arkadasimiz aldatan kocasiyla korunmadan iliskiye giriyor, ben derim ki planli bir hamilelik yasiyor gayet de.
Kendisi bunu yazdı da ben mi göremedim acaba.Yoksa her evlilikte ilerisi düşünülmeden yaşanılan anlar vardır.Kaldı ki doğum kontrol yöntemleri bile %100 korumuyor.Doğrusu ne ise konu sahibi biliyor.Planlı yada değil olan olmuş sonuçta.
Benimde soylemek istediklerime tercuman olmussun. Marifet bebegi istemek degil babasinida iyi secebilmek.Belkide konu sahibi bir liste yapmali ne yazalim diye bizde kendimizi yormamis oluruz direk ne istediyse onu yazariz.Hepimiz icin daha kolay olur.
annem babam ayrılar ben 23 yaşındayım 14 sene önce annem babam ayrıldı ve hala keşke doğru dürüst bir babam olsa diye ağlarım..bakın neden beraber değiller ayrılar dıye değil neden benim doğru düzgün sorumluluk sahibi beni koruyup kollayan bir babam yok diye ağlarım..
ve evet bütün boşanmış aile çocukları mutsuzdur...
konu sahıbı adamın kendine sadakatinden çok çocuğuna yapacağı babalığa güveniyorsa çocuğu doğursun..
ya hayret ediyorum artık bu kadarına....hanımlar eşinizin sizi aldatıp aldatmadığının kesin bilgileri mit aracılığıyla size ulaşıyor fln değil....kimin ne haltlar yediğinden asla emin olamazsınız! sizin çocuklarınızın babaları bu kadar mı mükemmel dört dörtlük....kimden çocuk yapacağını mı sordu bu kadın size?! neyin peşindesiniz......
evliliğiyle ilgili boşan diyin! kocasına ne derseniz deyin! fikrinizi söyleyin....kadında hem şikayet edip hem savunmaya geçmemiş zaten...
sizene ya kadının çocuğunu kimden yaptığından...sperm bankası diye bişe var bilmem duydunuz mu? buna bile tenezzül eden insanların olduğu bi dünyada yaşıyoruz.....kadın resmi nikahlı kocasından hamile kalmış....size ne ya bu kadar ileri gidiyosunuz!
çok mükemmel bi baba adayı dediniz evlendiniz sonra çocuklarınız oldu adam sizi en aşşağılık şekilde altattı....çocuklarınız babasının karakterini almıştır diye kimsede onların yüzüne bakmasın o zaman....
biraz mantık ya....olan olmuş kadının içinde bi can var....bu kadar da gidilmez bi insanın üzerine...
tamam hepiniz çok akıllısınız, en ahlaklı en karakterli kişiyi bulur yaparsınız çocuklarınızı,aferim!!
Ben asıl size mantık diliyorum. Herkesin çocukları tabiki mükemmel babalardan değil !
Ama bilirsiniz ki, evlenirsin her şey iyi gidiyordur, çocuğun olur sonra aldatılırsın . Bu şekilde normal.
Ama bu bayanın yaptığı bile bile lades ! Hoş artık bunu tartışmıyoruz.
Bile bile böyle bir adamdan çocuk yapınca tepki alması çok normal.
Yani farkedersiniz ki gayet mantıklı bir yorum yapıyoruz.
Bilmeden kötü bir babadan çocuk sahibi olmak var, bile bile sahip olmak var.
Siz bence bu ince çizgiyi ayırın.
Ayrıca kimsenin akıllı olduğunu idda ettiği yok ! Kimin nasıl bir eşten çocuk yapcağı da nasip !
Ayrıca bankadan spermle çocuk alanların olması, çocuklarımızı sağlıksız bir aileye "bile bile" getireceğimiz anlamına gelmiyor !
Bence yorumlara kizmaz, esiyle kavgalida olsa cocuk yapabiliyor nasilsa ...Demekki cok kafasina takmayan birisi. Insallah baska kadinlarla cinsi munasebet boyutunda aldatmamistir. Eger oyleyse elin kadininda hastalikmi var onuda bilemeyiz. Hala daha boyle adamdan cocuk yapmis aklim almiyor. Kendiside hastalik kapabilir cocuguda hastalikli dogabilir. HANIMLAR esiniz aldattiysa: barisacaksaniz LUTFEN size rica ediyorum koru korune affetmeyin. Kesinlikle doktora gidip cinsel hastalik testi yaptirtin hayatinizi karartmayin. Cinsel hastaliklar en cok partnerini degistiren insanlarda goruluyor. Dikkat edin!
Yorumlardan da alinip cocugunu dusurecegini sanmiyorum. Sonucta herkes fikrini soyleyecek biz hic birimiz sirf cocugu olsun diye cocuk yapmasini tasvip etmedik burada. Kotu birseyde soylemedik hakarette etmedik. Ama kimseyede sirf okumak istediklerini yazamayiz.Zaten oyle oluyor olsaydi bizim dusuncelerimize gerek kalmazdi.
olayı kişisel algılamadığım için alıntı yapmadım kimseden ama madem şahsen cvp verdiniz yazıyım...
Bana mantık dilemenize gerek yok çünkü karşımdaki yorumları cvpları dikkate almadan ısrarla aynı şeyi diretmeyecek kadar mantıklıyım çok şükür!
Şimdi, yukarda gayet açık kendi yazdığınızla çelişiyosunuz. Konu sahibine bile bile lades olmak var deyip sonra artık bunu tartışmıyoruz demişsiniz?! hemen bi sonra ki cümlede bu konuda tepki alması normal yazmışsın...O zaman bana cvp vermen gereksiz bi hareket, çünkü ben hamile bi kadına çocuğu üzerinden yüklenmenin saçmalığından bahsediyorum....kimsenin tepki vermesini de normal karşılamıyorum....
Ben olsam bu şekilde davranmam diyebilirsin, ben olsam ben de öyle davranmazdım belki ama karşıda ısrarla 'bu benim kendi tercihim, ben doğru buluyorum' diyen hamile kadın var....artık bunun ötesinde ısrarla aynı konuyu kadını suçlar bi dille tekrar tekrar yazanlaraydı yorumum...
eğer bunu üzerinize alındıysanız hala mantık diliyorum malesef size...
siz çocuğunuzu çok sağlıklı bi ortamda büyütürsünüz umarım...diğeri de insanların 'bile bile' kendi tercihleri...Anlamak bu kadar zor olmasa gerek!
somut birşey yok ama herşeyden nem kapıyorum öyle mi hissediyorum yoksa öyle mi hissetmek istiyorum bilmiyorum....
tamda söylemek istedklerimdi..başka söze gerek yok bence..Kadının kadına yaptığından çok, insanın "kendine" yaptığını kimse yapmaz inan.
Burdaki yorumlara sinirlenmen tuhaf, zaten kafanın içinde her gün böyle yorumlar konuşuyor olması lazım o adamla aynı evde olduğun için.
Hesap şeklinde niye algılıyorsun bilmiyorum, herkes kendi aklı fikri dahilinde soru soruyor. Yani bir çeşit akıl veriyor.
Niye işine gelmeyen akıl vermelere bu kadar sinirlendin. Buraya, "bravo iyi ki aldatıldın ve iyi ki affettin ve iyi ki böyle bir adamdan çocuk yaptın" deyip seni rahatlatmamız için mi konu açtın ?
Neyse, benim kızdığım nokta; çocuğuna böyle bir babayı seçmendi. Hem de bile bile.
Ama olan olmuş, sonuçta hamilesin ve evlisin.
Bizden daha başka bir yorum göremezsin, boşan diyebiliriz anca. Ne diyelim ?
Zaten sen herşeyi yoluna koymuşsun. Başka bir seçenek yok.
Bu arada, sürekli şu tavrın var; Beddua eder gibi konuşuyorsun, "düşmez kalkmaz bir allah, sizinde başınıza gelir" vs ... Bu hoş bir şey değil.
Kimse senin şu durumundan mutluluk duymuyor şuanda.
Allah senin ve bebeğin hakkında hayırlısını versin. Bebek daha küçük.
Bakalım biraz büyüsün karnında.
ağzından çıkanı kulağın duysun tamam mı?seninki fikir söylemek olmamış sataşmak olmuş.en azından ben kocamı yakaladım hayat kadınıyla değil belki seninkide yapıyodurda senin haberin yoktur olamaz mı?hayat bu hiç belli olmaz.bana akıl verin dedim yarqılayın demedim ki sana düşmez.
konu sahibi bebeginin dogacagi tarihi hesapliyor imzasında siz ona bosan diyorsunuz.
yapmayacagi apacik ortada.
konuyu aferin densin diye acmis.
kocasi da bir sure uslu durur, sonra kaldigi yerden devam eder flortlerine iliskilerine.
sonra odul olarak bir cocuk daha dogurur bizimkisi...
boyle devam eder gider, onlar erer muradina biz cikariz kerevetine.
muhtemelen cocuk dogarken de metresinin koynundan cikip gelmez bu adam.
Ben asıl size mantık diliyorum. Herkesin çocukları tabiki mükemmel babalardan değil !
Ama bilirsiniz ki, evlenirsin her şey iyi gidiyordur, çocuğun olur sonra aldatılırsın . Bu şekilde normal.
Ama bu bayanın yaptığı bile bile lades ! Hoş artık bunu tartışmıyoruz.
Bile bile böyle bir adamdan çocuk yapınca tepki alması çok normal.
Yani farkedersiniz ki gayet mantıklı bir yorum yapıyoruz.
Bilmeden kötü bir babadan çocuk sahibi olmak var, bile bile sahip olmak var.
Siz bence bu ince çizgiyi ayırın.
Ayrıca kimsenin akıllı olduğunu idda ettiği yok ! Kimin nasıl bir eşten çocuk yapcağı da nasip !
Ayrıca bankadan spermle çocuk alanların olması, çocuklarımızı sağlıksız bir aileye "bile bile" getireceğimiz anlamına gelmiyor !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?