İlla tek bir şeye mi takılmak zorunda insan? Sadece grubu sakladığına mı takılmak zorunda mesela?
Ben hem grubun saklanmasına takılırım hem de grubun içinde kadın olmasına. Bir erkeğin erkek arkadaşlarıyla yaptığı sohbetle bir kadınla yapacağı sohbet aynı olabilir mi sizce? Erkek arkadaşına yeri gelir espriyle hadi ordan s*ktr git der bir kadın arkadaşına bunu dese normal gelir mi size? Bir erkek elbette bir kadınla arkadaş olur bunun aksini söyleyemeyiz ama bir erkek arkadaşıyla yaptığı paylaşımı yapamaz. Biz de bir kadın arkadaşımıza vajinamızdaki herhangi bir problemden bahsederken bir erkek arkadaşımıza bahsediyor muyuz?
Kadınlar mesela genel olarak birbirine erkeklerden daha çok eşleriyle cinsel yaşamını anlatır bunu bir erkek arkadaşına da anlatabilir mi bir kadın? Bir erkeğin bir erkekle bel altı konuşmalarını bir kadınla yapmasıyla aynı tutmanız hayret verici. Bir şeyin savunuculuğunu yaparken uç boyutlarda olmanıza gerek yok. Sizin tabirinizle en cinsiyet ayrımı yapmayan insan bile kocasının erkek arkadaşıyla yaptığı bel altı muhabbeti takmıyorken bir kadınla yapmasını takabilir. Bel altı muhabbetten kastım tabi ki belli başlı espriler. Yoksa sapık içerikli konuşmalardan bahsetmiyorum. Onu erkek arkadaşıyla da yapsa aynı tepkiyi veririm kadın erkek farketmez.
Şimdi ortaya bir laf attınız diye de onu körü körüne savunmaya devam etmeyin lütfen.
**Konu sahibi kocanızın böyle bir tutumda bulunmasının sizi ne kadar incitebileceğini tahmin ediyorum az çok. Yok sayılmışsınız ancak kadına mesaj atmamış olmanızı dilerdim. Eşinizle konuşup halletmeniz gerekirdi bence. He ben bir kadın bana böyle bir mesaj atsa, eşiyle çat diye diyaloğumu keserdim kimsenin benim için sorun yaşamasını istemezdim. Hani kadınız ya madem bir kadını üzmeyelim!! Herkesin dünya görüşü benimle bir olmak zorunda değil demek ki ona ters geliyor eşiyle iletişim kurmayayım diye düşünürdüm bana yanlış gelmese de yaptığım şey.