Canım sen kendini ve çocuğunu düşün bence. Kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz. Bugün seni aldatan yarın da onu aldatır. Bu işler böyle. İnşallah bu üzüntün yakın zamanda geçer. Çocuğun için güçlü dur. Geri dönecek ama sen o zaman dönme bence.Aradan 16 ay gecti ve cocugum var. Hals pskolojim cok bozuk. Esim aldatti bi rusla. Simdi onunla es duzuyor. Internetten siparislerini goruyorum. Salak sifreyi degistirmemis. Extra degistirmemezlik yapmaz hersifreyi degistirmis onu unutmus. Sizce yuva yikanin yuvasi olurmu. Nasil bas edicem bu aciyla?
' es duzuyor' ne demek kusura bakmayin Turkcem zayif.
O cumleyi merak ettimde....
Aradan 16 ay gecti ve cocugum var. Hals pskolojim cok bozuk. Esim aldatti bi rusla. Simdi onunla es duzuyor. Internetten siparislerini goruyorum. Salak sifreyi degistirmemis. Extra degistirmemezlik yapmaz hersifreyi degistirmis onu unutmus. Sizce yuva yikanin yuvasi olurmu. Nasil bas edicem bu aciyla?
' es duzuyor' ne demek kusura bakmayin Turkcem zayif.
Peki sizin arkadasinizine esidemi ruslaydi ve sonlari ne oldu? Tesekkur edderimmuzarladasinizinqes 39132451 .!.:Aynısını çok çok yakın bir arkadaşım yaşamıştı
o yüzden sizi anlıyorum
çok çok zor, ama toparlanacaksınız!
O da ettiğini bulacak!
Allah sabır versin
Neyin şifresini değiştirmemiş anlamadım ama eğer sipariş verebileceğiniz birşeyse siz de şöyle abartılı bir sipariş verin de aklı başına gelsin(şaka tabi)
Ev duzuyor demek istemiş heralde' es duzuyor' ne demek kusura bakmayin Turkcem zayif.
Evet bende buna inanamiy asik demekki ://Çocuğunu Karısını gözü görmeyecek kadar kör olduysa o adam inşallah kör haliyle Rus kadın tarafındanda aldatılır!köpek gibi pişman olsun ayaklarına kapansın o günleri Allah Sana göstersin ama o gün geldiğinde bi tükür suratına ve kapıyı kapat yüzüne o zaman intikamını alırsın canım
Canım Rus Kadınları malum.hepsinide katmak istemiyorum ama çoğu neyse işte.aşk değildirde beğenmedir anladın sen onuEvet bende buna inanamiy asik demekki ://
ay neyin aşkı afedersin.Günde 10 kereye hayır demiyordur onun aşkıdır o.İş ekmek soğan almaya gelince o da biter.Para olmasın görürüm onları.Evet bende buna inanamiy asik demekki ://