Aldatıldım,intikam aldım ama içim hala soğumadı,ne yapmalıyım?

çok haklısın ya hiç göremeseydim,ya hiç anlamasaydım, bu kadar gözümün kör olmasına belki de aylarca süren bir şeydi ben göremedim

yok tabiki onu kastetmedim yanlış anlaşıldı (( artık bir şey yapmam zaten olan oldu biten bitti

Kızı çağırıp sormuşlar itiraf etmiş :) benc bu yeterli değil mi

Kızı kim , nereye , neden çağırmış ? Çalıştığınız yer dingonun ahırı statüsünde değilse ; çalışanların mesai saatleri dışında ne yaptıkları iş arkadaşlarını , müdürlerini ilgilendirmez.

Çalışanın çıkışını yaparken , yasal sonuçlarla karşılaşmamak için haklarının ödenmesi gerekir.

haklısın her şey benim sindirmem gereken bir süreç umarım en az hasarla atlatırım sonra dönüp buraya mutlu bir şekilde yazarım

ben mağazayı arayınca,şirket sahibine söylenmiş onlarda bölge müdürüne haber verip mağazaya gitmesi gerektiğini durumu öğrenmesi gerektiğini söylemişler,kızı mağaza dışına çıkarıp sormuşlar o da itiraf etmiş hataydı demiş kabul etmiş.

Özellikleriniz gerçekten de hiç aldatılacak kadın özellikleri değil. Çok ilginç, demekki sizin gibi kadınlar da aldatılıyor. Vay beee

Neyse iyi yapmışsınız, size aldatılınca affetmek yakışmaz. Def edin gitsin, ağlasın zırlasın.

inan vicdanım hiç sızlamıyor sızlamayacakta sönmedi bile içimin acısı kime ne olduğu umrumda değil isterse versinler paraını isterse vermesinler ,haklısın ben söyledim onlarda işlerine geleni yaptı ve çıkardılar hepsi bu :)))

Tamam , sonuç olarak haklarını ödemeleri gerekir. Aynı işyerinde çalışanların özel ilişkide bulunmasını istemiyor olabilirler ancak yasal haklar bu durumun dışında kalır.

Mesleğiniz kariyeriniz saydığınız vasıflarınızın aldatılıp aldatılmamakla çok alakası yok ama sizi de anlıyorum bari benden fiziki ve bilgi manasında daha üstün seviyede biriyle yapsaydı gibisinden düşünüyor olabilirsiniz onunda pek mantığı yok ama insan yine de böyle düşünebiliyor. İçinizin soğumaması çok normal dile kolay kısa gibi görünsede 1 yılınızı vermişsiniz onca paylaşım hayaller aileler vs bunları düşündükçe hırslanıyor olabilirsiniz. Ama yakıp yıkmak dağıtmak size bişey kazandırmaz zaten yapacağınızı yapmışsınız bundan sonra ona verebileceğiniz en büyük ceza susmak. Ne yüzünüzü ne sesinizi nede düşündüklerinizi hiç bişeyi ona göstermeyin bildirmeyin. Bu hem sizi daha asil kılar hemde karşı tarafı daha fazla delirtir susmak anlayana en büyük cezadır

söyledim çünkü bu yaptığı yanına kalmasın istedim hiç bir şey olmamış gibi aynı mağazada çalışmasına öfkelendim,ben bu psikolojiye girmişken onlar hayatına normal devam etmesinler istedim canım yandığı için aradım söyledim ((

haklısın bundan sonraki süreçte en büyük iyiliği kendime yapmalıyım zor olsada bu süreçi atlamam terapiye gitmem benim için en iyisi,çok teşekkür ederim

sizi anlıyorum ama , başka bir işe girip yine çok güzel bir şekilde hayatlarına devam edebilirler ve üzgünüm ki isterlerse tekrar görüşebilirler. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur ve size bunları unutturacak güzel bir hayatınız olıur önünüzde . çünkü bu pislikler için üzülüp kahrolmaya değmez.

Yani konu sahibesi finans uzmanısın da ne olmuş aldatılıp duruyorsun, insanda akıl olmadıktan sonra isterse profesör olsun... adam kaçtır seni aldatıyor yapışmışsın adeta, madem bu kadar şahanesin akıllısın bul başka erkek olsun bitsin Bir de kızı mağaza çalışanı diye aşağılamışsın, ee senin adam da aynı işi yapıyor aşağı gördüğün adamla niye birliktesin? Gücün yetiyorsa ezik sevgiline meydan dayağı atsaydın, o adama canım cicim çekip gücün asgari ücretle çalışan genç kıza mı yetiyor??

Yaptığın ayrıca çok berbat, ne olursa olsun başka bir kadını özel hayat sebebiyle işinden etmen rezillik. Madem ortada ahlaksızlık! var, sevgilini işten attırsaydın. Zaten bu iş dünyasındaki kadınların ortak sorunu, özel hayatınla işyerinde yargılanmak. Bakıyorum ortayaşlı adamlar metres tutuyorlar başlarına hiçbir şey gelmiyor ama bir kadın hakkında tek laf çıksa tekmeyi yiyor. Kadınlar zaten ayrımcılığın her türünü yaşıyorken sen de gidip buna çanak tutmuşsun yazıklar olsun.
Kusura bakma o müdürü aramasaydın bu son cümleleri yazmazdım ama ünv bitirmenin sana hiçbir faydası olmamış, yine de cahil ve cinsiyetçisin. Kendini hiç fazla, üstün şu bu görme, işyerinde bıyık buran sapık amcalardan beter bir zihniyettesin. Kadın olarak akdın istihdamına darbe atman gerçekten utanç verici.

Evet, ben PhDyim mesela ben asla aldatılacak durumda değilim Lise mezunu kadınlar aldatılabilir bence pekala, bir ünv diplomaları bile yok hak ediyorlar
Aaaa ben lise mezunuyum. demekki ondan aldatıldım. önce karaktersiz eş sonra sevgili.
demekki aldatılmak kaderim... hööyyytttt hiçte bile. hepimiz insanız uleyynnnnnn. çiçeği burnunda aldatıldım yalanlar dolanlar gün yüzüne çıktı. ama diyorum ki ohhhh sefam olsun kendi topuğuna sıktı defoldu. sadakate hasret kalacak çünkü diyore.

gerçekten de o zamanlar gelecek mi ?
gelecekse ne zaman gelecek?
haklısın devam edecekler, belki de görüşecekler belki daha öncesi var belki de ilk olacaktı ve yapamadıkğı için aklında kaldı belki daha sonra görüşecekler , beni bu duyguya sokanlardan allah sorsun (((

nerede aşağıladım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…