.birkaç haftadır konuşmaya başlıyorlar,zaten ben yakalıyorum sonra
Birde ortada sevgi ve yatma olmadığından öyle teselli ettim sadece
.Kadına seviyorumlar,senin için ölürümler neler neler.
Açıkçası başıma böyle bişey gelmeden önce bende kesinlikle hayır affetmem diyordum.Ama çocuk olunca iki kere düşünüyorsun.Hayır, hayır, hayır, hayır!!
iş çıkışı bir yere gitmez,sürekli evdedir o yüzden yatma olduğunu düşünmüyorum.Ben seviyorumları,ölürümleri kandırmak için olduğunu düşünüyorum.Çünkü kadın yaşça büyük ve çok güzelde bir tarafı yokbir kaç haftadır konuştuğu kadını mı sevmiş
kendinizi kandırmak daha kolaysa...
dul kadar da başına taş düşsün emi kocanızın..
Aynısını bende söyledim tabiki ses çıkaramadı.Farkındayım aynısını ben yapsaydım bu kadar çabuk kabul edemezdi.siz başkasıyla böyle konuşsanız ve niyetiniz yatmak olsa, eşiniz sizi bi kerelik affeder miydi?
güven, haysiyet, onur, gurur... bunlar zaten bir kereliktir. iki kereliği olmaz.
Duymak istediğiniz nedir tam olarak? Eşinizi bize savunmak için mi konu açtınız?iş çıkışı bir yere gitmez,sürekli evdedir o yüzden yatma olduğunu düşünmüyorum.Ben seviyorumları,ölürümleri kandırmak için olduğunu düşünüyorum.Çünkü kadın yaşça büyük ve çok güzelde bir tarafı yok
kandıramadığı için şükredin mademiş çıkışı bir yere gitmez,sürekli evdedir o yüzden yatma olduğunu düşünmüyorum.Ben seviyorumları,ölürümleri kandırmak için olduğunu düşünüyorum.Çünkü kadın yaşça büyük ve çok güzelde bir tarafı yok
Her türlü imkanım var ondan daha iyi durumdayım.Fakat evliliği o kadar kolay bitiremiyosunBu sorunun cevabı mesleğin var mi? Yeni bi hayat kurabilecek misin? Ailen yardımcı olur mu? Gibi şeylerin cevabına göre değişir. Bunların hepsi olumsuzsa şartları uygun hale getirene kadar idare et, çocuk az büyüsün iş bul para biriktir .zaten tekrar yapacak delil topla... Gibi
iş çıkışı bir yere gitmez,sürekli evdedir o yüzden yatma olduğunu düşünmüyorum.Ben seviyorumları,ölürümleri kandırmak için olduğunu düşünüyorum.Çünkü kadın yaşça büyük ve çok güzelde bir tarafı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?