Arkadaslar dün esim olacak kisiyle oturdum konustum. Ona icimde kalan herseyi sordum.
O kizla ne zamandan beri konustugunu sonra kim önce irtibat kurdugunu vs. vs. sordum. Anlattigina gore (tabi supheli) sadece onun hesabina facebooktan baktigini soyledi. Hadi buna tamam diyelim bizde merakimizdan belki eski sevgilimize bakiyoruzdur. Sonradan bu kiz mesaj atmis seni ''önerilerde gordum merak ettim yazdim'' demis. Hatta ''masallah evlendin mutluluklar dilerim'' de demis. Sonra sohbet baslamis. Kiz buna yakislastikca es kisis uzaklasmis. Sonra sohbet oyle bir hal almiski kiz bunu tehdit etmeye baslmis. Eger bana kotu davranirsan konusmalarimizi esine atarim diye. ESIM de korkmus beni kaybedeceginden kizla konusmaya devam etmis. Yani devam etmis de..taa evime kada getirmis.
Iliskiye girdiniz mi dedim. Bana o kadar ileri gitmedigini soyledi. Sdece surtusmeler falan. Igrenc yani..bunu yazarken bile igreniyorum..
Kizi o gun neden eve getirdigini anlatti.. O gece evine donenemis otobus yokmus o yuzden evime davet etmis. O arada olanlar biraz olmus. Nefsime uydum birkerelik oldu dedi.
Hadi diyelim o zeynep denen kizin bana mesajlarinizi atacagindan kokrtun, neden daha ilerisine izin verdin? Bunun cevabini hic alamadim. Herseyi yalan gibime geliyor. Hic bir seven es bu kizla konusmaya bile baslamazdi birak bulasmayi...
Hic o kiza cevap yazmayacakti.
Guya bana hala deli gibi asikmis. Bana bosanmayacagini soyledi. Eger boyle bir adim atarsam kendisi mahkemede yalan soyleyecegini soyledi. Hakime ise o fotograflarin eski oldugunu, benden once oldugunu soyleyecekmis. Mesajlari haal duruyor ama hangi tarih oldugunu yazmiyor maalesef
eger bunlari mahkemede soylerse belki hakim bana inanmaz...
Avukatim hakim beni bosar diyor, ama esin cok iyi yalan soylerse belki tarih erteler diyor
...cok moralim bozuk suan..