Aldatildim cikmazdayim

Eşiniz kızla birlikte olduktan sonra mesaj atıp birilerine söylemesini vs engellemeye çalışmamış ki. Eşiniz çok Zeki ben böylesinden korkardım.
Kızın mesajının ekran görüntüsünü alıp tecavüz etti deme ihtimaline karşı saklıyor, sonrasında kızı yoklamak için mesaj atıyor her şey ortaya çıkınca da bık bık bık.
Tek yapmanız gereken o gün direkt bırakmanızdı.
Ayrıca eşinizin sizi aldattığını öğrendikten sonra eski iş yerinizde hiçbir şey yaşamadığınız birini neden anlattınız ki ne bu gövde gösterisi mi?
Ayrıca kızın fotomodellik yapması vs bunların hiçbiri sizi ilgilendirmez. Evlilik bağlılığı olan, size karşı sorumluluğu olan eşiniz stajyer kız değil.

en hemen bosanma davasi actim, esimin anne babasini karsima aldim, yeni müstakbel "gelinlerinin" anadan üryan fotograflarini önlerine attim,
Hersyi anladım da buna ne gerek var?
Kız bekar kardesim onun hatası onu baglar
Sinir oluyorm sucu kadında bulan zihniyete.

Siz olsanız ne yapardınız dediniz ya,
Ben olsam boşanırdım ona karşı evliliğimi devam edebilecek, aynı yatağı paylaşabilecek sevgim kalmazdı zaten.
Sorunun kadında olmadığının bir kanıtı zaten bu durum. Sizinle yada o kızla bir ilgisi yok bu işin. Eşinizin o yola meyili varmış demekki. O kadın olmasa başka bir kadın olurdu belkide.

Ben ihaneti bir numaralı ayrılık sebebi olarak görüyorum.Bütün nedenleri sıralayın ayrılmak için aldatılmak hiç affedemeyecek şey benim için.Diğerlerine şans verilenilir diye düşünüyorum.Nedeni de yanlışlıkla değil bile isteye yapılması.Atıyorum tokat attı anlık bir yenilgi öfkeye,pişmanlık yaratabilir.Ama insan yanlışlıkla soyunup sevişmez kimseyle.Gerçi bu çok göreceli bir şey biri de çıkar aldatma da bir anlık nefse uyma der.Benim şahsi fikrim böyle.Sürekli paronaya gibi kontrollerle yaşayamam.Kendime olan saygımı yitiririm ve beraberinde de tabi ki özgüvenimi.O bakımdan bence tek çözüm kibarca bir bay bay

Hihim kesin olmuştur.

Ben linçlemeyeceğim, ne hissettiğinizi en iyi siz bilirsiniz. Boşanmak bu ülkedeki tabulardan dolayı her baba yiğidin harcı değil. Bu evliliğe devam ederken bu acıları yaşamamak için çoook uzun bir terapi almanız gerekiyor. İsterseniz bunu deneyin. Yapamayacaksanız da boşanın çünkü hassas olduğunu söylediğiniz evladınıza bu haldeyken ne anne ne aile veremezsiniz.

Adam uyanık baya
Siz boşanmaz sürekli dır dır hayatı kendinize zor edersiniz

Bence cidden boşanın rahatlarsınız boşanınca ama sanmıyorum

Eğer affettiyseniz bu konunun 1 yıldır gündemde olmaması gerekirdi , konuşulanlar tüm akılda kalan sorunlar o dönemde konuşulur ve bir daha konuşmamak üzere kapatılırdı. Tabi ki sizin unutmanız mümkün değil her an akla gelebilecek bir mevzu ama böyle bir konuyu affetmek bunu dile getirmemeyi gerektirir. Yani affetmeyi tercih edenler için konuşuyorum

çünkü sizi sevmiyor

17 senenin üstüne aldatılınca üstüne çocuk olunca affetmek için nedenler sıralamak daha kolay geliyor tabi o kadar sene alışkanlık kolay değil, aldatılmayanlar kolay sallıyor asla affetmezdim vs. diye. ama aldatılınca önce o kişiyi kafanızda en iyi yere koymaya çalışıyorsunuz hala sevdiğiniz için. çünkü siz seviyorsunuz sizi karşı taraf sevmiyor ama duygularınız olduğu için o kadar keskin kararlar veremiyorsunuz hele seneler geçince ve çocuk olunca.

tabi ben affetmedim 2,5 senelik sevgililik evliliğe giden bir yoldu. öğrenir öğrenmez terk ettim. kafamda çok kez affetme düşüncesi oldu ama hiç uygulamaya dönmedim.

şimdi daha mutlu ve kendim iyi hissettiğim bir ilişkim var. iyi ki affetmemişi ve önüme bakmışım. inan bana hayat karşına neler çıkartıyor tahmin bile edemezsin

İkinizin de birbirinize hissi sevgisi kalmamış. İkiniz de başkalarına çekim hissetmişsiniz. Niye zorluyorsunuz, çocuk önemli siz de önemlisiniz. Kırılgan ve hassas bir çocuk sevgisizliği de hisseder. Annesi ve babası mutluysa, ayrı olup olmamaları çocuğu kötü etkilemez. Çocuğun görmek istediği, herkes birbirini ve beni sevsin. Herkes kendine yeni hayat kursun, çocuk vasıtasıyla da görüşülsün. Annenin işi planı tatili olursa babasında kalsın, babası meşgulse annesinde kalsın. Ergenliğe girince çocuklar sizi umursamıyor haberiniz olsun. Bütün dünyaları arkadaşları oluyor ve planları hep beraber yapıyorlar. Size düşen de ihtiyaçlarını gidermek, istedikleri harçlığı vermek veya servis gibi oradan oraya götürmek oluyor.

Size dönüp "madem mutsuzdun boşansaydın anne, senin hayatın, senin kararın ben sorun etmezdim" diyecek ve arkadaşlarıyla takılacak veya başka şehirde okul kazanıp kendine yeni hayat kuracak. Sen babamı bırakamadın ben de seni bırakmam demeyecek. Doğası gereği gidecek yanınızdan. Sevmek sevilmek sizin de hakkınız. Temiz, güven üzerine kurulmuş bir ilişki, karşılıklı sevmek heyecan duymak, mutlu olmak yerine kocanızın ihanetleriye yaşayacaksınız. İsterse özür dilemekten dili düşsün, milyon kez göstersin pişmanlığını. Bu iş sadece başka bir kadınla ilişkiye girmek değil, güvenin kullanılması, kandırılmak, hayatta en yakınında olan tarafından sırtından vurulmak.
Siz mutlu olursanız çocuğunuz mutlu olur.

Cehennemin icinde cenneti bekliyorsun. Bu mumkun mu? Yeniden eskisi gibi olmaniz icin beyninden tum yasadiklarini silmen gerek. Bu da mumkyn olmadigina gore her gun ama her gun suphelerle yasayacaksin.
Telefonunun 2 tane olmadigi ne malum mesela? Ikinci telefon belki de eve hic gelmiyordur. Bir kisiyle aldatildigini saniyorsun, bu senin bildiklerin, ya bilmediklerin? Aldatma potansiyeli olan bunu yine yapar, ne zamana kadar boyle telefonlarini gosterecek? Bu suphelerle ne kadar devam edebilirsin? Hic bir zaman bu iliski eskisi gibi olmaz.

Eşiniz bedel ödemiş pişman ve affetmiş dönmüşsünüz. unutmaya bakın.
beni de defalarca aldatmış bir eski kocam var. ama ben böyle net yakalayamadım hep hissettim. boşandıktan sonra da duydum baya mahkemelik olmuş evli kadınlarla.
bebeğim 11 aylıkken bir de 8 yaş evladım var evden kovdum. hiç özür dilemedi pişmanlık yoktu. kendimi daha kötü hissettirdi bu bana. 3 ay sonra da boşandım.
bence terapiye devam edin.
not: ben de bana aşıkken 82 kiloydum bakımsızdım. şu an 60 lı kilolarda bakımlıyım işe başlayınca yeni atanmış memur sandılar. yani güzellik falan değil onların derdi. adını koyamıyorum!

Kendimi sizin yerinize koyuyorum şuan hayal ediyorum da değil kendini çamaşır ipiyle boğmak 10 kattan aşağı atsa gene affetmem ama sanırım siz sadece çocuğunuz için olayı bastirmissiniz da böylede hayat gecmez ki sürekli şüphe olacak.

Bosanmamak icin cocuk bahane ediliyor hep. Oysa gercekten ayrilmak isteyen ayriliyor. Ayrilmak istenmeyince de cocuk bahane ediliyor. Bu evliligi devam ettirmek istemissiniz, belli ki esinizi seviyorsunuz. Ama bir taraftan da bunu yaptiginiz icin ruhunuz rahat degil, cunku yaralanmis ve kendini yaralayan ile yasamina aynen kaldigi yerden devam ediyor.

Sen de zayıflayınca genç erkekler ilgi duydu demişsin, nasıl oluyor ki sen iletişime hiç geçmeden ilgi duymaları? Her zayıf kadınım genç erkekler peşinde mi koşuyor? Sen de sevmiyorsun zaten eşini...

“Onun da o saatte orada ne işi varmış” kafası. Çok üzücü gerçekten, yazık.

Bence zamana bırakın bir süre konu sahibesi, travmanız hala çok taze gibi görünüyor. En doğru kararı verebilmek için acele etmeyin derim.

İhanet bir kadın ruhunda çok derin yaralar açıyor yazdıklarınızdan bunu hissedebiliyorum. Gerçekten zor bir durum ama burada biz ne dersek diyelim burda sizin kararınız sizin tolere edip etmeme iradeniz devreye giriyor. Çok pişmanda olsa eşinizin açtığı derin bir yara var ve size destek olarak gerçekten pişmansa o yara iyileşebilir belki ama bunun için zamana ihtiyacınız var. Kendinizi kasmayın hissettikleriniz çok normal o kadınla da kıyaslamayın kendinizi lütfen... Önemli olan sizin ruh haliniz eğer olmuyorsa bişeyler o zaman yolunuza bakarsınız... Hayat zorunuzu kolaylaştırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…