canim oncelikle emin olmadan karar verme,somut deliller olmasi lazim bilmen icin bilemiyorum belki hamile oldugun icin psikolojik olarak guvensizlik duyuyorsun,kendini yipratma sakin ol ve emin ol aldattigina veya aldatmadigina dair,allah yardimcin olsun:26:
o zaman eşinin senı yıne gercekten aldattıgına emin olana kadar boşanmaya kalkma en azından somut bı delıl ara. belkı artık yapmıyordur sen şüpecısındır. böyle yaparak bebegını sen öldürüceksın kendını mahfedıyorsun bı sure takmamaya çalış herseyı bebegın ıcın yaptıgını söluyorsun bunuda onun ıcın yapmanı ıstıyorum. ve allahtan herzaman hayırlısını iste o senın payına dusenı sana verecektir. üzme kendını sadece caktırmadan delıl pesınde koşuştur. aynı filmlerdeki gibi
senle hep aynı fikirdeyiz.
nasıl ama nasıl?artık eminim ki daha dikkatlidir.ya ispatlayamazda aptal yerine konursam ?
bebegınız ıcın affetmıssınız bebegınızı dusurdugunuzde nıye devam ettınız ve ıkıncı cocugu yaptınız...???
birde devlet memurusunuz düşkün çaresiz değilsiniz...
bence sız bıraz buna katlanmak ıstıyorsunuz
arkadaşın delil peşinde koşmasına gerek yok ki allah direkt rüyasında göstermiş ne kadar temiz kalpliyse artık
bence sen keyfıne bak işine git gel ev için kendini paralama zaten hamileymişsin temizlikçi tutun.çık gez dolaş alışveriş yap
kısacası bebeğine kendine vakit ayır kocanda sızınle olmak ısterse ne ala...
arkadaşın delil peşinde koşmasına gerek yok ki allah direkt rüyasında göstermiş ne kadar temiz kalpliyse artık
bence sen keyfıne bak işine git gel ev için kendini paralama zaten hamileymişsin temizlikçi tutun.çık gez dolaş alışveriş yap
kısacası bebeğine kendine vakit ayır kocanda sızınle olmak ısterse ne ala...
canım yaşadıkların için çok üzüldüm ama malesef ben çoğunluk gibi düşünmüyorum,
şimdi sen ''bekara koca boşamak kolay gelir '' diye düşüneceksin ama ben bu evliliğin asla mutlu bir evlilik olabileceğini düşünmüyorum..
daha genceciksin , öğretmensin neden kendini mutsuz bir hayata sürüklüyorsun?
üstelik karnında bir can var, ama babasız büyütmek istediğin bir can, sırf sen bebek sahibi olmak istiyorsun diye onu dünyaya getiremezsin dimi canım nolur seni kırmak istemiyorum hele üzmek hiç istemiyorum ama birde bu açıdan bak..
eşinle ayrıldın farz edelim belki sen ilerde mutlu bir evlilik yapabilirsin, bu senin açından çok güzel olur ama o bebeğin babasına uzak büyümesini ve onda nasıl yaralar açacağı gerçeğini değiştirmez
ve ya farz edelim ayrılmadın eşinle devam ettiniz, ben hiç değişeceğini sanmıyorum mutsuz bir evliliğin ortasına bir çocuk getireceksin, sürekli tartışan bir anne baba , üzgün bir anne umursamaz bir baba ile çocuk ne kadar mutlu olabilir?
bir cana kıymak asla onayladığım bir şey değil yanlış anlama ama göz göre göre mutsuz bir ortamda yetişen sorunlu bir birey yetiştirmek ne kadar doğru bilemiyorum..
eğer ki ayrılmak istemiyorum ve ben bu çocuğu doğurcam diyorsan mutlaka ama mutlaka eşinle birlikte bir aile terapistine gidin, kendiniz için gitmezseniz bile bebeğiniz için gidin..
kısacası bebeğine kendine vakit ayır kocanda sızınle olmak ısterse ne ala...[/QUOher ruya gercekle alakalı olacak dıe bır sey yok ona bakarsan bende gecen sene ruyamda mıllı pıyangoyu tutturmusdum ama elıme bıle almadım bu zamana kadar :)
kısacası bebeğine kendine vakit ayır kocanda sızınle olmak ısterse ne ala..
her ruya gercekle alakalı olacak dıe bır sey yok ona bakarsan bende gecen sene ruyamda mıllı pıyangoyu tutturmusdum ama elıme bıle almadım bu zamana kadar :)
her ruya gercekle alakalı olacak dıe bır sey yok ona bakarsan bende gecen sene ruyamda mıllı pıyangoyu tutturmusdum ama elıme bıle almadım bu zamana kadar :)
evet benide gecen yunan sınırında dövduler ama baktım cok iyiymiş sınırda dayak yemek görmek
ben aştım galiba bunları. . bi zamandan sonra gercekten insan takmıyo. düşüyosun coulk cocuk derdine. zaten taksa eskden boşanmalar cok olurdu ahh ahh garibim annem. delimiydi devlet memuruydu oda boşanmadı şimdi babamın karısından daha iyisi yok. gençken bi yana yaşlıykende insana hayat arkadaşı lazım baksana evlilik programlarına 55 ustu kaynıyo
aynen boşuna cennet anaların ayakları altında dememişler. geleceğe yatırım yaptım ben. yerim hazır annem
senden ıyısı yok o zaman :) her annede anne olmuyo bunuda cok kez gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?