Aldatıldım ve aşmakta zorlanıyorum

Çok bana benzeyen böyle aynı şeylere gözümüzden yaş gelecek kadar güldüğüm, sürekli gördüğüm, sürekli huzurlu olduğum bir ilişkiydi. İnanın ayrılınca en yakın arkadaşım gitti diye nasıl ağladım anlatamam. Hala da burnumun direği sızlıyor komik bir video var atamıyorum, bişey oluyor anlatamıyorum diye. Ama bazen malesef kısmet demekten başka yol yok. Kabul etmek zorundayım ne yapayım. Çok teşekkür ederim size de, inşallah o listedeki gönlünüzdeki kişi sizi gelip bulsun

Maalesef eski erkek arkadaşımla yaşadım bu durumu. Utanmadan kendi söyledi bir de benim yanımda onu unutuyormuş, onun yanında beni unutuyormuş. Bir insan iki kişiyi sevebilirmiş bla bla bla... Tabiki ayrıldım ayrılmama bile şaşırmıştı neyse...
Senin daha yeni olduğundan içinin acıması çok normal... ama zamanla geçiyor...
Eşim ile tanışınca da dedim kendi kendime ben böyle bir insana nasıl üzülmüşüm...
Sevdiğin kadar sevildiğin de anlıyorsun boşa acı çektiğini canım...

Eden bulur diye düşünüp bir gün dönüp özür dileyeceğini beklemeyin. Onu düşünmeyi, ona beddua etmeyi kendinize yasaklayın, hayatınıza devam edin. Zaman alacak, ama unutulacak. Çünkü ne unutulmuyor ki?

Şu anda sevgili olsaniz bir sürür extra derdiniz olacaktı inanın.gidemedim görmedim derdi..gitseniz hastalik kapma şüpheleri, görüşmeseniz ilişkimiz zarar gördü saçmalamaları falan..

Vardır bunda da bi hayır...

Bazı erkekler libidolarına yenik düşüyor. Bu uğurda gözleri bir şey görmüyor. Veya gördüklerini istedikleri kılıfa uyduruyorlar. Kafalarında hesaplıyorlar bazı işlerini vicdanlarına, işlerine gelen şekilde ne yazık ki.

Eski erkek arkadaşınız ve söz konusu kadın arasında doyurucu sohbetler, kafaca uyuşma, birbirine hitap etme, hayata ortak bakma, hayat arkadaşlığı yapacak kadar sevgi hissi var mıdır bilemem, çünkü aşk bittiğinde, cinsellik rutinleştiğinde bunlar ilişkiyi ayakta tutacak. Kadın ne olursa olsun benim olsun mantığında ise ayrılmanız en iyisi olmuş, zira dik duran bir adam yok ortada. Bazı kadınlar asla vazgeçmez, tükenirdiniz siz, asilsiniz çünkü.

Eski erkek arkadaşınız da gözünü karartmış, artık seçiminin sonucunu yaşayacak.

Madem sizden çıktı, hiiiiiç takip etmeyin. Mutlu bile olsa, mutluluk nedir ki kişiden kişiye değişir. Bazen bakıyorum etrafımdaki mutlu insanlara, aynı koşullarda olsam ben mutlu olmazdım, o tarz mutluluk bana hitap etmiyor diyorum. Sizinki de aynı hesap. Onun mutlu olma şekli size hitap etmeyecek ve iyi ki onunla değilim diyeceksiniz. Mutlu olun, kendinizi mutlu edin, parlayın. Parlayın ki ışığınız o kararmış kalpleri görmenize engel olsun. Mutluluklar..

Yorumlari okumadim... sana sunu demeye geldim hiiic üzülme, Belki rahatlarsin diye yaziyorum ben 16 yillik evliyim esim dedigim adamla 18 yildir beraberim 4 hafta önce aci sekilde 16 yil boyunca aldatildigimi ögrendim, 3 tanede cocugum var, ne halde oldugumu sen düsün..
Üzülme önüne bak biliyorum zor ama..., hic kimse icin üzülmeye degmez.

Öncelikle güzel mesajınız için teşekkür ederim Eski erkek arkadasım yakın çevremize evlenmeyi bir süre hiç düşünmediğini bu yüzden bu tür şeyleri yaşaması gerektiğini, bunları görerek evlenmesinin doğru olacağını yoksa ileride eşini aldatabileceğini vs anlatmış. Ve benim üzülecek bir kız olmadığımı, dört dörtlük olduğumu ama kendinin hazır olmadığını ifade etmiş. Bunlardan çıkardığım tek anlam şu ki evet biz çok güzel bir ilişki yaşıyorduk ama demek ki karşıdaki insan için ben yeterince sevilmemişim. Ömrünü adayacağı insanı bulduğuna inanmamış demek ki.Belki beni sevmiştir ama asla evlenecek kadar değilmiş. Yani bu kız belki bir bahane belki bir sebep oldu ama bende şunu anladım ki ilişkimiz benim sandığım kadar güzel değilmiş. üzgünüm ama bir şekilde bu durum bana yardımcı da oldu. O defteri kapatmamı sağladı.

Çok üzüldüm senelerce bir yalanı yaşamak zorunda kalmışsınız. Ne yol çizeceksiniz bilmiyorum ama kendinizi suçlamayın eğer 16 yıl boyunca sizinle aynı yatağı paylaşırken vicdan azabıyla kıvranmadıysa böyle bir insana bir daha gram sevginizi vermeyin. Mutlu olun inşallah.

Yazdıklarınıza ek olarak siz ona fazla gelmişsiniz.
Bazı erkekler kaliteyi ve asaleti kaldıramıyorlar. Kaliteli olduğunu bilse bile uzak durabiliyor çünkü içleri o kadar kaliteden uzak şeylere meyilli ki kaldıramıyorlar.
Bazen yaşadığımız ilişkiyi çok harika sanırız, biz öyle hissettiğimiz için.
Bu kadar net bir erkek varken siz daha net olun ve kendinize daha güzel bir yol çizin.

Gece gece çok iyi geldi mesajlarınız teşekkür ederim aynı şekilde sizde çok mutlu olun inşallah

Bakın hayatta ne olacağının hiçbir garantisi yok, kimsenim ahı kimsede kalmıyor, bir virüs tüm dünyayı alt üst etti, havacılık sektöründe iki yılda çok büyük sıkıntılar ve daralmalar bekleniyor. Erkek arkadaşınızın ve beraber olduğu kadının belkide mesleği elinden gidecek. O zaman anlar ikiside bazı şeylerin sadece bir insanın mesleği, vücudu ve yaşadığı anlık bedensel zevk olmadığını; bence yaşadığınıza bir kayp değil kazanç olarak bakın, yanlış bir evlilikten kurtuldunuz, zira erkek arkadşınız karakterindeki adamlar evlensede değişmez, bir insanın bekarken hayatında kimse yokken free takılması başka şeydir, hayatındaki kadının onurunu düşünmeden başka kadınlarla el altından iş çevirmek başka şeydir. Biri erkeğin tercihidir alan razı veren razıdır ama ikincisi tek kelimeyle ahlaksızlıktır. İnşallah bundan sonra ahlaklı insanlarla karşılaşırsınız.

Erkek arkadaşınız pilot, kız da hostes.. adam hevesini alır bırakır. Siz yolunuza bakın. Sindirmesi çok zor biliyorum, çok büyük haksızlığa uğramışsınız yediremiyorsunuz kendinize.
gerekirse ağlayın, ama görmezden gelmeyin hislerinizi. Zihninizi meşgul tutun evde geçirdiğiniz bu süreçte. Başka ne denilebilir ki.. Allah hepimizi bu kötü insanlardan korusun.

Ilahi adalate guvenirim kesinlikle ilk asik oldugum insan tatafinda alditilmistim ustelik onumden el ele gectiler yillar yillari kovaladi derken askere felan gitti geldi sonra cok yalvardi yakardı ama nafile ben esimle tanistim ve cok mutlu bi hayat yasiyorum oda evlendi ama bnm kdr mutlu olduğunu sanmyrm

Evde, boşta olduğunuz için kafanızı kurcalamaya başlamış. Çöpe atın ikisinideee.

Senin yine hesap soracagin kişiler var . Bende aldatildim 3 senelik evliyim ve kocam önce sevgilisini vurdu sonra kendi kafasına sıktı . Öldüğüne çok yanmistim ama bu şekilde ölümü beni daha çok yaraladı. Bu yarayı nasıl saracagim bilmiyorum. Benimde yardıma ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…