aldatildim niye toparlanamiyorum

Anladığım kadarı ile eşin maaşlı çalışan birisi esi konularını okudum da, yani para için olsa eşinle olmazdı sanırım...
Eşin ile ne için birlikte olursa olsun açamayacaları bir gerçek var "asla mutlu olamayacalar"
Çocuğunun nafakasını vermemek için türü türlü oyunlar yapan, o çocuğun hakkını sevgilisine yediren bir adam asla mutlu olamaz. Yuva yıkan kadında mutlu olamaz. Yani ikisi de mutlu olamaz...
İlah-i adalet var, belki geç, belki çok yakında ama mutlaka tecelli eder...

Dun yazadim okuyabiliyor fakat yazamiyordum. Sagolun haklisiniz Allah buyuk bana ogunu sabirla beklemek zor geliyor eminim mutlu olup astigimda ki insallah yakin czamanda olur duyarsam gulumseyip gececegim ama yinede korkuy ya evlenirlerse diye vs :KK43:

Git aldattigini ispatla bosanma davasi ac iyi bi avukat tut yuklu bi tazminat iste hele calisiyorsan senin icin daha kolay dımdızlak ortada kalsın

yuva yıkanın kesinlikle yuvası olmaz...Allah a havale et..ailenin yanına git ve dava aç..zamanla aşıcaksın..Rabbim yardımcın olsun..

Kurstan bir ablam anlattı İzmirliydi, İzmir'de evinin bahçesine helikopter indirecek kadar varlıklı bir tanıdıkları varmış, Ada'm Antalya'da bir Rus dansçı ile tanışıyor ve ikinci esini o kız icin bırakıyor, dillere destan bir düğünle kızla evlenmiş, Ada'm varlığının yarısını ayrıldığı ese bırakıyor, sonra bu Rus'la bir çocukları oluyor gel gelelim ki Ada'm tüm varlığını kaybediyor eski esiyle paylaşım yaptıktan sonra ama Rus'la ayrılmamışlar. Her ne kadar ayrilmasalarda cezasını bulmuş bi yerden.

Dun yazadim okuyabiliyor fakat yazamiyordum. Sagolun haklisiniz Allah buyuk bana ogunu sabirla beklemek zor geliyor eminim mutlu olup astigimda ki insallah yakin czamanda olur duyarsam gulumseyip gececegim ama yinede korkuy ya evlenirlerse diye vs :KK43:
Bence kafana takma ister evlensin ister Mutlu olsunlar sen sağlıklı ol evladına iyi anne ol yeter hayat devam ediyor onları takip edip düşündükçe kendi hayatında düzen kuramazsın, benim yaşadığım yerde de bu tarz Rus olayları çok açık söyleyeyim 30 sene önce karısını terk edip aynı Rus ile yaşayan var çocuğu olan var iki evi olan var var da var, Ruslar ortada kalmış gibi davranıyor başımda bir Adam olsun bir yuva olsunda diyor inan dayak yiyorlar küfür duyuyorlar aç kalıyorlar yine de o adamı terk etmiyorlar , Türk kadını dik başlı boşanmasa bile o adama hayatı zindan ediyor eeee haliyle işine gelmiyor adamın

Canim Allah yardimcin olsun yuva yikanin yuvasi olmax o rusla mutlu mesut yasayacagini sansin ahhh bu erkeklerr feminist olacam bu gidisle
feminizm : kadın ve erkeğin sosyal, ekonomik şartlar gibi her türlü toplumsal gruplar arasındaki yaşam koşullarındaki eşitsizliğine karşı çıkar.
yani eşit muamele görmemiz gerektiğini düşünüyorsanız zaten feminist oluyorsunuz. açıp okusanız keşke az.

feminizm : kadın ve erkeğin sosyal, ekonomik şartlar gibi her türlü toplumsal gruplar arasındaki yaşam koşullarındaki eşitsizliğine karşı çıkar.
yani eşit muamele görmemiz gerektiğini düşünüyorsanız zaten feminist oluyorsunuz. açıp okusanız keşke az.

Tesekkur ederim açıklama için öğrenmiş oldum:KK24:

Ne yaptin konu sahibi?
yeni gordum. Daha dogrusu buraya yeni giriyorum o zamandir hic girmemistim. Cok sukur o zamanlar geride kaldi. O kadinlami degilmi bilmiyorum umrumdada degil. Simdi hayata dair baska dert telaslarum sıkıntılarim var..hayat iste.. sagolun sordugunuz icin:)

Yuva yikanin da yuvasi olur. O insanlar kendini rahatlatsin diye soylenmis bir soz. Size yaptigi haksizligin cezasi mutlaka ceker. Bu dunyada ya da obur dunyada. Atlatamamaniz cok normal. Kafanizi dagitin olmadi psikolojik yardim alin. Hem siz iyi olun hem evladiniz sizin uzuntunuzden etkilenmesin Allah yardimciniz olsun

Yuva yikanin da yuvasi olur. O insanlar kendini rahatlatsin diye soylenmis bir soz. Size yaptigi haksizligin cezasi mutlaka ceker. Bu dunyada ya da obur dunyada. Atlatamamaniz cok normal. Kafanizi dagitin olmadi psikolojik yardim alin. Hem siz iyi olun hem evladiniz sizin uzuntunuzden etkilenmesin Allah yardimciniz olsun
Sagolun Allah razi olsun. Pskolojik yardim aliyorum ama bi yere kadar fayda oluyor. Allah buyuk sabirla bekliyorum insallah guzel gunleri :)

X