iş çıkışı bir yere gitmez,sürekli evdedir o yüzden yatma olduğunu düşünmüyorum.Ben seviyorumları,ölürümleri kandırmak için olduğunu düşünüyorum.Çünkü kadın yaşça büyük ve çok güzelde bir tarafı yok
Yorumlarını bakış açını çok seviyorum. Evli miydin hatırlayamadım ama Allah korusun bu tarz bir şey yaşasaydın, ne olursa olsun boşanırdım der miydin? Çok net bir duruşun var bu konularda. Ben öyle sezdim. Ben diyemeyenlerdenim mesela ama yularda yazdığın yorum o kadar hoşuma gitti ve bana ders verir nitelikte geldi kisiz başkasıyla böyle konuşsanız ve niyetiniz yatmak olsa, eşiniz sizi bi kerelik affeder miydi?
güven, haysiyet, onur, gurur... bunlar zaten bir kereliktir. iki kereliği olmaz.
evli değilim, nişanlıyım henüz.Yorumlarını bakış açını çok seviyorum. Evli miydin hatırlayamadım ama Allah korusun bu tarz bir şey yaşasaydın, ne olursa olsun boşanırdım der miydin? Ben diyemeyenlerdenim mesela ama yularda yazdığın yorum o kadar hoşuma gitti ve bana ders verir nitelikte geldi ki
Tabiki kolay değil,fakat bitirmekte kolay değilBuraya konu açtığınıza göre aldatılmayı yedirememişsiniz kendinize.
Boşanmak kolay değil tamam ama bunu kabullenmek kolay mı?
Tabiki kolay değil,fakat bitirmekte kolay değil
Peki nasıl olsa affedildiğini gören eşiniz tekrar aldatırsa yine de bitirmek kolay değil der misiniz?Tabiki kolay değil,fakat bitirmekte kolay değil
Her türlü imkanım var ondan daha iyi durumdayım.Fakat evliliği o kadar kolay bitiremiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?