- 18 Şubat 2018
- 11.928
- 53.244
- 44
Merhaba 7 yıllık evliyim 3 yaşında bir oğlum var eşim onu zamanında aldatan sevgilisiyle 1 yıldır arkadaşça 3 aydır da sevgili olarak konuşuyor kız şehir dışında yaşıyor kız da evli 1 çocuk sahibi mesajlarını yakaladım 3 aydır aşk dolu mesajlar var ve bizim aramizda çok iyiydi ben yakalayınca kızı engelledi kızdan intikam alacağı için görüştugunu söyledi telini değiştirdi sinir krizleri geçirip yalvarıyor ben bosancam dedim ama yalvarıyor kriz anında kolunu kırdı şu an ne yapacağımı bilmiyorum eşimi seviyorum çocugum var ama onu aldatan kızla beni aldattı sindiremiyiyorum yediremiyorum ne dusunecegimi bilmiyorum
Denedim karşı taraf salak hiç bir yerden kabul etmedi beni7 yıllık evlisiniz yani intikam için biraz geç kalmamış mı? İnanmayın ona. Yerinizde olsam karşı tarafında eşine ulaşır mesajları paylaşırdım. İntikam öyle alınır.
Bahanesini seveyim 7 yıl sonrami aklına geldi intikam almak?Yemeyin şu adamın yalanlarını ve affederseniz devami mutlaka gelicektir maalesef bir kere yapan hep yapıyor.Merhaba 7 yıllık evliyim 3 yaşında bir oğlum var eşim onu zamanında aldatan sevgilisiyle 1 yıldır arkadaşça 3 aydır da sevgili olarak konuşuyor kız şehir dışında yaşıyor kız da evli 1 çocuk sahibi mesajlarını yakaladım 3 aydır aşk dolu mesajlar var ve bizim aramizda çok iyiydi ben yakalayınca kızı engelledi kızdan intikam alacağı için görüştugunu söyledi telini değiştirdi sinir krizleri geçirip yalvarıyor ben bosancam dedim ama yalvarıyor kriz anında kolunu kırdı şu an ne yapacağımı bilmiyorum eşimi seviyorum çocugum var ama onu aldatan kızla beni aldattı sindiremiyiyorum yediremiyorum ne dusunecegimi bilmiyorum
Öncelikle Allah yardımcınız olsun. Aptal herif yalana bak hele inanma bacım yolla anası baksın sen bakma gerizekalıya, kudurmuş bu. Sana da çocuğunla mutluluklar diliyorum hep mutlu olun bu mal herif de belasını bulsun.Merhaba 7 yıllık evliyim 3 yaşında bir oğlum var eşim onu zamanında aldatan sevgilisiyle 1 yıldır arkadaşça 3 aydır da sevgili olarak konuşuyor kız şehir dışında yaşıyor kız da evli 1 çocuk sahibi mesajlarını yakaladım 3 aydır aşk dolu mesajlar var ve bizim aramizda çok iyiydi ben yakalayınca kızı engelledi kızdan intikam alacağı için görüştugunu söyledi telini değiştirdi sinir krizleri geçirip yalvarıyor ben bosancam dedim ama yalvarıyor kriz anında kolunu kırdı şu an ne yapacağımı bilmiyorum eşimi seviyorum çocugum var ama onu aldatan kızla beni aldattı sindiremiyiyorum yediremiyorum ne dusunecegimi bilmiyorum
Aynı şeyi siz yapsanız bedelini canınız ile ödetirdi belki. Acımayın, bir defa olan hep olur. Ayrılın.Merhaba 7 yıllık evliyim 3 yaşında bir oğlum var eşim onu zamanında aldatan sevgilisiyle 1 yıldır arkadaşça 3 aydır da sevgili olarak konuşuyor kız şehir dışında yaşıyor kız da evli 1 çocuk sahibi mesajlarını yakaladım 3 aydır aşk dolu mesajlar var ve bizim aramizda çok iyiydi ben yakalayınca kızı engelledi kızdan intikam alacağı için görüştugunu söyledi telini değiştirdi sinir krizleri geçirip yalvarıyor ben bosancam dedim ama yalvarıyor kriz anında kolunu kırdı şu an ne yapacağımı bilmiyorum eşimi seviyorum çocugum var ama onu aldatan kızla beni aldattı sindiremiyiyorum yediremiyorum ne dusunecegimi bilmiyorum
O insanla aynı evde kalmak bile artık senin için bir eziyet olur kendine bunu yapma. 7 yıl sonra intikam almak istemiş yalana bak çok ahlaksız insanmış ikisi de kurtar böyle insanlardan kendini sindirilecek bir şey değil çünküMerhaba 7 yıllık evliyim 3 yaşında bir oğlum var eşim onu zamanında aldatan sevgilisiyle 1 yıldır arkadaşça 3 aydır da sevgili olarak konuşuyor kız şehir dışında yaşıyor kız da evli 1 çocuk sahibi mesajlarını yakaladım 3 aydır aşk dolu mesajlar var ve bizim aramizda çok iyiydi ben yakalayınca kızı engelledi kızdan intikam alacağı için görüştugunu söyledi telini değiştirdi sinir krizleri geçirip yalvarıyor ben bosancam dedim ama yalvarıyor kriz anında kolunu kırdı şu an ne yapacağımı bilmiyorum eşimi seviyorum çocugum var ama onu aldatan kızla beni aldattı sindiremiyiyorum yediremiyorum ne dusunecegimi bilmiyorum
Ayy bu eski sevgiliyle aldatma olayları ne kadar çok arttı bizim iş yerinde de böyle evli insanlar birbirlerini aldatıyor biz kime güvenicezzz Allâh aşkına. İntikam almak için olduğunu düşünmüyorum siz affettikten sonra engeli kaldırıp tekrar görüşecek isterseniz bir şans daha verin ama süründürün baya. Ama siz de sürekli şüpheyle yaşamak zorunda kalacaksınız maalesefMerhaba 7 yıllık evliyim 3 yaşında bir oğlum var eşim onu zamanında aldatan sevgilisiyle 1 yıldır arkadaşça 3 aydır da sevgili olarak konuşuyor kız şehir dışında yaşıyor kız da evli 1 çocuk sahibi mesajlarını yakaladım 3 aydır aşk dolu mesajlar var ve bizim aramizda çok iyiydi ben yakalayınca kızı engelledi kızdan intikam alacağı için görüştugunu söyledi telini değiştirdi sinir krizleri geçirip yalvarıyor ben bosancam dedim ama yalvarıyor kriz anında kolunu kırdı şu an ne yapacağımı bilmiyorum eşimi seviyorum çocugum var ama onu aldatan kızla beni aldattı sindiremiyiyorum yediremiyorum ne dusunecegimi bilmiyorum
MerhabaMerhaba 7 yıllık evliyim 3 yaşında bir oğlum var eşim onu zamanında aldatan sevgilisiyle 1 yıldır arkadaşça 3 aydır da sevgili olarak konuşuyor kız şehir dışında yaşıyor kız da evli 1 çocuk sahibi mesajlarını yakaladım 3 aydır aşk dolu mesajlar var ve bizim aramizda çok iyiydi ben yakalayınca kızı engelledi kızdan intikam alacağı için görüştugunu söyledi telini değiştirdi sinir krizleri geçirip yalvarıyor ben bosancam dedim ama yalvarıyor kriz anında kolunu kırdı şu an ne yapacağımı bilmiyorum eşimi seviyorum çocugum var ama onu aldatan kızla beni aldattı sindiremiyiyorum yediremiyorum ne dusunecegimi bilmiyorum
açık açık yalan söylüyor ve siz de bunu gayet iyi biliyorsunuz bence. maddi bağımlılık vs yoksa bence yürütmemelisinizMerhaba 7 yıllık evliyim 3 yaşında bir oğlum var eşim onu zamanında aldatan sevgilisiyle 1 yıldır arkadaşça 3 aydır da sevgili olarak konuşuyor kız şehir dışında yaşıyor kız da evli 1 çocuk sahibi mesajlarını yakaladım 3 aydır aşk dolu mesajlar var ve bizim aramizda çok iyiydi ben yakalayınca kızı engelledi kızdan intikam alacağı için görüştugunu söyledi telini değiştirdi sinir krizleri geçirip yalvarıyor ben bosancam dedim ama yalvarıyor kriz anında kolunu kırdı şu an ne yapacağımı bilmiyorum eşimi seviyorum çocugum var ama onu aldatan kızla beni aldattı sindiremiyiyorum yediremiyorum ne dusunecegimi bilmiyorum