Aldatildim. Boşanma aşamasi. Neler yapmam gerek?

sabirsizsabir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2017
152
330
36
Merhaba hanimlar aldatiliyorum ogrendigimden esimin haberi yok telefonunda msjini yakaladim. Pazartesi mahkemeye basvurduktan sonra konusucam onunla. Ne yapmam gerek davayi anlasmali cekismeli mi nasil acacagim avukat veriliyor mu hicbir bilgim yok.
Çalismiyorum suan 6 yasinda oglum var benden alirlar mi onu? Aranizda avukat olan yada bu tarz olaylar atlatmis olan varsa yorumlarinizi bekliyorum.
Bana destek olup yol gosterecek kimsem yok gurbetteyim zaten davami acip memleketime dönmek istiyorum.

Hukukçu değilim ama şu koşullar altında çocuğunuzun velayetini alması mümkün değil. Delillerinizi toplayın, maddi manevi tazminat artık nasıl oluyorsa davanızı açın. Yurtdışındaysanız Türk göçmenlere avukatlık hizmeti sağlayan dernekler falan mevcuttur muhtemelen Google'da yaşadığınız yerin ismiyle aratırsanız çıkar diye düşünüyorum. O dernekleri arayarak bilgi alabilirsiniz.

Tazminat falan ugrasacak gucum yok gibi elimde sevgilim diye baslayan bir msj var bu delile ueterli olurmu numara falan hersey belli

Bende boşanma aşamasındayım eşinle konuşmadan seni aldatıyorsa mutlaka delil toplaman lazım oğlunu almazlar çünkü anne yüz kızartıcı suçun yoksa mutlaka anneye veriliyor dava konusunda da eğer mallarınız varsa ve eşin bölüşmeye razı değilse çekişmeli bir dava açıyorsun ama eşin razıysa ve boşanmak istiyorsa çekişmesiz dava açıyorsun ben avukat tuttum onunla yürütüyorum işlerimi ayrıca size tavsiyem eğer çalışmıyorsanız hemen bi iş bulun ekonomik açıdan güçlü olursanız daha kolay alırsınız çocuğunuzu :KK43: Allah yardımcınız olsun

Merhaba hanimlar aldatiliyorum ogrendigimden esimin haberi yok telefonunda msjini yakaladim. Pazartesi mahkemeye basvurduktan sonra konusucam onunla. Ne yapmam gerek davayi anlasmali cekismeli mi nasil acacagim avukat veriliyor mu hicbir bilgim yok.
Çalismiyorum suan 6 yasinda oglum var benden alirlar mi onu? Aranizda avukat olan yada bu tarz olaylar atlatmis olan varsa yorumlarinizi bekliyorum.
Bana destek olup yol gosterecek kimsem yok gurbetteyim zaten davami acip memleketime dönmek istiyorum.

Önce eşinle konuş bildiklerini aktar ve boşanmak istediğini pazartesi günü dava açacağını söyle. Anlaşmalı yada çekişmeli olacağına konuşarak karar vermek zorundasınız. Eşin boşanmak istemez yada nafaka, tazminat konularında sıkıntı çıkaracak olursa bir avukata vekalet verir çekişmeli davayı başlatırsın. Boşanmayı kabul ederse karşılıklı protokol imzalar gene nafaka, tazminat, mal paylaşımı ile ilgili anlaşır 5 dakikada boşanırsınız. Dava devam ederken nerede yaşayacaksınız hepsini planlayın ve çocuğunuzu asla sizden alamazlar

Tek bir mesajla mı emin oldun canım? eşine gelen bir mesaj mı yoksa eşin mi atmış bu mesajı karşı tarafa? imkanın varsa konuşmalarını takibe al. eşini de yakından izle. hal hareket konuşmalar dikkat çekici tavırlar var mı? eve geç gelmeler, belli kişilerden daha sık söz etmeler. oğlunu yalnız dışarı çıkardığında oğlunun ağzını ara babayla neler yapıyorsunuz diye sor. Çok zor bir durum Allah yardım etsin. Ama fevri davranma sakın. Mutlaka kanıtın olsun. Kanıtsız dava açarsan yine sen yıpranırsın canım elini güçlendir, oğlun için güçlü dur. Eğer gerçekten aldatıyorsa (inşallah öyle birşey yoktur) yanına kar kalmasın bari :KK43:

Sevgilim diye başlayan mesaj pekala işinizi görür . Mesaj gönderilen numara belli neticede. Davayı açarken eşinizle bu numara aradındaki mesaj ve arama kayıtlarını istersiniz . Konuşma ve mesajlaşma trafiği ile desteklerseniz hakim kabul eder. Boşanma davaları için tanık da önemli delildir unutmayın.
O numarayı telefonunuza kaydedin whatsapp'tan , Facebook'tan, CİA'den bakın. Buralardan kim olduğuna dair bir bilgi edinebilirsiniz.
Avukatsız da açabilirsiniz davayı ama hak kaybına uğramamak yada hakkı davanızın düşmemesi yada reddedilmemesi için avukattan profesyonel destek alınması en doğrusu olur..

Nasil kanitlicam ya nefes alamiyorum :KK43:

Nasıl kanıtlayacaksın kullandığı operatörün online işlemlerinden görüşme kayıtlarına ulaşacaksın.
Sakin olup iz sür emin olunca da eşinle konuş belki de konu çok farklıdır.
Mesaj dışında eşinde şüphe duyduğun başka hareketler var mı? geç gelme, ilgisizlik gibi

1 aydir bana elini surmuyo gec geliyo kotu davraniyo cocukla ilgisi zaten yok :KK43: uzun zamandir supeleniyordum ama dun msjini gordum.

bizde boşanma aşamasına gelmiştik ilk davayı eşim açmıştı bende karşı dava açacaktım ve aynı şehirde yaşamayı düşünmüyordum. arkadaşım avukat onunla görüştüğümde gideceğin yerde açmak daha mantıklı olur demişti. mesajın fotoğrafını çektin mi peki? bence toplayabildiğin kadar delil toplayıp o şekilde aç davayı. hatta bence evde kal onu uzaklaştır. biraz burnu sürtsün gurur yapıp evi terk etme düzenini bozma herşey sonuçlansın öyle kur yeni hayatını. çekip gidersen ekmeğine yağ sürmüş olursun

Sakin ol canım fevri davranma 2-3 gün sık dişini bir şekilde delil bulmaya çalış. 1-2 mesaj daha olsun mesela. yada gizli bir görüşmesi varsa onu bul. whatsap kullanıyorsa onu bilgisayarına tanımla bu şekilde mesajlarını bilgisayardan takip edebilirsin. kızı tanıyorum diyorsun ortak bir tanıdıgınız varsa ağzını ara ama sakin ol öyle pat diye konuşma %90 inkar edecektir. Samimi onun tanımadığı bir arkadaşın varsa iş çıkışından sonra takip ettirebilirsin. Benim yakın bi arkadaşım o şekilde yaptı ve resim falan çekmişlerdi elinde sağlam kanıtları vardı.

Kararli misin oncelikle?
Sonradan affetme ihtimalin olabilirse, ortaliga dökülüp iyice herkese yayilmasina gerek yok; bu yuzden soruyorum..

X