aldatıldım boşanıorum :'(...

:KK62: yavaş gel adi adam yaaa!! Kusura bakma canım ama eğer doğruysa bu söylediklerin... Hiçbir kadın şişman veya bakımsız diye aldatilmayi hak edemez! Hatta hicbir insan. Yeni kadın onun başına Tuğ diksin. Yada başka tarafına !! Tövbe ya tövbe. Bu özgüveni nereden monte etmiş kendine. Öyle mutlu ol ki herşeye inat! Bebeğini alamaz!! Aldatildigini anlatirsin kendisi itiraf etmiş hem tazminat hem nafaka davası AC canim :KK62:

:Yavrum ev evlendikten sonra alındıysa (2002 tarihinden sonra) zaten mahkeme yarısını direk sana veriyo, anladığım kadarıyla maddi özgürlüğün yok bulunduğun yerin Avukatlar barosunu araştır ücretsiz avukat talep et avukatla konuş biran önce
ev adanın üstünneyse zaten yarısı senin

fake değilmiş ben k.i.b yapmıştım
Üzgünüz ama raporunuz reddedildi: Konu Mesajı 'aldatıldım boşanıorum :'(...' - Gerçek kimlik !

canlarımmm.... biliyorum özlediniz bni ama ben de sizi çok özledim :110: size bişe anlatmak istiorm şimdi... kocam beni 1 senedir baska bi kadınla aldatıyomus en son gecen ay bebis konusunu gundeme getirdiimde herseyi anlatti sen manyak mısın şu haline bak çirkin balina gibisin bi de bebis mi isdiyorsun dedi BIKTIM! HEP BANA HAKARET EDİYODU ZATEN... noktayı koydum ben de en son bana 1 senedir seni aldatıorm artık hayatta daha iyi bi kadın olursun da ilerde ewlenirsen kocanı elinde tutarsn dedi HERSEYİ GEÇTİM TMM AMA BEBİŞİMİ DE ALACAKMIŞŞ!!! Kızım benim en deyerli varlıım ama onu da alıyo bıkdım bıkdım arada gorursun zaten yeni annesi daha guzel daha eitimli dedi kısacası simdi iste ugrasıyoruz bosanıcaz... lütfen bana moralen yardım edin kızlar canlarm kardeslerim!!! SİZE ÇOK İHTİYACIM VAR!! :KK42:

1 aydır üyesiniz bu ne samimiyet maşallah,

son msjda da canlarınıza çemkiriyorsunuz ilginç:KK51:

Kocası gerçekten hayvanın teki olabilir...

Ama konu sahibinde bir gariplik war...

Üzüldüğüm tek şey çocuk...

Balina gibiysen niye evlenmiş seninle çok merak ettim. Görücü usülü mü evlenmiştiniz? Ayrıca bu ettiği hakaretleri çaktırmadan kaydedersen mahkemede haklı olan sen çıkarsın. Seni aldattığını yüzüne söylemiş sonuçta. Çocuk sende kalır.

X