım öncelikle.

Ben affedemem ve o adamla birlikte yaşamayı da içim almaz. Bunu bir gurur emaresi olduğu için yazmıyorum yanlış anlama, gerçekten yapamam, böyle bir acı ve güvensizlik olduğu sürece eşimle birlikte yaşayamam, ölse mutlu olurum hatta içimi kin kaplar. Sen de benim gibiysen işin zor.. kimi kadın affediyor ve geçmişi geride bırakabiliyor.. Kendini bilirsin affetsen devam edebilir misin, mutlu olabilir misin, güvenebilir misin?

Bende ayni sekilde dusunuyorum herseyin bedeli var olmak zorunda !

Keşke duymasaymışsınız, başka şekilde öğrenseymişsiniz. Şimdi siz boşansanız bile erkeklere güven kalmayacak içinizde bu durum için herkesi aldatabilecek potansiyelde göreceksiniz. Yaşadığınız çok zor bişey Allah yardımcınız olsun. O aşağılık kadına da söyleyecek söz bulamıyorum onunda dünyası başına yıkılır onlarca kadınla aldatılır üstüne de kuma getirilir inşallah

Kusura bakmayin ama su anlattiklariniza bakinca esinizin karakterinden midem bulandi
Daha üc hafta önce ise baslayan kadinla otoparklar falan..bu kadar alcalmis..sizin sartlarinizi bilemem ama ben bi dakika suratina bakamam

Benimde kendisinden midem bulaniyor zaten . Bunun sonu gelecek ve ben burda paylasacagm ama suan mecburiyetm var cocumla ilgili.

Bnde zaten tek uzuldugum sey baska kimseye birdaha guven duymayacagim . Aptal yerine konmaktansa duymak daha iyi bence dusunsenize butun gun cocunhzla ugrasiorsunz esinizz her halti yiyip gelip yuzunuze bakior oyle olmasindansa bilip ayrilmak dha mantikli .

Bende soyledim keske olsen o ruh halinde zaten suan burda yazilan bi kac seyi okudum ona bak ne dusunuyorlar dedm ne hallere soktun beni dedim kendinide benide rezil ettin dedim herkese yuvani mahfettin dedm iceri gitti geldi aglayarak affet diye bagiriyor umrumdami hayir ! Birdaha asla.

Ben de yurtdisinda yasiyorum. Nasil farkliymis burada kanunlar? Bir babanin cocuklarini görememesi icin hangi farkli kanunlar varmis merak ettim. Üstüne basa basa söylüyorum cocuklar siddet ve taciz görmedigi, ebeveynlerden biri madde kullanmadigi sürece ne anne ne baba digerinin görmesini yasaklatamaz. Sadece anne bile siddet görse cocuklara da yapabilir diye mahkeme yasaklar iletisim kurmalarini. Diger ihtimal de bu kocam dediginiz adam kendi gidip görmüyor ilgilenmiyordur. Kaynana melek gibi, baba desen resimlere bakip hasret gideriyor ama niyeyse cocuklara yaklasamiyorlar bile.

Hic kendinizi kandirmayin. Bu adam cok rezil biri. Kocaniz diye görmek laf söyletmek istemiyorsunuz ama benim komsum olsa selam vermem. Ayaküstü elli yalan. Kafasinda kirk tilki geziyor kirkinin da kuyrugu birbirine degmiyor.

Mahkemenin görmesini yasakladigi karari bir isteyin bakalmi vardir mutlaka kendisinde de bir örnegi. Tercüme edelim siz de ögrenin neymis ne degilmis.

Eşinizin iyice ar damari çatlamis ayni sekilde diger kadininda gündüz gözü sokak ortasinda bu ne igrencliktir.Adam diyemiyecegim şahsiyet siz onu affedesiye kadar herseyi yapar.Alismis kudurmustan beterdir derler.Hic bir zaman değişmez kendin için bir iyilik yap ve bu pislikten kurtul.

Haklısınız kandırılmak çok daha kötü tabi ki. Ben sadece olaya bu şekilde şahit olmak yerine birinden duysaydınız yada bi mesaj görseydiniz bu kadar etkilenmezdiniz belki demek istedim. Boşanıp boşanmamak sizin kararınız elbette, hakkınızda hayırlısı olsun umarım bu problemi en az yarayla atlatabilirsiniz. Bebeğinizin sevgisi size güç verecektir.. Bırakmayın kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…