- 27 Nisan 2012
- 15.166
- 17.797
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eski konun:
Bugün yazdığın:
Kızın küçüldü mü noldu?
NOLMUS YANI EVLENDIKDEN SONRAMI DIKDIRECEKDIM ZARI NEDIR BURDA TAM OLARAK INANILMAZ OLAN SEY??????????????????buda kızlık zarı dikimi konusu :
mrb ben 5 sene once julıde ercelıge yapdırmısdım. kendısı bana dokdor olmayan bırının kesınlıkle zar dıkım amelyatını anlamıcanı soylemısdı, cok yuksek bı fıyata yapdırdım ama ılk gecemızde kan gelmedı esımle cok kavga ettık nerdeyse dayak yıyordum zıfaf gecem zehır oldu damla kan gelmedı ama ertesı gun esım tekrar denedıgınde bu sefer geldı ama busefer de kanamayı durduramadık acıl hastaneye gıtmek zorunda kaldık enfeksıyon fln bı ton problem cıkdı tabı esımde orenmıs oldu dıkdırdıgımı bu olay yuzunden esım benı bosamadı ama bıdaha eskısı gıbı olmadı ona gore cok cok cok ıyı arasdırın benım yasadımı yasamayın.......
güle güle fakeeee kişiii
bu nasıl bir yazı tarzı aldatılmıiş bir kadın olarak
şokta mısınız? ya da fazla mı uçuksunuz ayyy kızzzlaaaaar kıslaaaarr gibi bir anlatım tarzı
eski konularınızı görmesem fake diyecektim hemen de neyse
konunuzla ilgili minicik çocuğu sizden ayıramazlar
geçsin o işleri
Eski konun:
Bugün yazdığın:
Kızın küçüldü mü noldu?
Kenan imirzalıoğlu olsa ne yazar bu şerefsizliği yapmaya ünlü,ünsüz kimsenin hakkı yok böyle şeyler görsellik işi değil ahlak insaniyet işiadi kro..eşin kenan imirzalıoğlu mu sanki
1.cisi daha 1 ay önce üye olmuşsun beni özledinizz biliyorum gibi bi giriş saçma kim tanıyo ki seniNOLMUS YANI EVLENDIKDEN SONRAMI DIKDIRECEKDIM ZARI NEDIR BURDA TAM OLARAK INANILMAZ OLAN SEY??????????????????
BU NASILBI mantık pARDONDA??????? KOCAMDAN ONCE YASADIM ILISKI YUZUNDEN BENDE KOCAMI ALDATMISMI OLUYRM???1.cisi daha 1 ay önce açılmış beni özledinizz biliyorum gibi bi giriş saçma kim tanıyo ki seni
2.cisi çocuğum 4 demişsin bugün 3
3.cüsü sen kızlığını diktirmişsin gelip kocam beni aldatıyo diyosun
şakamısın sen
tarihlerine bakmamıştım canımEski konu dediğin daha kaç aylık üye ki peşpeşe açmış işte.
çocuğunun yaşı konularına neden cvp yok peki konu sahibiBU NASILBI mantık pARDONDA??????? KOCAMDAN ONCE YASADIM ILISKI YUZUNDEN BENDE KOCAMI ALDATMISMI OLUYRM???
fake oluyosun neyse bir kaç saate çıkar nasılsaBU NASILBI mantık pARDONDA??????? KOCAMDAN ONCE YASADIM ILISKI YUZUNDEN BENDE KOCAMI ALDATMISMI OLUYRM???
buda kızlık zarı dikimi konusu :
mrb ben 5 sene once julıde ercelıge yapdırmısdım. kendısı bana dokdor olmayan bırının kesınlıkle zar dıkım amelyatını anlamıcanı soylemısdı, cok yuksek bı fıyata yapdırdım ama ılk gecemızde kan gelmedı esımle cok kavga ettık nerdeyse dayak yıyordum zıfaf gecem zehır oldu damla kan gelmedı ama ertesı gun esım tekrar denedıgınde bu sefer geldı ama busefer de kanamayı durduramadık acıl hastaneye gıtmek zorunda kaldık enfeksıyon fln bı ton problem cıkdı tabı esımde orenmıs oldu dıkdırdıgımı bu olay yuzunden esım benı bosamadı ama bıdaha eskısı gıbı olmadı ona gore cok cok cok ıyı arasdırın benım yasadımı yasamayın.......
güle güle fakeeee kişiii
ElvedaaaGERÇEKTEN BURAYA GELİP ANLATMAK KÖTÜ Bİ FİKİRMİS!!! O KADAR DERDİMİN ÜSTÜNE Bİ DE BRDA BİSEYLER ANLATMAYA CABALIORM uyku hapı alıp uyuycam NEFRET ETTİRDİNİZ ARTK KOCAMIN ÜSTÜNE Bİ DE BNLAR ELWEDA KIZLAR
IYI OKU BAKALIM CVP VARMI YOKMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!çocuğunun yaşı konularına neden cvp yok pek, konu sahibi
yemiyor dimi nasıl cvp vereceksin
çok üzüldük gidişineGERÇEKTEN BURAYA GELİP ANLATMAK KÖTÜ Bİ FİKİRMİS!!! O KADAR DERDİMİN ÜSTÜNE Bİ DE BRDA BİSEYLER ANLATMAYA CABALIORM uyku hapı alıp uyuycam NEFRET ETTİRDİNİZ ARTK KOCAMIN ÜSTÜNE Bİ DE BNLAR ELWEDA KIZLAR