Aldatıldım !

Ağlarımmm konu açılalı olmuş bir hayli şuan nasılsın peki merak ettim seni Rabbim Karşına öyle birini çıkarsin ki seni senden daha çok biri ile hayatını birleştirmeyi nasip etsin ileride inşallah

Allahın sevdiği kuluymussun ya senle evliyken böyle bir şey yapsaydi daha kötü olurdu üzülme canim konu eski ama umarım daha iyisindir

Niye kendine aci cektiriyorsun ki bu kadar git görüş konuş onunla. İçindekileri anlat . sarhoşken biriyle birlikte olan bir kadin var bir tarafta . Belki de evlenecek adam yoktu bunu kurdu planladi. Bir saf sizinkini buldu ? Öyle şip diye bitirmek olmamis. Aldatilmadim yorumum ne kadar gerçekçi bilmiyorim eğer öyle bir şey yasarsam coook agir geciririm farkindayim ama herşeyi yikmam gibi geliyor. Acimi dindirmesi için karsindakini kullanirim. O yüzden sende kendin için birşeyler yap ozluyorsan ara konuş. Ne öyle bir kadinla evli lması ne de çocuğunun olmasi buna engel. Türk sinrmasi cekmiyorsun. Hayata bir kez geliyorsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

En kısa sürede hayırlı güzel haberlerini alırız inşallah dualarımız seninle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O kadar kotu oldum ki okuyunca allah sana sabir versin bundan sonraki günlerin mutlu huzurlu geçsin inşallah, inşallah sana tüm dertlerini unutturacak seni çok seven biri çıkar karşına..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O da bişeymi , ben gerçek anlamda ilk sevgilim olan, ilk birlikteliğimi yaşadığım erkeğin hayatında başkası olduğunu bu olaydan 1 hafta-10 gün sonra öğrendim ve 20 yaşındaydım.. Hissettiklerimin tarifi olamaz. O an ki şoktan nasıl hissedeceğini bilmiyor insan. Kimseyi suçlamıyorum benim hatamdı diyip geçiyorum. Yaşamamalıydım asla böyle bişey. üzerinden 4 sene geçti şimdi unutamadım asla ama öfke yok kin yok unutamadım insanı hep yara olarak içimde bi yerlerde kalıcak. Allahın bir bildiği vardır diyorum sadece ve kendisini Allaha havale ettim..

Konu açılalı çok olmuş ama okurken gerçekten üzüldüm ve içindeki acıyı alması icin Allah'a dua ettim bende.. Umarım suan daha iyisindir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Umarım çok iyisindir, sen en doğrusunu yapmışsın uzun süre bi ilişki düşünme istesende yapamıycaksın zaten, elbet birgün yine aşık olacaksın ve bu sefer herşey mükemmel olacak.
Mutlulukla kall:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…