kimsseyi aşağılamadım,kimsenin mesleği il ilgili yorum yapmadım aynı şirkette çalışıyolar aynı ortamdalar sonuçta demek istediğim buyduAaaa ben lise mezunuyum. demekki ondan aldatıldım. önce karaktersiz eş sonra sevgili.
demekki aldatılmak kaderim... hööyyytttt hiçte bile. hepimiz insanız uleyynnnnnn. çiçeği burnunda aldatıldım yalanlar dolanlar gün yüzüne çıktı. ama diyorum ki ohhhh sefam olsun kendi topuğuna sıktı defoldu. sadakate hasret kalacak çünkü diyore.
Ben sadece iyi bir insanım tek bunun için diyebilirim herkes kendince tabi ki ama ben bu kadar dürüstken insanların bu kadar kötü olmasına dayanamıyorum,yani ben bu ilişkide çok dürüsttüm hepsi buÖncesi de var belli ki bu buluşmaların.
Evlenmeden ne olduğunu görmüşsünüz, sevinecek birşey aslında.
Aldatılmanın sizinle , işinizle, görünüşüzle alakası yok. Ben aldatılacak kadın mıyım deyip iyice hirslanmayin.
arkadaşlar yorum yapmak için yapmayın lütfen konuyu siz amacınızdan saptırdınız
cidden boş beleş muhabbet için yazıyorsunuz nerdeyse aldatıldığım için ben linç yiyeceğim hahahahahaahAaaa ben lise mezunuyum. demekki ondan aldatıldım. önce karaktersiz eş sonra sevgili.
demekki aldatılmak kaderim... hööyyytttt hiçte bile. hepimiz insanız uleyynnnnnn. çiçeği burnunda aldatıldım yalanlar dolanlar gün yüzüne çıktı. ama diyorum ki ohhhh sefam olsun kendi topuğuna sıktı defoldu. sadakate hasret kalacak çünkü diyore.
çok üzüldüm benimle aynı duyguları yaşadığın içinintikam almakla hatayı yapmışsın zaten bende aldatıldım ve şimdi evleniyorlar ayni iş yerinden kızlaama intikam almayı hiç düşünmedim çünkü intikam bile onu önemsemek istediğini gösterir
takmamak en güzel intikam, bir an önce umarım için soğur geçmişi düşünürsen ölürsün her gün
Onu da yaptım :)))Canım ablacım ne yazalım yakalamışsın işte. Ya nişanlın bozuk karakterde biri nişanlı olmasına rağmen aranıyor ya da kıza ilgi duyuyor. Burda 3. bir seçenek görmüyorum. Evlenirsen çok sorunlar yaşarsın, göz var izan var burda ne yapmalıyım demeni gerektiren bir durum yok bu adamla evlenmemelisin yoksa çok sıkıntı çekersin. Zaten ayrıldım diyorsun, intikam almak için yapabileceğin daha fazla şey görmüyorum açıkçası. nefret etmen de kin tutman da normal, bir süre sonra azalır biter gider. Çok da istiyorsan çağır bir yere adamı konuşcaz diye indir tokadı herkesin içinde. Aklıma başka yol gelmedi:)
Sanki okuyamamış bakımsız veya güzel yaratılmamış kadınların aldatılması, hak revaymış gibi bir cümle… Sonra da gel KK dan yardım iste. Tey Allah’ım.Aldatılmanın bunlarla ne ilgisi var?
Bir psikoloğa hatta psikiyatriste gidin bence de.
çok üzüldüm benimle aynı duyguları yaşadığın için
o an ne yapacağımı bilmiyordum bir anlık öfkeyle yaptım
teşekkür ederim umarım herkes için en iyisi olur
Aldatılmanın kişisel donanım,kariyer veya tiple alakası olmadığını belirterek başlamak istedim.. Bazı insanlar karaktersizdir ve aldatır kısa öz ve net olarak olay bu. Sebep aramaya da gerek yoktur bence. Ben hiç aldatılmadım (ya da öyle sanıyorum yani yakalamadım diyim), normalde de umursamaz bi insanımdır aşk için de hiç ölmedim, ölemem yani tarzım değil. Biten biter giden gider, aldatan da defolup gidip Allah'ından bulur büyük ihtimalle. İnsanlar benim hayatımda kaldıkları sürece vardır benim için, çıkardığım anda sanki dünyadan da yok olmuşlar gibi hissediyorum. En büyük intikamımı hayatımı yaşayarak, umursamayarak alırım, adını anmam, andırmam. Ve kaybeden ben olmam.. Bence bir bakış açınızı değiştirmeniz lazım.. Kimse bu kadar ardından kahırlanmayı falan haketmez. Ha bir de; her insan hakettiği hayatı yaşar bence, hakettiğiniz hayatı yaşamak için de size kendinizden başkası lazım değilMerhaba;
2 ay sonra nişanlacağım sevgilim ile 1 yıldan fazla beraberdik,bir gün beni aldatmaya yeltenirken yakaladım ama yapamadı,öğrendim ki aynı mağazada çalıştığı kendinden 8 yaş küçük kızla tek gecelik ilişki yaşayacaktı,bende gururuma onca verdiğim yılıma kendime yediremediğim için mağazayı arayıp 1.müdüre her şeyi anlattım (aile şirketi olduğu için böyle bir durumu zaten hoş karşılamayacaklardı) ertesi gün ikisini de işten çıkardılar,borç içinde kaldı işinden oldu ama hala içim soğumadı,daha fazlasını yapmak istiyorum daha fazlasını,haftaya psikoloğa gideceğim kimseye anlatamıyorum,uyuyamıyorum yiyemiyorumne yapacağım şimdi kime güveneceğim , hala köpek gibi arıyor,hala evlenecektik tek bir anlık bir şeydi diyor,seni çok seviyorum diyor,beni bırakırsan öldürürüm kendimi diyor, neden hala içim yanıyor( lütfen yorumlarınızla biraz olsun konuşmak istiyorum,
o kadar güzel yazmışsın ki o kadar takdir ettim ki seni,umarım her şey gönlünce olur umarım bir gün ben de senin gibi aşarım gerçekten yürekten teşekkür ederim.duyguların çok taze şu an aşırı üzgün hissetmen hatta onsuz asla yaşamayacağını düşünmen, intiharı bile arada aklına getirmen çok normal ama inan bana o seni gerçekten sevse başka birine dokunma fikrini bile aklında geçiremezdi. sana değeri senden başka kimse gerçekten en iyi şekilde vermez.
insanın annesi bile kazık atıyor el adamı nasıl harcamasın?
tavsiyem yeni hobiler edin, daha önce hiç yapmadığın şeyleri keşfet ve dene kendini hayata tekrar adapte et emin ol o kişi senin ne kadar iyi olduğunu görünce tekrar dönmek isteyecek ama sakın affetme, saygı bittiyse o ilişkiden hayır gelmez
ş anda bir ilişkim var 7-8 aydır beraberiz , önceki ilişkim 2,5 sene evliliğe giden bir ilişkiydi. yani diyeceğim o ki her şey geçiyor geriye kalan tek şey yaşadığın güzel anılar :)
ayrıca; Kendini aldatıldığı kadından üste görme psikolojisi çok normal herkes sana yüklenmiş ama o anki duyguyla acaba o kadının benden ne farkı varda ona gitti diye ya kendini üstün görme ya da yerme psikolojisi olması normal. Ama mesele asla 3. kişi değil bunu zamanla anlıyorsun. Mesele tamamen seni aldatan ERKEK. o istediği için yaptı, kadın fark etmez o sadece "istediği" için yaptı
şans ve aşk seninle olsun
Onu da yaptım :)))
konuşcam seninle dedi son kez tmm dedim bitti dedim diye bağırdı bana bende arabadan inip kalabalık bir cadde hey herkes buraya bakabilir mi dedim,Herkesin içinde bu şerefsiz var ya dedim beni aynı işyerinde çalıştığı biriyle aldattı dedim o kadar şerefsiz ki hala beni sevdiğini söylüyor dedim buraya gelmiş benden özür diliyor dedim peki dedim ben naptım biliyor musunuz dedim aradım mağazayı söyledim şirkette bunları işten çıkardı dedim öylece bana baktı hiç bir şey diyemedi
Zaten bir kıymeti yoktu, umarım hiç yaşamazsınız böyle bir şeyi...Sonuç ? En başta kendinizi bizlere tanıtırken yazdığınız : eğitim durumu ve diğer bilgilerinizin zerre kadar kıymeti kalmadı.
Umarım biri olayın videosunu çekip sosyal medyaya yüklemez de ; olay öylece kapanır gider.
Arkadaşım ! ben onu kendimi tanıtmak için yazdım bu bir ,putterly_ .!.:
Ben özel bir şirketin finans uzmanıyım iki üniversite bitimiş bir kadınım,görseniz asla seni beni aldatacak bir tipim yok
Bu ne yaAdriana Lima bile aldatılmış sen kimsin derler adama?
Kimi neyle eziyorsunuz siz hayırdır ne bu kibir.
İşte bu kibir size ihaneti getirdi hey gidi…
Bırak öldürsün kendini aldatmayı göze alan seni kaybetmeyi göze alan adam ölsede olurMerhaba;
2 ay sonra nişanlacağım sevgilim ile 1 yıldan fazla beraberdik,bir gün beni aldatmaya yeltenirken yakaladım ama yapamadı,öğrendim ki aynı mağazada çalıştığı kendinden 8 yaş küçük kızla tek gecelik ilişki yaşayacaktı,bende gururuma onca verdiğim yılıma kendime yediremediğim için mağazayı arayıp 1.müdüre her şeyi anlattım (aile şirketi olduğu için böyle bir durumu zaten hoş karşılamayacaklardı) ertesi gün ikisini de işten çıkardılar,borç içinde kaldı işinden oldu ama hala içim soğumadı,daha fazlasını yapmak istiyorum daha fazlasını,haftaya psikoloğa gideceğim kimseye anlatamıyorum,uyuyamıyorum yiyemiyorumne yapacağım şimdi kime güveneceğim , hala köpek gibi arıyor,hala evlenecektik tek bir anlık bir şeydi diyor,seni çok seviyorum diyor,beni bırakırsan öldürürüm kendimi diyor, neden hala içim yanıyor( lütfen yorumlarınızla biraz olsun konuşmak istiyorum,
soruma cevap vermemişsiniz ve orda o arkadaşı destekledim yani bence de iki nick de sizin :)konuya odaklandığın için sağol zaten yazışmalardan da farkederbilirsiniz ayrı kişiler olduğumuzu neden ihtiyaö duyayım böyle bir şeye ?
Onu da yaptım :)))
konuşcam seninle dedi son kez tmm dedim bitti dedim diye bağırdı bana bende arabadan inip kalabalık bir cadde hey herkes buraya bakabilir mi dedim,Herkesin içinde bu şerefsiz var ya dedim beni aynı işyerinde çalıştığı biriyle aldattı dedim o kadar şerefsiz ki hala beni sevdiğini söylüyor dedim buraya gelmiş benden özür diliyor dedim peki dedim ben naptım biliyor musunuz dedim aradım mağazayı söyledim şirkette bunları işten çıkardı dedim öylece bana baktı hiç bir şey diyemedi
haha ben de boyle aldatılmıstım 29 yasında, hem de uzaktan akrabasıydı ve evliydi, kadın regl oldum demiş mesajında, beyefendi de öylesine konuştum diyordutelefon çaldı ev numarası apart kiralamış,eli ayağı titredi kıza kendi ağzından mesaj attırdım kız yanında sevgilisi oldugu için 15 dk arayacağım,nerdesin yaz dedim yazdı o da burak yanımda dedi sonrasında regli oldum gelemeyeceğim dedi bu yeterli mi doğruluğuna