Öncelikle merhaba ablalarim, kardeslerim..
Benim konumu okuyanlar olmustur. Esim denecek s*refsiz beni eskiden platonik asik oldugu kizla aldatmisti. Ben konu acmistim sizden fikir almak icin, cunku haraketlerinden supheleniyordum. Sizin fikirlerinizle telefonunu karistirmaya baslamistim. Zeynep denecek o kadin kendini sonunda ifsa etmisti.
Ben o kizin ailesini buldum sosyal medya aracigiyla. Ablasina, babasina, annesine hepsine yazdim. Rezil ettim. Bazi gonderdigi fotograflari yolladim onlara. Benimle iletisim kurmak istediler bu konuyu konusmak icin. Bende ilk once kabul etmedim. Taa evime kadar gelmek istediler. Sonunda kabul ettim. Bu konun uzerini ortmemi istediler. Aksi takdirde dava acacaklarini söylediler?! Ben de elinizi ardiniza koymayin dedim ve iletisimimi kestim. O kadar sinirliyim ki, ofkeden delite dondum diyebilirim. Bu kadar da midesiz olunmaz ki?!!... O kizla daha isim bitmedi, kafamda suan baska seyler var.
Herneyse, simdi ise bosaniyorum. Avukatimla tum delilleri topladik, ama bir sorun var. Esim benden bosanmak istemiyor. Evime esyalarimi toplamaya hala gitmedim. Esim memleketime kadar geldi, kapiyi acmadim. Surekli numrasinin son hanelerini degistirirp bana mesaj atiyor. Yani engellesemde numara degistigi icin mesajlar yine geliyor. Her gun neredeyse yalvariyor. Raporlu gunleri bitmis, ise gidince hic bir is goremiyormus. Hayatindan sogumus. O zeynepide her yerden silmis. Daha tovbe bismillah yolda yururken bile kiz sifatina bakkiyormus. Gulunc gercekten. Eger bosanirsak hayatina son verecekmis...
Hic biri beni ilgilendirmiyor daha dogrusu. Icim sogumadi, sogumayacakta. Sadece kendini öldurmesin yeter.
Sadece sorum su olacak; esim bosanmak istememesine ragmen, biz delil sunarsak hakim hala bosanmamiza karar verebilir mi? Bunu bilen arkadaslar var mi acaba aramizda?