aldatildim niye toparlanamiyorum

Anladığım kadarı ile eşin maaşlı çalışan birisi esi konularını okudum da, yani para için olsa eşinle olmazdı sanırım...
Eşin ile ne için birlikte olursa olsun açamayacaları bir gerçek var "asla mutlu olamayacalar"
Çocuğunun nafakasını vermemek için türü türlü oyunlar yapan, o çocuğun hakkını sevgilisine yediren bir adam asla mutlu olamaz. Yuva yıkan kadında mutlu olamaz. Yani ikisi de mutlu olamaz...
İlah-i adalet var, belki geç, belki çok yakında ama mutlaka tecelli eder...

Peki sizin arkadasinizine esidemi ruslaydi ve sonlari ne oldu? Tesekkur edderim

arkadaşımı 1 değil birkaç kadınla aldattı
ama sonra bir ukraynalı buldu, onunla yaşamaya başladı
arkadaşıma nafaka bile vermek istemedi, çocuğu aramadı sormadı
bunlar kötü yanları

ama arkadaşım çok güzel toparlandı
şimdi, çocuğuyla gayet mutlu
eskiyi düşününce de eğer onunla olmasaydım, oğlum da olmazdı
o yüzden pişman değilim diyor

siz de çarçabuk toparlanırsınız inşallah

yuva yıkanın yuvası elbette ki olmaz örnek deniz seki ve hüsnü şenlendirici..Zamana bırak diyeceğim çünkü başka şey gelmez elinden çok zzor bilirim bu tarz durumlar birde evliymişsin aldatıldığında Allah bayanların her daim yanında olsun amin

böyle biriyle sokakta aç susuz olacağımı bile bilsem 1 saniye bile kalmazdım...

bazen çocukları düşünüyor kadınlar tamam ama psikoljısı bozulmuş ,mutsuz hergün içi içini yiyen bir kadına ne kdr sağlıklı bir çocuk büyütülebilir?

bilmyrum ya Allah vermesin ama eşinizle sağlam bi konuşun ne bileyim kabullenış gibi görünmeyin

en azından boşanma konusunu açın hiç mi korkmuyor ne bu korkusuzluk?

16 aydan sonra hala eşya vs alıyrsa demekk adam sallamıyor

ama neden,hiç mi pişmanlık yk

Sen kendini ve bebisini dusun ..
Bebeginden daha onemli bisey yok , o allahindan bulur merak etme.

Lutfen duygusal yaninizi bastirmaya calisip ilk olarak mantikli yaklasmaya calisin. Aldatilan kadina Turkiye'de kanun daha anlayisli yaklasiyor. Hukuksal baglamda anladigim kadari ile hala bosanmamissiniz. Calismiyor ve geliriniz yoksa muhtemelen Devletimiz size bedava avukat tayin edecektir. Hem manevi tazminat hemde nafaka talep edebilirsiniz. Ay ben aldatildim yikildim perisan oldum cocugum babasiz kaldi diye dusunmeyin. Acaba neyim eksikti deyip aynanin karsisinda sakin kendinizi sorgulamayin. Suan once sizin dogru nefes alip cocugunuza bunlari hissettirmeye calismadan ayaklarinizin yere sert bastigini kendinize guvenerek gostermeniz gerekiyor. Ölmus ve olmusa care yoktur. Sizin ucun baskasini terkeden yarin baskasi ucun sizi terkeder diye bir laf vardir. Bugun o kadin ucun sizi birakip gitti zamanla gorursunuzki bir baskasini bulunca Rus dediginiz bayanida terkedebilir. Olurda Rus kadindan ayrilmis bir vaziyette geri donerse lutfen kadinlik gururunuzu ayaklar altina alip cocugumun babasidir deyip affetmeyin. Cunku; affettikten sonra esiniz eve gec kalsa acaba suan bir baskasinimi buldu diye dusunmeye baslayacaksiniz. Telefonuna mesaj gelse iciniz kotu olacak acaba genemi hayatinda aldatmacalar var diye ve iciniz asla eskisi gibi rahat olmayacak. Genelde kadinlar eslerine toz konduramaz ve benim esim yapmaz derler. Halbuki erkeklerin beyni kadin beyni gibi calismiyor. Fazla detaya inmek istemiyorum ama aldatmaya meyilli varliklar. Kadin isterse afedersiniz erkegin ayaginin altina paspas olsun genede aldatmasini engelleyemez. Kendinizi suclamayin ve eski esinizin sizi suclamasinida izin vermeyin. Her seyin hayirlisi olsun tabiki bizimkiler sadece bir fikirden ibaret oldugunu unutmayin. Verdiginiz kararlarin arkasinda durup her seyden once cocugunuzu dusunerek hareket edin. Heleki karsilasirsaniz o kadinla muhattap bile olup seviyenizi dusurmeyiniz. Bilmem kac yillik evlisiniz ama mesela 10 yilda siz adam edemediyseniz birakin bir 10 yilda o ugrassin adam etmeye... Uzulmeyin Allah mazlumun yanindadir... Selametle!

BiOTE="sapsik58, post: 39132407, member: 647353"]' es duzuyor' ne demek kusura bakmayin Turkcem zayif.
O cumleyi merak ettimde....[/QUOTE]
Birsürükişi cevap vermiş bu soruna sonradan farkkettim canım neyse olsun bide ben vermiş oldum

Oncelikle siz eski esinize kızın
o kadin degil sizin esiniz yuvasini yıktı
bu ecnebi kadinlarda ne var anlamiyorum
bunlara kendi ulkelerinde zerre deger verilmiyor buraya gelince prenses muamelesi
eşin allahindan bulsun
o rus eşini boynuzlar merak etme.

Allah yardımcın olsun canım teyzemi kocası aldattı uç çocukla kaldı teyzem ayrıldılar sonra aldattıgı kadınla evlendi şimdi ondanda bir cocugu var veeeeeeee şimdiki karısınıda aldatıyor
Hiç merak etme yanlarına kar kalmaz. Allahım yar ve yardımcın olsun

eşyaları başka bir aderese yönlendir yüreğinin acısı geçsin sahte bir isimle ve tc numarasıyla eşyaları al ve sat...

zor bi durum tatlım allahım yardımcın olsun..
kimse kimsenin mutsuzluğuna sebep olarak mutlu olamaz diye düşünüyorum..
eskiler de demişler zati yuva yıkanın yuvası olmaz diye.

Kocan seni bırakmadan sen g...tüne tekmeyii koysana neyi bekliyorsun ??????

öcnceki konularınızı da biliyorum.siz bu şekilde onları takip etmeye devam ettikçe kurtulamazsınız bu psikolojiden..
burakın ne haltları varsa görsünler..siz nafaka almak için uğraşın o kadar..hatırladığım kadarıyla adam çocuğu için nafaka vermek istemiyordu?
evladınızla beraber yeni hayatınız için odaklanmaya çalışın...

İlahi adalet er geç tecelli eder.
Rusla beraber olucak ve o Rus ömür boyu yanında mı kalacak.
Hey gidi hey! Pislik adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…