- 18 Eylül 2014
- 8.452
- 29.980
- Konu Sahibi barbekusos
Sizi ve bazı konulardaki görüşlerinizi biliyorum. Sizin de düşünceleriniz önemli benim için. Icim paramparça. Inanılmaz merak ediyorum perşembe gününü ama bilmiyorum. Çok dardayım.
Adamın diğer özelliklerini bilmiyorum.
Hayatta hiç kimse mükemmel değil. Biz dahil. Ama terazinin kefelerine koyuyoruz artıları ve eksileri. Neresi ağır basarsa.
Olayı nasıl öğrendiğinizi yazmamışsınız. O kısım da önemli aslında. Siz mi öğrenip sordunuz mesela? Siz sormasanız devam etme riski var mıydı?
Siz öğrendikten sonra “amaaan ne var bunda her erkek yapar, hem zaten sen .....” diyerek sizi suçlamadı ise, zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışamdıysa bu artı bence. Geçenlerde üyenin biri konu açmış, gece yarısı eski sevgilisine (gündüz işyerinde buluştuktan sonra) uyudun mu diye mesaj atıp açıklama kısmına “ama sen erken uyumuştun” diye pişkinlik yapan ve herşeyi batıran bir kocası vardı.
Ya da daha önce konuşmuş muydunuz mesela, “aldatmak” nedir diye? Bu konudaki görüşleriniz aynı mı idi? Ya da net miydiniz? Örnek, ben sevgilime dedim ki, benimle görüşmeye gelmeden önce mesaj siliyorsan bu benim için aldatmadır ve affetmem. Zavallı şimdi abuk sabuk mesajları bana gösterip öyle siliyor :))
Bu olay dışında nasıl? Sorumluluk sahibi biri mi? Çalışkan mı? Size hiç yalan söyledi mi? Ailesine sizi ezdirir mi? Size saygısızlık yapar mı?
Hepsiyle beraber tartmak lazım diye düşünüyorum.
Farzedelim ki biz kötü bir hata yaptık ve pişmanız.