Aldatılmanın bunlarla ne ilgisi var?Ben özel bir şirketin finans uzmanıyım iki üniversite bitimiş bir kadınım,görseniz asla seni beni aldatacak bir tipim yok
Şirkette finans uzmanı olanlar aldatilmiyor mu, ne alaka anlayamadim, bir de madem iki üniversite bitirmiş finans uzmanisiniz magazaci adamla işiniz ne? Bir de daha gerçekleşmemiş olay için patronuna ne dediniz ki, ortada yapılmayan bir şey var. Bu terktemeye sebep ama işten kovmaya sebep mi? O kadının adamla yatacagindan emin miydiniz, gaza gelip iftira ile işten çıkarmış olmayasınız???Ben özel bir şirketin finans uzmanıyım iki üniversite bitimiş bir kadınım,görseniz asla seni beni aldatacak bir tipim yok
tabi ki de bir ilgisi yok şuan ki psikolojiyle insan her şeyi düşünüyorAldatılmanın bunlarla ne ilgisi var?
Bir psikoloğa hatta psikiyatriste gidin bence de.
telefon çaldı ev numarası apart kiralamış,eli ayağı titredi kıza kendi ağzından mesaj attırdım kız yanında sevgilisi oldugu için 15 dk arayacağım,nerdesin yaz dedim yazdı o da burak yanımda dedi sonrasında regli oldum gelemeyeceğim dedi bu yeterli mi doğruluğunaŞirkette finans uzmanı olanlar aldatilmiyor mu, ne alaka anlayamadim, bir de madem iki üniversite bitirmiş finans uzmanisiniz magazaci adamla işiniz ne? Bir de daha gerçekleşmemiş olay için patronuna ne dediniz ki, ortada yapılmayan bir şey var. Bu terktemeye sebep ama işten kovmaya sebep mi? O kadının adamla yatacagindan emin miydiniz, gaza gelip iftira ile işten çıkarmış olmayasınız???
Ne bileyim,bir sürü saçma şey yaziyo konuda...
Tek mantıklı olan şey adamın mabadına tekme vurmanız. Bir kere yakaladiysaniz önceden de yapıyordur kesin,ama yakalayamamissinizdir. İyi olmuş terkettiginiz..ya nisandan düğünden sonra yakalasaydiniz?
Zararın neresinden dönsen kar
Sorun sizde değil uçkuruna sahip olamayan adamda. İsterseniz İngiliz prensesi olun yine aldatılırsınız.Merhaba;
Ben özel bir şirketin finans uzmanıyım iki üniversite bitimiş bir kadınım,görseniz asla seni beni aldatacak bir tipim yok
2 ay sonra nişanlacağım sevgilim ile 1 yıldan fazla beraberdik,bir gün beni aldatmaya yeltenirken yakaladım ama yapamadı,öğrendim ki aynı mağazada çalıştığı kendinden 8 yaş küçük kızla tek gecelik ilişki yaşayacaktı,bende gururuma onca verdiğim yılıma kendime yediremediğim için mağazayı arayıp 1.müdüre her şeyi anlattım (aile şirketi olduğu için böyle bir durumu zaten hoş karşılamayacaklardı) ertesi gün ikisini de işten çıkardılar,borç içinde kaldı işinden oldu ama hala içim soğumadı,daha fazlasını yapmak istiyorum daha fazlasını,haftaya psikoloğa gideceğim kimseye anlatamıyorum,uyuyamıyorum yiyemiyorumne yapacağım şimdi kime güveneceğim , hala köpek gibi arıyor,hala evlenecektik tek bir anlık bir şeydi diyor,seni çok seviyorum diyor,beni bırakırsan öldürürüm kendimi diyor, neden hala içim yanıyor( lütfen yorumlarınızla biraz olsun konuşmak istiyorum,
Yeterli tabii ki,telefon çaldı ev numarası apart kiralamış,eli ayağı titredi kıza kendi ağzından mesaj attırdım kız yanında sevgilisi oldugu için 15 dk arayacağım,nerdesin yaz dedim yazdı o da burak yanımda dedi sonrasında regli oldum gelemeyeceğim dedi bu yeterli mi doğruluğuna
Öncesi de var belli ki bu buluşmaların.telefon çaldı ev numarası apart kiralamış,eli ayağı titredi kıza kendi ağzından mesaj attırdım kız yanında sevgilisi oldugu için 15 dk arayacağım,nerdesin yaz dedim yazdı o da burak yanımda dedi sonrasında regli oldum gelemeyeceğim dedi bu yeterli mi doğruluğuna
Kesınlıkle katılıyorum .Aldatılmanızın sızın ıs hayatınızla karıyerınızle fızıksel goruntunuzle alakası yok . Bu arkadaşın dediği gibi karsınızdakı adam karaktersızse yıne aldatılırsınız . Allah kurtarmış hıncınızıda almışsınız .Yol verın gıtsın onunuze bakın bundan sonrası sıze zarar verırSorun sizde değil uçkuruna sahip olamayan adamda. İsterseniz İngiliz prensesi olun yine aldatılırsınız.
Teki çoğu yok bu işin aldattı mı aldattı konu kapanmıştır. affedip affetmemek size kalmış
haklısınız o karakter karaktersizlik ki bu insana kendini bile sorgulatıyorSorun sizde değil uçkuruna sahip olamayan adamda. İsterseniz İngiliz prensesi olun yine aldatılırsınız.
Teki çoğu yok bu işin aldattı mı aldattı konu kapanmıştır. affedip affetmemek size kalmış
Şu kısmı değiştirin bence yoksa çok linç yersiniz. Aldatılan kadınları bir kalıba sokmuş oluyorsunuz böyle diyerek. Çok zalimce ve kibir dolu..Ben özel bir şirketin finans uzmanıyım iki üniversite bitimiş bir kadınım,görseniz asla seni beni aldatacak bir tipim yok
evet gerçek yüzünü görmüş oldum,,belki de ilahi adalet hep derdim Allahım ne olur ben bu kadar dürüstken bana yanlış yapıyorsa karşıma çıkar diye,dediğiniz gibi seanslarıma gidicem.teşekkür ederim.Neden ben demeyin, eksiklik sizde değil eski sevgilinizde; adamlık sıfatı yok. iyi ki nişanlanmadan gördüm gerçek yüzünü diyin, yolunuza bakın. nişanlıyken evliyken yeltense buna daha mı iyi olacaktı? Asla affetmeyin, seanslarınıza gidin.
Konu bdvye taşınırsa daha çok dönüş alırsınızMune
Ayrıldıysan bir yılını kaybetmedin. Gelecek yıllarını kurtardın. Doğmamış çocuklarını kurtardın.Hayatını kurtardın. Mental sağlığını kurtardınMerhaba;
Ben özel bir şirketin finans uzmanıyım iki üniversite bitimiş bir kadınım,görseniz asla seni beni aldatacak bir tipim yok
2 ay sonra nişanlacağım sevgilim ile 1 yıldan fazla beraberdik,bir gün beni aldatmaya yeltenirken yakaladım ama yapamadı,öğrendim ki aynı mağazada çalıştığı kendinden 8 yaş küçük kızla tek gecelik ilişki yaşayacaktı,bende gururuma onca verdiğim yılıma kendime yediremediğim için mağazayı arayıp 1.müdüre her şeyi anlattım (aile şirketi olduğu için böyle bir durumu zaten hoş karşılamayacaklardı) ertesi gün ikisini de işten çıkardılar,borç içinde kaldı işinden oldu ama hala içim soğumadı,daha fazlasını yapmak istiyorum daha fazlasını,haftaya psikoloğa gideceğim kimseye anlatamıyorum,uyuyamıyorum yiyemiyorumne yapacağım şimdi kime güveneceğim , hala köpek gibi arıyor,hala evlenecektik tek bir anlık bir şeydi diyor,seni çok seviyorum diyor,beni bırakırsan öldürürüm kendimi diyor, neden hala içim yanıyor( lütfen yorumlarınızla biraz olsun konuşmak istiyorum,
ilk üniversitemi bitirdiğimde 21 yasındaydım, bir yıl erken girişliyim. O zamandan beri çalışıyorum, 2 dil biliyorum, tercümanlık yapmak adına girdiğim şirkette ikinci üniversitemi bitirdikten sonra finans uzmanı pozisyonunda çalışmaya başladım
o kadar çok gitti ki başka kadınlara, şimdi bunu söylediğim için büyük linç yiyeceğim ama ayrı kaldığımız dört aylık süreçte görüştüğü kız arkadaşı beni ölümle tehdit etti, ben kim olduğunu anlamamıştım. benim çocukla iletişimim olmamasına rağmen, ben evde yokken evimi dağıtmış. olay yeri inceleme geldi, ortak arkadaşlarımızdan olayı duyan çocuk bize direkt kızın ismini verdi ve kız da zaten direkt gelip itiraf etti. etmese de binanın her yerinde zaten kamera vardı. mahkemede uzlaştık, çoluk çocuk dedim geçtim. ailesine ödettiği tazminata acıdım ve evet arkadaşlar sonrasında ben bu adamla barıştım. zaten bir şeylerin ters gittiğini psikolojim bu olaydan sonra farketti. öncesinde her ilişkinin olağan akışı bu sanıyordum.