benim buraya yazmamın sebebi konuşmaktı , ne yapacağım derken nasıl bu psikojden çıkacağım,nasıl atlatırım sadece buydu dönüp tabi ki de affedecek değilim ne alime ne bir arkadaşıma anlatamadığım için buraya gelip yazdım şeffaf bir şekilde hepsi buAyrıldınız, işten attırdıniz, caddede bağırıp rezil ettiniz, peki bu böyle nereye kadar devam edecek? Hep daha fazlasını istiyormussunuz ya ne olursa iciniz soğur?
Allah aşkına ne dersem inanırsın ?soruma cevap vermemişsiniz ve orda o arkadaşı destekledim yani bence de iki nick de sizin :)
insanlar kaçmak için bu yolu deniyorlar bu forumda
valla inanasım gelmez :)Allah aşkına ne dersem inanırsın ?
o zaman boş yapma allah aşkına cidden sıktın artık ya amacın nevalla inanasım gelmez :)
ben bir defa yazdım başkaları uzatıyoro zaman boş yapma allah aşkına cidden sıktın artık ya amacın ne
benim buraya yazmamın sebebi konuşmaktı , ne yapacağım derken nasıl bu psikojden çıkacağım,nasıl atlatırım sadece buydu dönüp tabi ki de affedecek değilim ne alime ne bir arkadaşıma anlatamadığım için buraya gelip yazdım şeffaf bir şekilde hepsi bu(( biran önce unutmak hayatıma devam etmek istiyorum hepsi bu başka kimseden bir beklentim olmadı,
gerçekten atlatmış olmana çok sevindim,umarım ben de bir gün dönüp baktığımda senin gibi gülüp geçerimhaha ben de boyle aldatılmıstım 29 yasında, hem de uzaktan akrabasıydı ve evliydi, kadın regl oldum demiş mesajında, beyefendi de öylesine konuştum diyorduay o zaman ne üzülmüştüm ne gereksizmiş, hatta o adam evlendi başkasıyla aynı sektörde olduğumuz için biliyorum. umarım eşine öyle davranmaz dedim geçtim, birkaç yıl sonra umrunuzda olmayacak şeyler için kendinizi yıpratmayın.
Kral.Merhaba;
2 ay sonra nişanlacağım sevgilim ile 1 yıldan fazla beraberdik,bir gün beni aldatmaya yeltenirken yakaladım ama yapamadı,öğrendim ki aynı mağazada çalıştığı kendinden 8 yaş küçük kızla tek gecelik ilişki yaşayacaktı,bende gururuma onca verdiğim yılıma kendime yediremediğim için mağazayı arayıp 1.müdüre her şeyi anlattım (aile şirketi olduğu için böyle bir durumu zaten hoş karşılamayacaklardı) ertesi gün ikisini de işten çıkardılar,borç içinde kaldı işinden oldu ama hala içim soğumadı,daha fazlasını yapmak istiyorum daha fazlasını,haftaya psikoloğa gideceğim kimseye anlatamıyorum,uyuyamıyorum yiyemiyorumne yapacağım şimdi kime güveneceğim , hala köpek gibi arıyor,hala evlenecektik tek bir anlık bir şeydi diyor,seni çok seviyorum diyor,beni bırakırsan öldürürüm kendimi diyor, neden hala içim yanıyor( lütfen yorumlarınızla biraz olsun konuşmak istiyorum,
Merhaba. Zaten bir yıldan fazla harcamışsınız bu adama; bir de intikam için mi zamanınızı harcayacaksınız? Kendisini önemli zanneder. Beni unutamadı; yazık! Der. Bence şükredip uzaklaşın. Hayatınıza bakın.Merhaba;
2 ay sonra nişanlacağım sevgilim ile 1 yıldan fazla beraberdik,bir gün beni aldatmaya yeltenirken yakaladım ama yapamadı,öğrendim ki aynı mağazada çalıştığı kendinden 8 yaş küçük kızla tek gecelik ilişki yaşayacaktı,bende gururuma onca verdiğim yılıma kendime yediremediğim için mağazayı arayıp 1.müdüre her şeyi anlattım (aile şirketi olduğu için böyle bir durumu zaten hoş karşılamayacaklardı) ertesi gün ikisini de işten çıkardılar,borç içinde kaldı işinden oldu ama hala içim soğumadı,daha fazlasını yapmak istiyorum daha fazlasını,haftaya psikoloğa gideceğim kimseye anlatamıyorum,uyuyamıyorum yiyemiyorumne yapacağım şimdi kime güveneceğim , hala köpek gibi arıyor,hala evlenecektik tek bir anlık bir şeydi diyor,seni çok seviyorum diyor,beni bırakırsan öldürürüm kendimi diyor, neden hala içim yanıyor( lütfen yorumlarınızla biraz olsun konuşmak istiyorum,
Oncelikle bence ayrilmak en dogru karar bencede. Bi danisman soyle demisti. Eger esiniz sizi aldattiysa veya her ne haksızlık yaptiysa iyi dusunun mutlaka zamaninda bunlari yapacagina dair size ipucu vermistir. Yani hata degil haz o. Cok buyuk ihtimalle aldatirdi yine. Bence iciniz sogumali ama en cokta Allah in adaletine guvenerek sogumali. Isinden bile etmissiniz. Ben hic bi sey yapamadan Allah a havale etmistim. Uzun seneler icinde hep bedel odedigini ve hala odedigini gordum duydum vs. Cok gecms olsun. Pskolojik danismanin faydasi kesinlikle olacaktir.Merhaba;
Kendini miMerhaba;
Şikayet etmiş ikisini de işten attırmışsınız işte yetmez mi, canını mı istiyorsunuz daha?Merhaba;
Onu da yaptım :)))
konuşcam seninle dedi son kez tmm dedim bitti dedim diye bağırdı bana bende arabadan inip kalabalık bir cadde hey herkes buraya bakabilir mi dedim,Herkesin içinde bu şerefsiz var ya dedim beni aynı işyerinde çalıştığı biriyle aldattı dedim o kadar şerefsiz ki hala beni sevdiğini söylüyor dedim buraya gelmiş benden özür diliyor dedim peki dedim ben naptım biliyor musunuz dedim aradım mağazayı söyledim şirkette bunları işten çıkardı dedim öylece bana baktı hiç bir şey diyemedi
Kendini mi
Oldurur musgeber ulan deseydin naneleri yerken sana mi sordu
oeehh.. bi de bayıl istersen ferihaOnu da yaptım :)))
konuşcam seninle dedi son kez tmm dedim bitti dedim diye bağırdı bana bende arabadan inip kalabalık bir cadde hey herkes buraya bakabilir mi dedim,Herkesin içinde bu şerefsiz var ya dedim beni aynı işyerinde çalıştığı biriyle aldattı dedim o kadar şerefsiz ki hala beni sevdiğini söylüyor dedim buraya gelmiş benden özür diliyor dedim peki dedim ben naptım biliyor musunuz dedim aradım mağazayı söyledim şirkette bunları işten çıkardı dedim öylece bana baktı hiç bir şey diyemedi