Yaaaa bi gittt yaaTABİİ Kİ İNTAAR ETMİYCEM AMA BIKDIRDINIZ TERKEDİORM BURAYI ARTIK
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa bi gittt yaaTABİİ Kİ İNTAAR ETMİYCEM AMA BIKDIRDINIZ TERKEDİORM BURAYI ARTIK
TABİİ Kİ İNTAAR ETMİYCEM AMA BIKDIRDINIZ TERKEDİORM BURAYI ARTIK
vallahi deli ettin şu cümlelerinle bence de git şu kelimelerini düzeltmeden de gelmeTABİİ Kİ İNTAAR ETMİYCEM AMA BIKDIRDINIZ TERKEDİORM BURAYI ARTIK
yemin ederim konuyu okudum direk fake dedim içimden öyle gelmiştiNeyse en azından böyle bir olay hiç olmamış hikayedeki hayvan koca gerçekte yok bu da tesellimiz olsun kızlar
Güle güleTABİİ Kİ İNTAAR ETMİYCEM AMA BIKDIRDINIZ TERKEDİORM BURAYI ARTIK
Öyle görünüyor canım büyük ihtimalle fake ben de ilk mesaı okurken aynı senin gibi düşünmüştümyemin ederim konuyu okudum direk fake dedim içimden öyle gelmişti
fakemi konu
Neyse en azından böyle bir olay hiç olmamış hikayedeki hayvan koca gerçekte yok bu da tesellimiz olsun kızlar
ev adanın üstünneyse zaten yarısı senin:Yavrum ev evlendikten sonra alındıysa (2002 tarihinden sonra) zaten mahkeme yarısını direk sana veriyo, anladığım kadarıyla maddi özgürlüğün yok bulunduğun yerin Avukatlar barosunu araştır ücretsiz avukat talep et avukatla konuş biran önce
canlarımmm.... biliyorum özlediniz bni ama ben de sizi çok özledim size bişe anlatmak istiorm şimdi... kocam beni 1 senedir baska bi kadınla aldatıyomus en son gecen ay bebis konusunu gundeme getirdiimde herseyi anlatti sen manyak mısın şu haline bak çirkin balina gibisin bi de bebis mi isdiyorsun dedi BIKTIM! HEP BANA HAKARET EDİYODU ZATEN... noktayı koydum ben de en son bana 1 senedir seni aldatıorm artık hayatta daha iyi bi kadın olursun da ilerde ewlenirsen kocanı elinde tutarsn dedi HERSEYİ GEÇTİM TMM AMA BEBİŞİMİ DE ALACAKMIŞŞ!!! Kızım benim en deyerli varlıım ama onu da alıyo bıkdım bıkdım arada gorursun zaten yeni annesi daha guzel daha eitimli dedi kısacası simdi iste ugrasıyoruz bosanıcaz... lütfen bana moralen yardım edin kızlar canlarm kardeslerim!!! SİZE ÇOK İHTİYACIM VAR!!
iyimisin arkadaşıım senintaar etme kararı aldm.. elveda
Öyle görünüyor canım büyük ihtimalle fake ben de ilk mesaı okurken aynı senin gibi düşünmüştüm
Süperr süperrAslı (bak adını biliyorum) biraz daha saçmalarsan cep telefonunu polise vereceğim bu konuyu anlatacağım.
Sonra olacakları sen toparlarsın....
Anladın beni değil mi ?
kazen iş başındaAslı (bak adını biliyorum) biraz daha saçmalarsan cep telefonunu polise vereceğim bu konuyu anlatacağım.
Sonra olacakları sen toparlarsın....
Anladın beni değil mi ?