- 5 Ağustos 2023
- 4
- -14
- 21
- Konu Sahibi Askobarbiee
1 yıllık bir ilişkim var ve bu zamana kadar gerçekten çok güzel ilerleyen bir ilişkiydi ailesiyle tanıştım benim ailemle tanıştı ve 1 yıldır sürekli beraberiz ayrı günümüz hiç geçmedi neredeyse ve beraber yaşıyoruz anlaşabiliyoruz ama gece o uyurken normalde hiç yapmam telefonunu karıştırma fikri geldi aklima aldım baktım mesajlaşmalar ve aramalar gördüm yıkıldım ama asıl yıkilmam gereken o değilmiş galeride eski sevgilisiyle sevişme videosu ve benimle beraber yaşadığı evde benim yatağımda çıktığımız tarihte ilişkimizin 2.ayinda şuan 1 sene 2 ay oldu tam 1 sene önce yani aldatmış ama bilgisayar ve bunlarla arası çok iyi ve genelde işleri fotoshop falan mesajlarında aramalarında videonunda düzenleme olduğunu söyledi tabiki inanmadım ilk başta ayrılalım dedim geçti diğer odaya oturdu sonra geçtim karşısına dedim ki söyle söylemiyor inkar ediyor hâlâ olayın üstünden 2 gün geçti hala inkar ediyor ama ekmeğe el bastırdım yemin ettirdim böyle birşey yapmadım yaptıysam bile birdaha yapamiycam diye yemin ettirdim o günden beri daha fazla ilgili pişman belli ama artık ilişkimizi uzak mesafeden yurutmemiz gerekicek neler yapmalıyım gözümün önünden gitmiyor unutamıyorum