aldatıldım boşanıorum :'(...

Kenan imirzalıoğlu olsa ne yazar bu şerefsizliği yapmaya ünlü,ünsüz kimsenin hakkı yok böyle şeyler görsellik işi değil ahlak insaniyet işi

orası öyle de adam çok mu yakışıklıymış yani neymş o da muşmulanın biridir kimbilir

sız nerden bılebılırsınız bu konudakı postlarımın hepsını okudunuzmu pskolojımden yakınıyorum zaten destek olmak yerıne sureklı herkeste bır suphecılık ınanmıyorum yada ona buna takılma uzulmuyomusun gercekmısın falan....bazılarının yasadı hayata uzak olabılırsınız ama boyle seylerde var hayatta evet malesef dua edınkı sızın basınızda deıl!!!!!!
Kiniyorum sizi.Hayati emin olun sizen iyi biliyorum.Ama yazdiklariniz cok garip tuhaf duygusuz...

terbiyesiz ahlaksız adam evlenirken gözünü mü bağlamışlar.
sizi görmedi mi de şimdi görünüşünüze dil uzatıyor..
sakın üzülmeyin ayrılacağınız için. zira böyle bir insana zaman harcadığınıza üzülebilirsiniz ancak.

gelgelelim bebeğinizi de alamaz. evli barklı insanla birlikte olup yuva yıka mahlukat çocuk istemez yanında külfet gelir ona.

iyi ki ikinci çocuk olmamış da dökülüvermiş koca müsveddeniz..
dilerim hayırlısıyla kurtulursunuz bu adamadan.
onlar da belasını bulur zaten. biri birini aldatır çok da kötü bir şekilde ayrılırlar ahh meselesi..

canlarımmm.... biliyorum özlediniz bni ama ben de sizi çok özledim :110: size bişe anlatmak istiorm şimdi... kocam beni 1 senedir baska bi kadınla aldatıyomus en son gecen ay bebis konusunu gundeme getirdiimde herseyi anlatti sen manyak mısın şu haline bak çirkin balina gibisin bi de bebis mi isdiyorsun dedi BIKTIM! HEP BANA HAKARET EDİYODU ZATEN... noktayı koydum ben de en son bana 1 senedir seni aldatıorm artık hayatta daha iyi bi kadın olursun da ilerde ewlenirsen kocanı elinde tutarsn dedi HERSEYİ GEÇTİM TMM AMA BEBİŞİMİ DE ALACAKMIŞŞ!!! Kızım benim en deyerli varlıım ama onu da alıyo bıkdım bıkdım arada gorursun zaten yeni annesi daha guzel daha eitimli dedi kısacası simdi iste ugrasıyoruz bosanıcaz... lütfen bana moralen yardım edin kızlar canlarm kardeslerim!!! SİZE ÇOK İHTİYACIM VAR!! :KK42:
değerli,deyerli değil,
bıktım,bıkdım değil,
bişe değil,birşey,
moralen değil, moralman,
eitimli değil,eğitimli,
istiorm değil,istiyorum,
neyse
tek kelime..
,boşan.

ANNEYİM EVET NEFRET EDİYORM HERSEYDEN

TABİİ Kİ İNTAAR ETMİYCEM AMA BIKDIRDINIZ TERKEDİORM BURAYI ARTIK

Neyse en azından böyle bir olay hiç olmamış hikayedeki hayvan koca gerçekte yok bu da tesellimiz olsun kızlar

Bu konuda geçen intihar konusuna dönmüş sanki o konuyu örnek almış gibi.

hiç inandırıcı gelmedi

X