Aldatildim mi?

Aldatmış. Aklı hep dışarıda adamın. Yazıklar olsun.

Ve birde 3 ay önce bebeğiniz olmuş Allah bağışlasın sağlıkla büyüsün. Adam 1 ay önce kadınla yazışıyor. Yahu adam baba olmuş umrunda değil.

Ben yeni boşandım konu aldatma değil. Bana diyorlar tekrar biri girer hayatına evlenirsin. Aha böyle salak beyinsiz erkekleri gördükçe iğreniyorum hepsinden uzun sürede hayatıma kimseyi alamam.

Sizin için artık zor bir dönem güveniniz sarsıldı sürekli takip edersiniz. Allah kolaylık versin canım.

Sanki benim kocayi tarif ettin oda ayni böyle

Ya kardeşim size vur diyorlar öldürüyorsunuz. 3 aylık günahsız masum bebeğin suçu ne? Anne kokusunu sıcaklığını arar emmek ister, ne diye gidip bıraktınız bebeğinizi? Gebersin gitsin arsız yüzsüz yalancı da ne diye adamın tepesinden inmeyip çocuğu bırakıyorsunuz? Evden kovmuşsunuz, devamını getirecekseniz ne güzel ama yok 3 gün arabada yattı perişan oldu dersini aldı diyecekseniz gidin çağırın gelsin eve. Fevri hareketler bağırıp çağırmalar sinir krizi geçirmeler... Bakmaya ilgilenmeye mecbur olduğunuz size muhtaç bir bebek var ortada. Koca mı önemli bebek mi şu noktada?

Bu arada bırak kitabı kutsalı, yarın çocuğunun en sevdiğinin başına bir şey geleceğini bile bile üstüne yemin eder erkekler. Son noktaya gelene, kendinin de başının derde gireceğini görene kadar da hiç bir erkek diğerini satmaz.

haklisiniz ama bebege bakacak durumda degilim su an sinirlerim bozuk hep agliyorum bebegin piskolojisini bozmak istemiyorum. Bütün gün yanimda agladi oda ufacik caniyla herseyin farkinda malesef sütüm gelmedigi icin hazirdan vermek zorundayim yoksa yanimdan ayirmazdim

Cocukta umrunda degil bu cok koydu bana hatta en cok

3 aylık bebeğiyle neden kadın gitsin ki. Asıl adamın rahatı bozulsun defolsn anasının evine de görsün.

Malesef kimsem yok.. ailemede söylemedim annemle babam kalp hastasi üzmek istemiyorum.. perisanim
Ne demek kimsem yok? Bu adamla evlenmeden önce yok muydunuz hayatta? Kocanız cansuyu mu verdi size? Kendinize güvenmişsiniz ki bir bebek dünyaya getirmişsiniz. Bu adam aldatmayıp kaza da geçirebilirdi, ölebilirdi. Benim kimsem yok deyip oturacak mıydınız? Aldatılmak dünyanın sonu değil ama 3 aylık bebeğe annelik yapmamak dünyanın sonu bana göre. Gidin alın çocuğunuzu kapınızı kapatıp oturun. Koca, sizin canınızdan can değil hiç umurunuzda bile olmasın.

Alacağınız tavır bundan sonraki yaşamınızı şekillendirecek. Annem babam kalp hastası nın devamını bizler biliyoruz. Madem güvenebileceğiniz bir aileniz var affetmeyin. İki yıllık evlilik ve 3 aylık bebek. Adamın gözünde hiç bir şey ifade etmemiş, sular durulup ortalık sakinleşince bundan sonrakinde yakalanmamanın yollarını arar.

Bebeğiniz sizi iyileştirip sakinleştirecektir. Anne olmak böyle bir şey değil, kocam beni aldatmış, şu an psikolojim çok kötü alın bebeği başımdan diyemezsiniz. Psikolojik tanısı konmuş bir hastalığınız yok. Her kötü olay yaşadığınızda ağladığınızda çocuğunuzu götürüp annenize mi vereceksiniz? Söylemedim bilmiyorlar dediniz de kadin anlamayacak mı? Böyle yapıp telaşlandıracağınıza sakince konuşun anlatın durumu.

Ya gerçekten eğer boşanmayacaksanız yüz göz olmayın. Şimdi hem öğrendin hem de affettiğin için adam öf abartma yeaa moduna girmiş, yüzsüzleşmiş baya. Şimdi artık mesajda bırakmaz siler her şeyi.
Bari olmuyor yapamıyorum deyip evden çekip gidin seviyorsa göstersin bakalım sizi geri döndürmeyi. Yine boşanmayın ama hergün de böyle yüz göz olmayın kararlı görünün

Yıl 2023 ve herkesin telefonu hatta benim çevremde ki çoğu kişinin 2 telefonu var. Biri eski telefon oluyor. Neden eşinizin hesabından yazışsın ya da onun telefonundan. Niye bu kadar safsınız? Adam kadına sulanmış. Keşke kadını arayıp sorsaydın kim diye mesajlaştın diye. Kadına helal olsun eşin gibi adamlara yüz vermemiş. Bana da nişanlı biri asıldı sevgilisine attığımda kıza arkadaş benim telefondan onla konuştu dedi. Kız da inandı salak :)

Sormuş kadına.

Maşallah hiç birinizin çaresi olmuyor. Gülüyorum size sizi aldatan adamların koynuna girmeye devam edin

Ekonomik özgürlüğün yoksa niye çocuk yapıyorsun ? Belki eşin ölecek? Nasıl bakacaktın ? Niye hep aynı bahaneler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…