- 11 Haziran 2014
- 2.509
- 3.293
Yorumlarımi yanlis anlamişsiniz.Hanımefendi ilk yazdığınız yorumda,
Kocasını kendisine bağlama gibi bi öneride bulunmuşsunuz.
Kapıya neden polis getiriyorsun ki yazmışsınız,şiddet gördüğü esnada polis çağıran kadına yazıyorsunuz bunu, dikkatinizi çekerim.Dayak yedikten sonra sakin sakin konuşup zerafetini bozmamalıydı sanırım,değil mi? Kadın olmak bunu gerektirir çünkü...
Ayrıca ikide bir dillendirdiğiniz çirkeflik yap yap diye gaza getirici yorum yapanı görmedim.
Daha çok boşanması yönünde yorumlar yapılmış ama zannederim ki konu sahibi bunu yapmayacak...
Kapiya polis getirtecek kadar siddetli kavga olmamali evet. Siz bunu siddet gor ama kadın olarak sus olarak nasil anladiniz acaba? Burada soyledigim şu baktiniz kavga siddete yoneliyor daha ateslemezsiniz yani karsinizdakinin daha cok saldirmasina neden olacak sekilde davranmazsiniz yoksa olay buyur kapiya polis gelir ama siddet onlenemez belki o an icin kurtulursunuz sonrasinda daha beter olur. Daha akilli davranip siddet tehlikesi yaratmamak lazim. Bilmem anlatabiliyor muyum? Ha siddete karsi kendini korumak icin de elbette ne yapiyorsa yapmali.
Konu sahibi bosanmayacak galiba demissiniz iste ben de ona diyorum ki sakin bir karar ver. Eğer bosanmayacaksan evliligini duzeltmenin yollarini ara. Siz bunu dayak ye ama evli kal olarak anliyorsunuz.
Benim mesajimi alintilayan kisi benim zarif davran dememe takmıs sizin gibi ben ona ve size ne yani cirkef mi olalim, sirretlik mi yapalim dedim.
Konu sahibi genc bir kardesimiz. Allah hakkinda hayirlisini nasip etsin. Ortada bir evlilik ve bir cocuk var oyle hatirladim. Belli ki esi de henuz olgun bir erkek değil. Evlilik surdurmek kolay değil. Cok olgun olmak gerekiyor ama o da maalesef yillar icinde ve aci deneyimlerle oluyor.
Bizim bu tartisamamizin onlara bir faydasi yok. Sonucta iki tarafin da ailesi var. Herkesin kendi akli ve karar verme yetisi var.