Aldatildim mi

popokula

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2020
95
231
26
merhaba hanimlar hic istemedigim bir durumun icerinde kaldim.sevgilimle araba yolculugu yaparken arabasindan bir arama geldi aramada elifim yaziyordu ( araba bluetooth kisminda ) . Erkek arkadasim telefonundan gelmedigini soyledi o andada telefonu kapandi uzuntuden diger detaylari yazaniyorum . Boyle bi durum basina gelen var mi , yabanci biri baskasinin arabasina baglanabilir mi ya da bu ispatlanabilir bir sey mi lutfen yardim edin

merhaba hanimlar hic istemedigim bir durumun icerinde kaldim.sevgilimle araba yolculugu yaparken arabasindan bir arama geldi aramada elifim yaziyordu ( araba bluetooth kisminda ) . Erkek arkadasim telefonundan gelmedigini soyledi o andada telefonu kapandi uzuntuden diger detaylari yazaniyorum . Boyle bi durum basina gelen var mi , yabanci biri baskasinin arabasina baglanabilir mi ya da bu ispatlanabilir bir sey mi lutfen yardim edin
Telefonu nasıl kapandı ?

Sevgilin seni salak yerine koymasın bal gibi de ona gelmiş arama. Başka kimin teline bağlanacak o esnada cevaplaya tıklasaydın ya hemen
Banada bir sok geldi , daha oncede basima hic gelmemisti kafayi yiyorum simdi , sonrasinda arama gecmisini ss atti tabi silmis olabilir nasil emin olurum

Yuzde yuz emin olmak istiyorum , arama gecmisinden numarayi gorebilir miyim
Yahu insanlar sana yorum yapıyor hayır diyor sen hala yüzde yüz emın olmak istiyorum diyorsun madem burdaki insanları tınlamıcaktın nie konu açıyorsun . Araba markasının bayisini arasaydın googleden bulup onlara sorsaydın . Ne bilek biz arabası ne markası ne .gecmıs araba gecmısı değil ki telefon gecmısı. arabadan navigasyon gecmısıne bakılır

X