aldatıldım boşanıorum :'(...

kendi kilolu karısını değil insanlığı taşıyamıyor bu adam.

KIZLAR BEN ZATEN RESTI CEKDIM. bıldıgım kadarıylada kdın yuz kızartıcı suc ısledı kanıtlanmazsa bebısı anadan ayırmıylr!!!benı cahıl dıye asalıyr ama evlenınce benı eve kapatmasaydı ben meslek lısesınde okyrdm modelıstlık mesleym olacakdı sımdıye ama o neyaptı benı mecbur etdı kndne okula yolamadı eknomık ozgurlumu kısıtladı benı asaladı yerı geldı vurdu yerı geldı ıyıde davrandı ama cok tuketdı benı cok arkadaslarının yanında bana balına dıor bunu bosayıp basksnı alcam dıyr sulun gıbı kızlar var 20 yasında bı bakıs atıyosun ıcını yakıyrlr dıyor benım yanımda konusyr!!!bunrı!!!! ve okdr cırkeflerkı ayıle olarakda cırkefler cocumu bnden almak ıcın ıftıra bıle atcklar okdr emınımkı bıktım pıskolojım bozuk senelerdır sıstım evet balına gıbı oldum evet cocuma bakarken cahıl kaldım sucun buyu benım genctım aptaldım evet nasıl telafı edıcem hayatımı nasıl duzeltıcem bu kırıklardan sonra nasıl bırıne guvenıcem hayatımı nasıl kurucam kızlar bu sıteden baska ne esım dostum ne akrabam ne sevdıyım bırı kımsem yok cocumdan baska o da anlamaz yavrum guler durur annesının kuzusu herseyım o benım kızlar gozyasları ıcınde yazıyorum artık sabrım tukendı
nolur "ğ "ve s"esli harfleri" kullan anlayamıyorum derdini. 3 kere falan okumam gerekiyor.

Boşan gitsin yaaa recep ivedik ruhlu pislik

KORKMANA GEREK YOK TABİ Kİ SANA VERİLECEK..YAPACAĞIN TEK ŞEY ŞU AŞAMA DA İYİ BİR ŞAHİT BULMAK..KAVGA ETTİĞİNİZ ANLAR DA SENİN GÜVENDİĞİN SANA ŞAHİTLİK EDECEK BİRİNİ YANINDA MUTLAKA BULUNDUR..

fuhuş ve buna benzer yüz kızartıcı suçun yoksa anneye verilir velayet.. maddi manevi tazminat yoksulluk nafakası ayrıca bebeğin için de tedbir nafakası talep edebilirsin..

Davayı sen aç, boşanma kağıdını elinde görsün de g..t gibi kalsın...
Ailenizin lütfen arkanızda olduğunu söyleyin bana lütfennnnn ..................
MALESEF HAYIR KONUSMYRLAR BENIMLE COOOK UZUN SUREDIR HABERLERI BILE YOK SUAN YARIN OBURGUN SENI ORTADA BIRAKTINDA SAKIN ELINDE COCUKLA KAPIYA GELME DEMISLERDI

7 yaşına kadar çocuk annede kalır mahkeme anneye verir
böyle birinden boşanman en hayırlısı zaten onla evli geçen her dakikana yazık

KORKMANA GEREK YOK TABİ Kİ SANA VERİLECEK..YAPACAĞIN TEK ŞEY ŞU AŞAMA DA İYİ BİR ŞAHİT BULMAK..KAVGA ETTİĞİNİZ ANLAR DA SENİN GÜVENDİĞİN SANA ŞAHİTLİK EDECEK BİRİNİ YANINDA MUTLAKA BULUNDUR..

fuhuş ve buna benzer yüz kızartıcı suçun yoksa anneye verilir velayet.. maddi manevi tazminat yoksulluk nafakası ayrıca bebeğin için de tedbir nafakası talep edebilirsin..
COK TESEKUR EDERIM YORUMUNUZ ICIN YUZ KIZARTICI SUCUM YOK HIC ALDATMA BASKASIYLA GORULME ASLA EVDEN BILE CIKMADIMKI BU NAFAKALARI TALEB ETSEM USTUNDE BISEY GORUNMUYOSA NASIL ALICAM USTUNDEKI MALLAR KENDI USTUNE OLMAYABLR COK CAKALDIR ONLAR

Beyinsiz pislik öküz adam müsvettesi!!! Kolaydı öyle çocuğu sizden almak! Bakalım o üç kuruşluk aklıya, ahlasız vicdansız bir kadınla kurmaya çalıştığı yuvanın kaç günlük ömrü olacak!?

:Yavrum ev evlendikten sonra alındıysa (2002 tarihinden sonra) zaten mahkeme yarısını direk sana veriyo, anladığım kadarıyla maddi özgürlüğün yok bulunduğun yerin Avukatlar barosunu araştır ücretsiz avukat talep et avukatla konuş biran önce

daha önce ki açtığn konularda çocuğunun 4 yaşında olduğunu kocanı eve bağlamak için yeniden bebek yapmak istediğini yazmışsın şimdide 3 diyosun yaşına fake misin sen yaa uğraştırma bizi

oturdumuz ev kendı ustune benım hıcbıseyım yok bosanınca neyapıcam bılmıyrm annemlerın evınede gıdemem cunku evlenmemı ısdememıslerdı esımı hıc sevmezler gorusmyrlar benımle yarın oburgun bosanırsan elınde cocukla sakın bu kapıya gelme demıslerdı offff off...............akılsız basım gelırım yok evım yok mahkeme nasıl bana verıcek cocumu bılen vrsa nolur yorum atsın napmam gereklı aldatını kanıtlamak dısında onu nasıl yapcamı bılmyrm yakalarsa oracıkta oldurur benı kesın.... egıtımlı guzel kız buldm dıyr ama yalan! ne parası var ne tığı ne egıtımı hıcbıseyı yok oyle kız onu neyapsın!!
ailen nolursa olsun kabul eder seni. sokakta bırakacak değillerya. bırakırlarsada kadın sığınma evleri var. 3 ay kalabiliyorsun iş buluyorlar sana daha önce burda okumuştum. kimse seni sokakta bırakmaz amcan dayın teyzen başka akraban yokmu iş bulana kadar kalabileceğin? yada yakın bir arkadaş komşu?

COK TESEKUR EDERIM YORUMUNUZ ICIN YUZ KIZARTICI SUCUM YOK HIC ALDATMA BASKASIYLA GORULME ASLA EVDEN BILE CIKMADIMKI BU NAFAKALARI TALEB ETSEM USTUNDE BISEY GORUNMUYOSA NASIL ALICAM USTUNDEKI MALLAR KENDI USTUNE OLMAYABLR COK CAKALDIR ONLAR

tazminatta devlet parası var mı yok mu diye bakmaz hakimin takdirine göre sen 100.000 tl talep ettin hakim inceler 40.000 tl der mecbur bir şekilde ödemek zorunda..

Eski konun:
slm kızlar ben 28 yasındayım bıraz kıloluyum bı bebısım var zaten 4 yasında ama sımdı yıne bı bebıs ısdıyorum :anneadayı::emir_bebek:hem kocamı eve baglamak ıcın hem aramız duzelsın hemde dıger yavruma kardes olsun benım gıbı yapayalnız buyumesın dıye... dokdorum kılo vermem gerekdını soyledı 123 kıloyum boy 156. daha once bısuru dıyet denedım ama sureklı kılo alıyorum esımde bu yuzden sureklı asalıyur senınle gezmekden utanıyorum dıyor bı bebıs gelırse belkı banada evınede daha cok baglanır bana yenıden asık olur boyle problemı olan varmı kızlar nolur yardım edın ılacla falan zayıflasam hamılelıkde bebıse zarar verırımı yada mıdeme kelepce takdırsam o_O

Bugün yazdığın:
BEBEĞİN KAÇ YAŞINDA?

Kızın küçüldü mü noldu?

MALESEF HAYIR KONUSMYRLAR BENIMLE COOOK UZUN SUREDIR HABERLERI BILE YOK SUAN YARIN OBURGUN SENI ORTADA BIRAKTINDA SAKIN ELINDE COCUKLA KAPIYA GELME DEMISLERDI
Kızın için değil mi git yalvar torunlarının yüzünü görünce merhamet ederler belkii...

Yolda 3 yaşındaki çocuğun dilencilik yapınca içimiz cız ediyor...

İyide kardeş sende hiç acı üzüntü yıkılma vs yok... Gerçekmisin? Güçlümüsün??
sız nerden bılebılırsınız bu konudakı postlarımın hepsını okudunuzmu pskolojımden yakınıyorum zaten destek olmak yerıne sureklı herkeste bır suphecılık ınanmıyorum yada ona buna takılma uzulmuyomusun gercekmısın falan....bazılarının yasadı hayata uzak olabılırsınız ama boyle seylerde var hayatta evet malesef dua edınkı sızın basınızda deıl!!!!!!

buda kızlık zarı dikimi konusu :
mrb ben 5 sene once julıde ercelıge yapdırmısdım. kendısı bana dokdor olmayan bırının kesınlıkle zar dıkım amelyatını anlamıcanı soylemısdı, cok yuksek bı fıyata yapdırdım ama ılk gecemızde kan gelmedı :KK61: esımle cok kavga ettık nerdeyse dayak yıyordum zıfaf gecem zehır oldu damla kan gelmedı ama ertesı gun esım tekrar denedıgınde bu sefer geldı ama busefer de kanamayı durduramadık acıl hastaneye gıtmek zorunda kaldık enfeksıyon fln bı ton problem cıkdı tabı esımde orenmıs oldu dıkdırdıgımı bu olay yuzunden esım benı bosamadı ama bıdaha eskısı gıbı olmadı ona gore cok cok cok ıyı arasdırın benım yasadımı yasamayın.......

güle güle fakeeee kişiii

X