çok haklısın ya hiç göremeseydim,ya hiç anlamasaydım, bu kadar gözümün kör olmasına belki de aylarca süren bir şeydi ben göremedimAyrıldıysan bir yılını kaybetmedin. Gelecek yıllarını kurtardın. Doğmamış çocuklarını kurtardın.Hayatını kurtardın. Mental sağlığını kurtardın
KURTULDUN !!
ALLAH seni seviyormuş görmüşsün ya görmeseydin ve evlendeydin bu adamla.
yok tabiki onu kastetmedim yanlış anlaşıldıAldatılcak kadın tipi diye bisey mi var?
İciniz sogumamıs anlıyorum ama daha bisey yapmayın.Bundan sonrası takıntıya girer.Ayrıldı diye esini vuran adamların kafasından farksız olur bundan sonra bisey yaparsanız.Aldattı ayrıldım tek ve etkili tavır budur.İsten de cıkarttırmısınız yeter.ÖNünüze bakın derim.
Kızı çağırıp sormuşlar itiraf etmiş :) benc bu yeterli değil mi
haklısın her şey benim sindirmem gereken bir süreç umarım en az hasarla atlatırım sonra dönüp buraya mutlu bir şekilde yazarımYani Angelina Jolie, Beyonce bile aldatıldılar. Bu tiple vs alakalı değil. Karşınızdaki insanın sadık olup olmaması ile alakalı bir durum. Eski sevgiliniz Rihanna ile sevgili olsaydı, onu da aldatacaktı. Sadakat eksikliği var kendisinde belli ki. Affetme gibi bir hataya düşmeyin. Zira ne derse desin günün birinde yine aldatacak/ yeltenecek. Size ulaşacağı yolları da engelleyin (telefondan sosyal medyadan vs). Bu bir süreç, sindirip kendi yolunuza devam edeceksiniz. Olup bitecek.
ben mağazayı arayınca,şirket sahibine söylenmiş onlarda bölge müdürüne haber verip mağazaya gitmesi gerektiğini durumu öğrenmesi gerektiğini söylemişler,kızı mağaza dışına çıkarıp sormuşlar o da itiraf etmiş hataydı demiş kabul etmiş.Kızı kim , nereye , neden çağırmış ? Çalıştığınız yer dingonun ahırı statüsünde değilse ; çalışanların mesai saatleri dışında ne yaptıkları iş arkadaşlarını , müdürlerini ilgilendirmez.
Çalışanın çıkışını yaparken , yasal sonuçlarla karşılaşmamak için haklarının ödenmesi gerekir.
inan vicdanım hiç sızlamıyor sızlamayacakta sönmedi bile içimin acısı kime ne olduğu umrumda değil isterse versinler paraını isterse vermesinler ,haklısın ben söyledim onlarda işlerine geleni yaptı ve çıkardılar hepsi bu :)))ben mağazayı arayınca,şirket sahibine söylenmiş onlarda bölge müdürüne haber verip mağazaya gitmesi gerektiğini durumu öğrenmesi gerektiğini söylemişler,kızı mağaza dışına çıkarıp sormuşlar o da itiraf etmiş hataydı demiş kabul etmiş.
ben mağazayı arayınca,şirket sahibine söylenmiş onlarda bölge müdürüne haber verip mağazaya gitmesi gerektiğini durumu öğrenmesi gerektiğini söylemişler,kızı mağaza dışına çıkarıp sormuşlar o da itiraf etmiş hataydı demiş kabul etmiş.
söyledim çünkü bu yaptığı yanına kalmasın istedim hiç bir şey olmamış gibi aynı mağazada çalışmasına öfkelendim,ben bu psikolojiye girmişken onlar hayatına normal devam etmesinler istedim canım yandığı için aradım söyledimBen olsam asla onların seviyesine inmez, onlarla uğraşmazdım. En iyisi görmezden gelmek, silmek , kaale almamak. Neden müdürüne söylediniz ki ne alaka yani? Bu sizin aranızda olan özel bir şey yani. O kızla da başkasıyla da muhattap değilsiniz. Sizin muhattabınız karşınızdaki insan, onu da hayatınızdan çıkarıp bir daha hiç bir şekilde iletişim kurmasaydınız daha asil ve daha can acıtıcı olurdunuz. Bence çok da kafanıza takıp hayatı kendinize zehir etmeyin. Kurtulmuş olarak düşünün, evlenince de yaşamış olabilirdiniz. Zararoın neresinden dönülürse kardır.
Haha yok kız ne linç etcem işim var zaten şu anbacım boku yedin kendi lincini yediğin yetmezmiş gibi bir de benim lincimi yiyeceksinbana da çok kızmışlardı
haklısın bundan sonraki süreçte en büyük iyiliği kendime yapmalıyım zor olsada bu süreçi atlamam terapiye gitmem benim için en iyisi,çok teşekkür ederimMesleğiniz kariyeriniz saydığınız vasıflarınızın aldatılıp aldatılmamakla çok alakası yok ama sizi de anlıyorum bari benden fiziki ve bilgi manasında daha üstün seviyede biriyle yapsaydı gibisinden düşünüyor olabilirsiniz onunda pek mantığı yok ama insan yine de böyle düşünebiliyor. İçinizin soğumaması çok normal dile kolay kısa gibi görünsede 1 yılınızı vermişsiniz onca paylaşım hayaller aileler vs bunları düşündükçe hırslanıyor olabilirsiniz. Ama yakıp yıkmak dağıtmak size bişey kazandırmaz zaten yapacağınızı yapmışsınız bundan sonra ona verebileceğiniz en büyük ceza susmak. Ne yüzünüzü ne sesinizi nede düşündüklerinizi hiç bişeyi ona göstermeyin bildirmeyin. Bu hem sizi daha asil kılar hemde karşı tarafı daha fazla delirtir susmak anlayana en büyük cezadır
söyledim çünkü bu yaptığı yanına kalmasın istedim hiç bir şey olmamış gibi aynı mağazada çalışmasına öfkelendim,ben bu psikolojiye girmişken onlar hayatına normal devam etmesinler istedim canım yandığı için aradım söyledim((
Aktarılacak kadin nasıl olur anlatır misiniz?Akademik eğitimi lisans düzeyinde olmayanlar anlatılmaya daha mi yatkın oluyorlar ?
Aaaa ben lise mezunuyum. demekki ondan aldatıldım. önce karaktersiz eş sonra sevgili.Evet, ben PhDyim mesela ben asla aldatılacak durumda değilimLise mezunu kadınlar aldatılabilir bence pekala, bir ünv diplomaları bile yok hak ediyorlar
gerçekten de o zamanlar gelecek mi ?sizi anlıyorum ama , başka bir işe girip yine çok güzel bir şekilde hayatlarına devam edebilirler ve üzgünüm ki isterlerse tekrar görüşebilirler. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur ve size bunları unutturacak güzel bir hayatınız olıur önünüzde . çünkü bu pislikler için üzülüp kahrolmaya değmez.
nerede aşağıladım ?Yani konu sahibesi finans uzmanısın da ne olmuş aldatılıp duruyorsun, insanda akıl olmadıktan sonra isterse profesör olsun... adam kaçtır seni aldatıyor yapışmışsın adeta, madem bu kadar şahanesin akıllısın bul başka erkek olsun bitsinBir de kızı mağaza çalışanı diye aşağılamışsın, ee senin adam da aynı işi yapıyor aşağı gördüğün adamla niye birliktesin? Gücün yetiyorsa ezik sevgiline meydan dayağı atsaydın, o adama canım cicim çekip gücün asgari ücretle çalışan genç kıza mı yetiyor??
Yaptığın ayrıca çok berbat, ne olursa olsun başka bir kadını özel hayat sebebiyle işinden etmen rezillik. Madem ortada ahlaksızlık! var, sevgilini işten attırsaydın. Zaten bu iş dünyasındaki kadınların ortak sorunu, özel hayatınla işyerinde yargılanmak. Bakıyorum ortayaşlı adamlar metres tutuyorlar başlarına hiçbir şey gelmiyor ama bir kadın hakkında tek laf çıksa tekmeyi yiyor. Kadınlar zaten ayrımcılığın her türünü yaşıyorken sen de gidip buna çanak tutmuşsun yazıklar olsun.
Kusura bakma o müdürü aramasaydın bu son cümleleri yazmazdım ama ünv bitirmenin sana hiçbir faydası olmamış, yine de cahil ve cinsiyetçisin. Kendini hiç fazla, üstün şu bu görme, işyerinde bıyık buran sapık amcalardan beter bir zihniyettesin. Kadın olarak akdın istihdamına darbe atman gerçekten utanç verici.
arkadaşlar yorum yapmak için yapmayın lütfen konuyu siz amacınızdan saptırdınızEvet, ben PhDyim mesela ben asla aldatılacak durumda değilimLise mezunu kadınlar aldatılabilir bence pekala, bir ünv diplomaları bile yok hak ediyorlar