aldatıldım boşanıorum :'(...

yaratık resmen..niye evlenmiş ozaman ya...Rabbim e havale et..sakın onunla birdaha muhatap olma..avukatımla görüşürsün de..kendine iş bul geçim kaynağın olsun kızın için...inşallah o kadında kocanı aldatır..aslında daha çook şey var söylencek..ama sen inadına mutlu ol sakın ağlama suratını asma..

mantıksız geldi bi adam bebeği alıcam diyipte alamazki. mahkeme küçük çocukları zaten anneye veriyor bakıma muhtaç diye. ayrıca velayet talebinde her zaman anne avantajlı işi olmasa bile oturabilecek aile yanı bi evi bile olsa anneye veriyorlar bir de nafaka veriyorlar şu hayatta çok gördük bunu. zaten aldatan adamında ebebği yanında istemesi tuhaf geldi bana. diğer kadın bebeği niye istesinki. aldatan adam biran önce kurtulup o kadınla baştan başlamak istemez mi?

canlarımmm.... biliyorum özlediniz bni ama ben de sizi çok özledim :110: size bişe anlatmak istiorm şimdi... kocam beni 1 senedir baska bi kadınla aldatıyomus en son gecen ay bebis konusunu gundeme getirdiimde herseyi anlatti sen manyak mısın şu haline bak çirkin balina gibisin bi de bebis mi isdiyorsun dedi BIKTIM! HEP BANA HAKARET EDİYODU ZATEN... noktayı koydum ben de en son bana 1 senedir seni aldatıorm artık hayatta daha iyi bi kadın olursun da ilerde ewlenirsen kocanı elinde tutarsn dedi HERSEYİ GEÇTİM TMM AMA BEBİŞİMİ DE ALACAKMIŞŞ!!! Kızım benim en deyerli varlıım ama onu da alıyo bıkdım bıkdım arada gorursun zaten yeni annesi daha guzel daha eitimli dedi kısacası simdi iste ugrasıyoruz bosanıcaz... lütfen bana moralen yardım edin kızlar canlarm kardeslerim!!! SİZE ÇOK İHTİYACIM VAR!! :KK42:

Yuh ciddi misiniz siz :KK57: hangi erkek eşine kızımı da alıyorum arada görürsün yeni annesi daha güzel daha eğitimli diyebilir ki insanlığa düşünceye aykırı bir kez onun aklına ben :KK11: siz de ağzınızı açıp bir şey diyemediniz mi sen kim oluyorsun da çocuğumuzun kimde kalacağına karar veriyorsun diyemediniz:63: kendi ne yapıyorsa yapsın Allah ından bulsun merak etme onun sonu kötü bırak bundan adam olmaz onun için bir damla gözyaşı bile dökmeye değmez :KK66:

KIZLAR BEN ZATEN RESTI CEKDIM. bıldıgım kadarıylada kdın yuz kızartıcı suc ısledı kanıtlanmazsa bebısı anadan ayırmıylr!!!benı cahıl dıye asalıyr ama evlenınce benı eve kapatmasaydı ben meslek lısesınde okyrdm modelıstlık mesleym olacakdı sımdıye ama o neyaptı benı mecbur etdı kndne okula yolamadı eknomık ozgurlumu kısıtladı benı asaladı yerı geldı vurdu yerı geldı ıyıde davrandı ama cok tuketdı benı cok arkadaslarının yanında bana balına dıor bunu bosayıp basksnı alcam dıyr sulun gıbı kızlar var 20 yasında bı bakıs atıyosun ıcını yakıyrlr dıyor benım yanımda konusyr!!!bunrı!!!! ve okdr cırkeflerkı ayıle olarakda cırkefler cocumu bnden almak ıcın ıftıra bıle atcklar okdr emınımkı bıktım pıskolojım bozuk senelerdır sıstım evet balına gıbı oldum evet cocuma bakarken cahıl kaldım sucun buyu benım genctım aptaldım evet nasıl telafı edıcem hayatımı nasıl duzeltıcem bu kırıklardan sonra nasıl bırıne guvenıcem hayatımı nasıl kurucam kızlar bu sıteden baska ne esım dostum ne akrabam ne sevdıyım bırı kımsem yok cocumdan baska o da anlamaz yavrum guler durur annesının kuzusu herseyım o benım kızlar gozyasları ıcınde yazıyorum artık sabrım tukendı

Kızını alamaz elinizden onun için korkmayın...

Sizi aldattığına dahil kanıtlar bulmaya çalışın mahkemeye sunun iyi de bir nafaka alın...

Adalet kadından yana lütfen bu kadar karamsar olmayın kızınızı sittinn sene alamaz...

KIZLAR BEN ZATEN RESTI CEKDIM. bıldıgım kadarıylada kdın yuz kızartıcı suc ısledı kanıtlanmazsa bebısı anadan ayırmıylr!!!benı cahıl dıye asalıyr ama evlenınce benı eve kapatmasaydı ben meslek lısesınde okyrdm modelıstlık mesleym olacakdı sımdıye ama o neyaptı benı mecbur etdı kndne okula yolamadı eknomık ozgurlumu kısıtladı benı asaladı yerı geldı vurdu yerı geldı ıyıde davrandı ama cok tuketdı benı cok arkadaslarının yanında bana balına dıor bunu bosayıp basksnı alcam dıyr sulun gıbı kızlar var 20 yasında bı bakıs atıyosun ıcını yakıyrlr dıyor benım yanımda konusyr!!!bunrı!!!! ve okdr cırkeflerkı ayıle olarakda cırkefler cocumu bnden almak ıcın ıftıra bıle atcklar okdr emınımkı bıktım pıskolojım bozuk senelerdır sıstım evet balına gıbı oldum evet cocuma bakarken cahıl kaldım sucun buyu benım genctım aptaldım evet nasıl telafı edıcem hayatımı nasıl duzeltıcem bu kırıklardan sonra nasıl bırıne guvenıcem hayatımı nasıl kurucam kızlar bu sıteden baska ne esım dostum ne akrabam ne sevdıyım bırı kımsem yok cocumdan baska o da anlamaz yavrum guler durur annesının kuzusu herseyım o benım kızlar gozyasları ıcınde yazıyorum artık sabrım tukendı
Davayı sen aç, boşanma kağıdını elinde görsün de g..t gibi kalsın...
Ailenizin lütfen arkanızda olduğunu söyleyin bana lütfennnnn ..................

ayy ya resmen terbiyesiz kızını vermicekmişmiş ona mahkeme karar verir mahkemee öküze bak sen.

Canım benim çok üzüldüm durumuna Allah sana güç kuvvet versin de o adamın adam denirse tabi ağzına s*ç
Öncelikle kendini bırakmayıp tüm yaptıklarını burnundan fitil fitil getir bence. Zaten erkeklerin ilk silahı çocuk varsa onu almakla tehdit etmektir, sakın korkma çocuğu senden alamaz bi kere bu konuda kendini ferahlat.Sonrada yapacaklarını düşünüp planla, ilk etapta boşanırken elini güçlendirecek ne varsa toplamaya başla (foto, mesaj, ses kaydı), ayrıca talep edersen mahkeme eşinin geriye dönük telefon dökümanını isteyebilir.
Ayrıca eşinin metresi eşinin evli olduğunu biliyorsa onada yüklü miktarlarda tazminat davası açabilirsin.
Ben senin yerinde olsan onu bu yaptıklarına pişman etmek için herşeyi yapardım sanada tavsiyem bu yönde, ondan intikam almak sana çok iyi gelecektir

alamaz kızı herzaman anne ye oncelik verir mahkeme hele ki boyle bi durumda
bu sozlerini de soylersiniz mahkemede
boyle adamdan keske cocuk yapmasaydınız, onceden vermiş sinyalleri
herseye ragmen erkeklere tutunuyoruz yazık

canlarımmm.... biliyorum özlediniz bni ama ben de sizi çok özledim :110: size bişe anlatmak istiorm şimdi... kocam beni 1 senedir baska bi kadınla aldatıyomus en son gecen ay bebis konusunu gundeme getirdiimde herseyi anlatti sen manyak mısın şu haline bak çirkin balina gibisin bi de bebis mi isdiyorsun dedi BIKTIM! HEP BANA HAKARET EDİYODU ZATEN... noktayı koydum ben de en son bana 1 senedir seni aldatıorm artık hayatta daha iyi bi kadın olursun da ilerde ewlenirsen kocanı elinde tutarsn dedi HERSEYİ GEÇTİM TMM AMA BEBİŞİMİ DE ALACAKMIŞŞ!!! Kızım benim en deyerli varlıım ama onu da alıyo bıkdım bıkdım arada gorursun zaten yeni annesi daha guzel daha eitimli dedi kısacası simdi iste ugrasıyoruz bosanıcaz... lütfen bana moralen yardım edin kızlar canlarm kardeslerim!!! SİZE ÇOK İHTİYACIM VAR!! :KK42:
Alcan eline bir sopa oran mi istiyor buran mı diye gebertcen

oturdumuz ev kendı ustune benım hıcbıseyım yok bosanınca neyapıcam bılmıyrm annemlerın evınede gıdemem cunku evlenmemı ısdememıslerdı esımı hıc sevmezler gorusmyrlar benımle yarın oburgun bosanırsan elınde cocukla sakın bu kapıya gelme demıslerdı offff off...............akılsız basım gelırım yok evım yok mahkeme nasıl bana verıcek cocumu bılen vrsa nolur yorum atsın napmam gereklı aldatını kanıtlamak dısında onu nasıl yapcamı bılmyrm yakalarsa oracıkta oldurur benı kesın.... egıtımlı guzel kız buldm dıyr ama yalan! ne parası var ne tığı ne egıtımı hıcbıseyı yok oyle kız onu neyapsın!!

Yazıyı okurken psikolojim bozuldu ya.

Önceki konularını biliyorum senin şu diyet konusu ikizler konusu duvarlar bu konun da onlar gibi mantıksız cümleler.
B:KK51:urda insanlarla dalga geçtiğini sanıyorsun ama asıl sen komik duruma düşüyorsun.

Kızınızı kafasına göre kimse alamaz içiniz rahat olsun iftira atsalar ne olabilir ki hakim bunu dikkate almaz kanıt ister daha da çok batar yaptığı bu pisliklerden dolayı tam bir şerefsizmiş çok afedersiniz ama böyle bunun gibiler erkeğim adamım diye geziyor ülke de Allah Hidayet versin kendinizi de lütfen üzmeyin bunun gibi bir adamla yaşamak zaten berbat bir durum aksine sevinin kurtuluyorsunuz yeni bir hayatınız olacak kızınızla, hiç bir şey için de geç değil bu hayatta yeter ki neyi istediğinizi bilin ve ona doğru emin adımlarla yürüyün Hakkınızda hayırlısı olsun

oturdumuz ev kendı ustune benım hıcbıseyım yok bosanınca neyapıcam bılmıyrm annemlerın evınede gıdemem cunku evlenmemı ısdememıslerdı esımı hıc sevmezler gorusmyrlar benımle yarın oburgun bosanırsan elınde cocukla sakın bu kapıya gelme demıslerdı offff off...............akılsız basım gelırım yok evım yok mahkeme nasıl bana verıcek cocumu bılen vrsa nolur yorum atsın napmam gereklı aldatını kanıtlamak dısında onu nasıl yapcamı bılmyrm yakalarsa oracıkta oldurur benı kesın.... egıtımlı guzel kız buldm dıyr ama yalan! ne parası var ne tığı ne egıtımı hıcbıseyı yok oyle kız onu neyapsın!!
Yahu adamın 1 ewi war diye mahkeme çocuğunuzu sizden alacak kadar adaletsiz değil....

O ailene de içimden ne kadar küfür varsa hepsini sayıyorum şu ann :KK34::KK34:

Herşey evladımız için, git ailenin kapısına yalvar yakar bir şekilde kabul ettir kendini.....

Ama bu adamla ALLAH AŞKINA ewli kalma....

X