Aldatıldım evliliğim bitiyor

gxoxxgxebakan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2007
44
0
86
49
Adana
Arkadaşlar 1 ay önce aldatıldığımı öğrendim ne yapıcam bilmiyorum yapmaz dediğim adam birbuçuk yıldır başkasıyla aşk yaşıyor ben evde çocuklarla sabaha karşı 5 lere kadar onu bekliyorum. Anlamıştım birşeyler ters gidiyordu aldım karşıma konuştum başkasımı var başkasınımı seviyosun anlat dedim herzamanki gibi tartışma çıkardı yok dedi bağırdı çağırdı gitti yattı 10 gün 15 gün geceleri evden çıkmadı sonra kaldığı yerden devam.Bu arada eşimde değişiklikler başladı sürekli slow aşk şarkıları dinlemeye başladı evde olduğu zamanlarda sesinizi çekemiyorum ben bi odada tek yaşıycam deyip ya dışarı çıkıyordu yada bilgisayar odasında tek saatlerce ya film izliyor yada aşk şarkıları dinliyordu. Son zamanlarda beni beğenmemeye bakımsız bulmaya başlamışdı.ben ve çocuklarla dışarı çıkmak bile ona külfet geliyodu bizimle çıkmak istemiyor çıksa bile bize gezmeyi zehir ediyor bizi eve bırakıp hemen arabaya atlayıp gidiyodu bir kaç kez gece 3 civarı gelmiyomusun diye aradığımda telefon sessiz bi ortamda ve nefes nefese açılıyodu elimde delil yoktu ta ki 1 ay öncesine kadar tesadüfen girdiğim mailinde tokat gibi mesajla karşılaştım kocama AŞKIM diye hitap eden bir kadın maili açtım tekrar tekrar okudum ne demek ti bu maili aynen yazıyorum AŞKIM ÇOK GÜZEL OLMUŞ VE TABİİ Kİ BENDE SENİ ÇOK SEVİYORUM GÜNÜN GECENİN TÜM GÜNLERİN TÜM GECELERİN HER ANI benim kocam ve bu kadın ilanı aşk ediyolar inanamadım cep telefonundan numaralara baktım artık elimde bir isim vardı ve karşımdaydı telefon numaralarını hemen yazdım tabii maili cepdede vardı kadının iki numarasınıda yazdım ama beni hayrete düşüren şey ikimizede aynı şarkıyı koyması oldu yani oda bende ararsam aynı şarkı çalıyor eltimi aradım maaili okudum deli gibiydim sevdiğim adam bir başkasını seviyordu eltim eşimin tel dökümlerine internet bakabileceğimi söylede şifre aldım ve tel dökümlerini inceledim son üç aylık dökümlerdi am asıl şoku o zaman yaşadım işteyken beni ve çocuklarını aramayan adam kadına günde 17 19 mesaj 7 8 arama şok üstüne şok ama asıl şoku evi taşıdıktan sonra yaşadım beni ve çocuklarını sevdiği kadının yaşadığı mahalleye taşması oldu kadına gitmek istiyorum ama kendime hakim olamamaktan korkuyorum eşime git diyorum gitmiyor benim yerim senin ve çocuklraın yanı diyor bu yaşadığın ne diyorum zaten soğumaya başlamışdım yakalamasaydım nolucakdı diyorum soğumaya başlamışdım diyor ben ne yapıcam depresyona girdim kimsem yok tek başımayım burda nolur bi akıl verin bana arkadaşlar.

He soğusa bitse bişey yok yani?
Y böyle adamlar insanı dinden imandan çıkarır.
Kurban oliyim kanma şu adama ya!
Ay ben sinirlendim burda.Allah sana çoook çok sabır versin,yardım etsin inşallah.
Ama aklında ayrılmak yok galiba , madem oyle o zaman unutmaya çalış güzel günleri düşün gururuna yedirmeye çalış,yersee...

O kadını rezil et .
Ya asıl pislikler var ya.
Hayattan soğutuyorlar adamı.
Üzüldüm sizin adınıza

defolsun gitsin suna bak ya aslında dava acsanız mahkemeye o mailleri sunsanız cokda guzel tazminat alırsınız onuda herkese guzelce rezil etmis olursunuz o kadınında mahallede adını cıkartmak lazım normalde boyle seyleri sevmem ama buna razı olan bir kadın her turlu hakareti hakeder esinize diyecek birsey bulamıyorum nasıl bir rahatlık bu ya

Kadini rezil ederken konu sahibi de rezil olmayacak mi? Aldatilmis kadin pozisyonuna dusecek, demek istedigim herkesin agzina sakiz olacak.

Eger bosanmayi dusunmuyorsan hic irdeleme bence. Kocana cocuklarinin hatrina tek bir sans verdigini, eger ikinci olursa bosanacagini belirt.

Ama bunu soylerken de samimi ol, ikincide de bosanmayacaksan bu konusmayi dahi yapma.

Soğumuş olsa bile ne yazar arkadaşım?Senin gururun,çocuklarının hakkı bu adamdan önemli mi?

Görmüyor musun burada aldatılıp affedenlerin halini.Sana bunları yaşattıysa sizin rıskınızı başka bir kadına yedirdiyse o adamı silip atıcaksın,açıcaksın davanı tazminatını da alcaksın çatır çatır.Nasıl dayanabilceksin o kadınla aynı mahallede yaşamaya.

Evli adamı ayartan mı dile sakız olur aldatılan mı?
Ama bende sizle hemfikirim eğer ayrılmiycaksa tabiki hemen aa tamam tatlım demesin ama tavrını koysun ve unutmaya çalışsın.

Mahalleden tasinmak istedigini de belirt esine kesinlikle . Yuzsuzlugun bu kadari, bari eve getirseymis.

benim yerim senin ve cocuklarımın yanı diyor
ama yuvanızı kadının evine yakın yere taşıyor Yanlış anlamadım dimi?
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

Allah akıl fikir versin sana gelince de temsil misal kocan(!) yoyo misali..
sen atıyorsun biraz kadında sonra sana geri geliyor..
çok özür dilerim karı-koca hayatınız devam ediyor mu

Gerçi ayartan mı demeyelim açgözlü,kadınlara kızlara yalvaran erkeklerde var bilemeyiz ama sonuçta evli bir adamla ilişkisi olAn birinin daha çok rezil olucağı ortada bence.(erkeklerin yalvarmasını yakarmasını da asla mazeret kabul etmiyorum orası ayrı)

bu kadından sogudu yarın baska bir kadına ısınmayacagı nerden belli valla kafanızı guzelce toparlayın aileden destek alın egerki bunu kaldırabilirseniz devam edin ama cok zor bir kadın icin

Son düzenleme:
Evli adamı ayartan mı dile sakız olur aldatılan mı?
Ama bende sizle hemfikirim eğer ayrılmiycaksa tabiki hemen aa tamam tatlım demesin ama tavrını koysun ve unutmaya çalışsın.

Hayir tabi ki aldatana laf soylenir ama bu aile birlike yasamaya devam edecekse baskalarinin da bilmesine ne gerek var?

Kadina o..pu denmesi mi onemli, bu kadinin kocasi tarafindan aldatilmis cocuklari nedeniyle boyle bir kocaya katlanan insan konumuna dusmesi mi?

Bilmiyorum ben boyle bir olay duysam komsu olarak aldatandan uzaklasirdim ama aldatilana da acirdim.

Ve konu sahibinin yerinde olsam acinasi duruma dusmek istemezdim. Benim fikrim.

bu kadından sogudu yarın baska bir kadına ısınmayacagı nerden belli valla kafanızı guzelce toparlayın aileden destek alın egerki bunu kaldırabilirseniz devam edin ama cok zor bir kadın icin

Soğuduğu da meçhul ki onu geçtim insan der ki vicdanım kaldırmıyodu artık,şu savunmaya bak soğumuştum zaten. Özrü kabahatinden beter diye buna demezler de neye derler bilemedim

Anı şeyi söylüyoruz aslında. Eğer ki devam edicekse bencede rezil etmemeli,ama ben olsam devam ediceksem bile o kadını arar herşeyi biliyorum rezil olmak istemiyosan elini eteğini çek yoksa ben karışmam dersim.bu biraz da mizac meseli sanki.

Canım anlamadım sımdı eşin o kadınla da ilişki yaşıyormus bır süredir ve sizi onun oturduğu
mahalleye mi taşımıs caktırmadan ..Off ne ınsanlar var okudukca güvensizleşiyorum.Ama,
sen o kadar akıllı davranmışsın ki,izini sürüp kanıtları toplaman çok çok iyi olmuş..Bu
erkekler ne kadar ahmak ya madem bı b.k yıyorsun bu ne rahatlık barı baska hattan baska
maıleden konus dı mı?O ufacık beyinleriyle karsılarındakını kandırdıklarını sanıyorlar,
kendılerını kandırmaktan öteye gıdemıyorlar..
Bence sen kadının evıne gıt catkapı ve anlattır herseyı..Burdan gitmezsen adını cıkartırım de
en kötu ıhtımal .Gercı adı cıkmasa bu ıse gırmezdı o..pu ..Sen eşinle mı olmak ıstıyorsun?
Bosasan daha ıyı olur gıbı canım ;çünki aldatanı affedenler her zaman pişman olur ..Ben de
affetmıstım cok pişman oldum ,sakın affetme ..

Soğuduğu da meçhul ki onu geçtim insan der ki vicdanım kaldırmıyodu artık,şu savunmaya bak soğumuştum zaten. Özrü kabahatinden beter diye buna demezler de neye derler bilemedim

belkide tırstı karısı herseyi ogrendi olay cıkmasın falan istedi bilmiyorumki ya bu erkeklerin kafaları bi acayip calısıyor sen hem karına kotu davran cocuklarınla ilgilenme sonrada benim yanım sizin yanınız de..hayır yani senin ondan soguman senin yaptıklarını affettirirmi

elinde bir mesleğin varsa ya da kocanın geliri iyiyse boşan derim yani rahat yaşarsın, ama bunlar yoksa boşanman biraz zor olur iki çocukla, o kadınla konuş tehdit et, şikayet edicem savcılığa de vs. ama kocana artık asla güvenme takipte ol, zamanı gelince tekmeyi basarsın, intikam soğuk yenen bir yemekmiş,

çok sağolun arkadaşlar ben kadına mail attım buluşalım kimsin ve mesaj ne diye sordum tabii 4 gün sonra eşimle planlayarak bana mailin cevabı geldi inkar etti kadın çoklu mesaj göndermiş sözde eşimede gelmiş falan filan bende çoklu bi mesaj attım ve yemediğimi söyledim eşim önce inkar etti yok sevgilisi var dedi sevgilisinide arkadaşının sevgilisi yaptı kadın nişanlıyım dedi bi türlü aynı dili tutturamadılar ama benim avukat bulmam sorun oluyor kadın avukat çünki eşimlede adliyede tanışmışlar zaten ikisi sözde adalet sağlayıcı işim çok zor meslektaşlarına karşı kimse daa almak istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…