Aldatildim cikmazdayim

Keşke ihanete uğrayan tüm kadınlar bu kadar detay bilmeseler. Aldattın mı aldattın gerisini bilmeme gerek yok yürü kardeşim mahkemeye deyip tek celsede işi bitirebilseler. Yok stayjermiş yok fotomodelmiş bu detaylar sizi daha da yaralıyor.

Ben artık, çocukların boşanmamak için bahane olarak kullanıldığını düşünüyorum. Çocuğun psikolojisi falan bahane. Çocuk önemli de ben değil miyim? Ben de önüme bakarım, benim için de ikinci bir şans olur yeniden sevip sevilirim veya kimseyi istemem çocuğumla gezer tozar keyfime bakarım. Ama yok, herkes hiç bir şey olmamış gibi o dört duvar arasında yaşasın. Aileler zaten boşanma dedin mi ödleri kopuyor başımıza kalacak diye. Kızları mutsuzmuş huzursuzmuş ihanete uğramış... aman sakın boşanmasın yuvası dağılmasın. Egoistlik ve bencillikte kocanın ailesiyle yarışıyorlar.

Yalnız kocanız aptal mı zeki mi karar veremedim. Kız sonra şikayet etmesin diye akıllı geçinip yazışmaların fotoğrafını çekmiş ama size yakalanmış. Bak ne güzel kozlar geçmiş elinize. İhaneti kendi eliyle ispatlamış Kamil, niye affettiniz? Bir gün eve geç gelse aklınıza gelecek ilk şey şu anda beni aldatıyor mu olmayacak mı?

Baya bi sövmüssünüz beni yardim ararken. Bravo. Umarim simdi rahatlamissinizdir.

O seminer toplu sirket semineriydi, bende es olarak davetliydim. Esimin yöneticileri ve is arkadaslari hepsi ordaydi. Planlanmis yada davet edilmis bir seminer degil yani olay onu biliyorum. Kizin beni ve oglumu da önceden bildigini biliyorum cünkü sonradan ögrendimki kiz esimin yanina gelmeden saatler önce ortak bir tanidigimiza sormus. Ortak arkadas da adam evli, uzak dur demis. Kiz belli ki gel gitler yasamis kendi icinde. Ayrica kendisi nisanli ve 2 ay sonra dügünü var. Bana yazarken de anonim olarak yazdi isminin ifsa olmasini istemedi. Ben esimden kizin ismini aldiktan sonra Benim yerimde baskasi olsa belki de onun nisanlisina da mail atip ona da bi güzel aldatildigini anlatirdi. Ama onun seviyesine inmek istemiyorum. Ne olursa olsun suclu olan benim esim. Bana sadakat yemini veren o cünkü.

Ayrica aldatmak, üstelik böyle herkesin ortasinda böyle bir seye kalkismak hem gözü körlük, hem asiri ucuzluk ve düpedüz serefsizlik ve karaktersizliktir. Bu olayin sirket icinde duyulmamasi da ayri bi olay! 17 yildir o kadar seminerler falan oldu aldatilmayla ilgili HIC en ufak bir süphe duymadigim icin tabii asiri bir sok yasiyorum hala o ayri konu.

Kocani akliyorsun diyenlerle hemfikir degilim. Ben olaylari onun agziyla ve MIS diye anlatiyorum. Yani gecerli sebep olmadiginu yazilis seklimle göstermeye calistim ama nafile.

Boşanın hayat zehir olmuş bu adamla bir daha saf sevgi olmaz bari ayrılın

Yine ayni hikaye isimler farkli. Ve yine aldatilmaya bahaneler bulunmuş.
Siz bu adama bidaha güvenmiceksin şüphe olucak sürekli. Anne babanizin bir hata dedigi şey ne demek farkindalarmi acaba?
Çok katılıyorum size ben de evlenirken kimse beni desteklemedi anne ve babam evlenme dedi ama gençtik salaktık evlendik sonra boşandım çok mutluyum şu an yeni biriyle evliyim 3 çocuğumuz var gerçwkten kendini üzmeye değmez sevgiler…

Cözüm nedir, bosanmak mi yada siz olsaniz napardiniz? Aldatma sonrasi bir evlilik düzelebilir mi? Ben nasil iyilesirim?
Çözüm boşanmak. Ben olsam boşanırdım. Aldatma sonrası bir evlilik kat'i suretle düzelmez. Ve devam ederseniz şimdikinden de fazla hasta olursunuz ve hiç iyileşemezsiniz. Tabiki çocuğunuz da yaralı bir çocuk olarak hayatına devam eder.

Yaprak dökümü fikret gibi here an her zaman önünüze gelicek eşinizde aynı tahsin gibi yeni taniştığı biriyle birlikte olarak hata yapmış.Tekrarı olmazsa affetmeye çalışın,zor olucak ama siz bilirsiniz.Sizi çok iyi anlıyorum aklınızdan fikrinizden bedeninizden hiç gitmez o kadın ve yaşadıklarınız eşinize karşı hep bi şüphe duyacaksınız nasıl yapıcaksınız bilmem.ALLAH yardım etsin.

Öncelikle size sövmedim, sövmek küfür hakaret etmektir, size hakaret ettiğim tek kelime yok orda , ben sizin gözünüzü açmaya çalıştım ama sizin kafanızı kuma gömmek işinize geliyormuş kusura bakmayın. Bakın ben ve eşim kaç yıllık avukatız, kaç yıldır hem ben ve eşimin çalıştığı kurumda, hem adliyelerde hemde iş yaptığımız şirketlerde onlarca stajer gördük ama sizin eşinizin anlattığı hikayedeki stajyer çalışan ilişkisi daha doğrusu fantezisi ve öyle otellere seminere götürülen stajer falan görmedim. Öyle bir durum olsa tüm resmi daireler, şirketler sex and th city dizisine döner. Seminere her zaman daimi çalışnalar ve bazen ücretli bazen ücretsiz çalışan eşleri götürülür, zira odalar tutulduğu için aynı odada eşi ile kalmasına müsade edilir. Stajyerlerden tabiki iş yerindeki personele, patrona iltifat edenler, meyledenler ilgisini belli edenler olur ama burada her zaman asıl olayı başlatan erkeklerdir ama bırakın stajyeri hiçbir personel bile kendisini reddenen adamın oda numaranı ver diye ısrar etmez, hele hele bedenini sergiliyererk para kazanacak kadar erkeklerin dikkatini çeken bir kız, karşılıksız bunu hayatta yapmaz. Size anlatılan hikaye baştan aşağı fantazi ve kurmaca. Zaten aldattığı kadın boşanamasın diye hemen hamile bırakmak uğraşacak kadar içten pazarlıklı bir adamın lafına inanmak da ayrıca komik. Kızın nişanlısına anlatın anlaymayın o sizin sorununuz, ama belki kız eşinizin evli olduğunu bilmiyordu belki o çocukla ilişkileri daha sonra başladı biz bilemeyiz, sorumluluğu size ait ama burada evliliğinizin bu hale gelmesinin sorumlusu o kız değil bunu kabullenin. Zira kızla birlikte olan , ona rağmen sizi kandırıp elinizi kolunuzu bağlamak için sizi hamile bırakan, siz hamile olmanıza rağmen hala o kızın peşini bırakmayıp mesaj atıp ilişkiyi devam ettirmeye çalışan, belkide kızı yalan söyleyip kandıran kişi hep eşinizmiş, siz bunları kabul ettiğinizde boşanmak zorunda kalacağınız için elin kızının mesleğini dilinize dolayıp sizd3n kaç yaş küçük kıza suçu yıkıp kocanızı aklamak kolayınıza geliyor.

Yalnız o dizide Tahsin yeni tanıştığı biri ile eşini aldatmadı, üzerine vazife olmamasına rağmen elin pavyonda çalışan kadınına koruyucu olmaya kalktı, kaç gece kadının çalıştığı yere gitti, eşi ile o kadın yüzünden arası açıldı, sonrada karısı ile kavga edip evi terk etti ve kadınla gitti bir gece geçirdi. O durum bile bile ladesti yani. Bu hikaye hiç değişmez erkekler her haltı bile isteye yerler ama biz kadınlar gerçeği görmek istemeyip, eşi aklayıp elin kadınına sövmek kolayımıza gelir

Eskiden yakın olduğum arkadaşımı eşi çoklu doğum yaptığında hastanede yakarten patronunun kızıyla aldatmış, arkadaşım bebeklerden biri ölecek diye beklerken çok aşık olduğu kocası sevgilisi ile tatile gitmiş, birde çocuk yapmış… arkadaşımda psikolog psikolog dolaştı ve oda tıpkı ihanete uğramasına sizin gibi sebepler buldu , mesela boşluktaydı veya zor zaman geçiriyordu gibi… arkadaşım affetti ama kendisi yaklaşık 5-6 sene tedavi gördü, adama bişey olmadı hayatına devam etti, sonuç olarak tekrar ihanete uğradı ve bu affetmedi… yine acıyı çeken kadın oldu, adam başka sevgili buldu…

Gerçekten konu sahibini üstüne hamile bırakmaya çalışması … her şeyi geçtim de eşiniz baya plancı biri yakalanması da şans böyle gözü açık birinin Allah karşınıza çıkarmış . Bidaha aldatsa bile bu adam yakalanmaz artık

Madem boşanmayacaksınız o zaman ciddi anlamda bu travmayı etkisiz hale getirmelisiniz. Adam da zaten sürekli yüzüne vurulmasından sıkılıp artık kendine yol bir seçecektir.

Ya bu deveyi (susup) güdeceksiniz ya da bu diyardan gideceksiniz. Enerji hangisine akıyorsa onu yapın.

B... yiyim deyince affediliyo mu, kesin bilgi mi? Of keske biraksaydiniz da assaydi kendisini. Havlayan kopek ısırmaz. Asarak intihar etme anlik kararla olmaz, bileklerini kesseydi inanabilirdim. B... yiyim demek kolay, al hadi ye deyip onune koymak lazim da neyse.

Yorumlarda hala kocanizi aklamaya calisiyorsunuz. Kiz git gel yasamista, oda numarasini sormusta... onemli olan esinizin tavriydi.
Belki esiniz kiza yakinlsmaya calisti, kizda buna istinaden esinizi birilerine sordu. Olamaz mi? Icinize sinmiyorsa bosanin.

eşinizi aklamaya çalışmayın. aldatmanın ne bahanesi ne de affı olur.
her gün aynı cehennemi kendinize yaşatmaktan zevk almıyorsanız boşanın.
çocuğunuzu düşünüyorsanız boşanırsınız zaten olaya çocuğum çok kırılgan diye bakmayın. her çocuk kırılgan ve hassastır. yaşı büyüdükçe neyin ne olduğunu anlar zaten.
genç bir kadını yatağına almış bir babayla yaşaması çok mu sağlıklı çocuğunuzun?
eşlerinizin yediği haltları temize çıkarmayın lütfen ya. aldatmış adam sizi, başka bir kadınla cinsellik yaşamış.
ve şunu unutmayın, bir kere aldatan bir daha aldatır.

belki de kızı stajını yakmakla bile korkuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…