ALDATILDIM AMA AYRILAMIYORUM

Askobarbiee

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2023
4
-14
21
1 yıllık bir ilişkim var ve bu zamana kadar gerçekten çok güzel ilerleyen bir ilişkiydi ailesiyle tanıştım benim ailemle tanıştı ve 1 yıldır sürekli beraberiz ayrı günümüz hiç geçmedi neredeyse ve beraber yaşıyoruz anlaşabiliyoruz ama gece o uyurken normalde hiç yapmam telefonunu karıştırma fikri geldi aklima aldım baktım mesajlaşmalar ve aramalar gördüm yıkıldım ama asıl yıkilmam gereken o değilmiş galeride eski sevgilisiyle sevişme videosu ve benimle beraber yaşadığı evde benim yatağımda çıktığımız tarihte ilişkimizin 2.ayinda şuan 1 sene 2 ay oldu tam 1 sene önce yani aldatmış ama bilgisayar ve bunlarla arası çok iyi ve genelde işleri fotoshop falan mesajlarında aramalarında videonunda düzenleme olduğunu söyledi tabiki inanmadım ilk başta ayrılalım dedim geçti diğer odaya oturdu sonra geçtim karşısına dedim ki söyle söylemiyor inkar ediyor hâlâ olayın üstünden 2 gün geçti hala inkar ediyor ama ekmeğe el bastırdım yemin ettirdim böyle birşey yapmadım yaptıysam bile birdaha yapamiycam diye yemin ettirdim o günden beri daha fazla ilgili pişman belli ama artık ilişkimizi uzak mesafeden yurutmemiz gerekicek neler yapmalıyım gözümün önünden gitmiyor unutamıyorum

Kurana el basan, ekmeğe el basan aldatıyor tekrar inanma

Bir daha aldatılacaksınız pişmanlığına inanma ayrıl gitsin

Aldatan için aldatma heyecanı hoş, hem evde bi kuş olsun hem telde bi kuş olsun istiyorlar.

Ayrılmamak için pişman olurlar özür dilerler ki tekrar aldatabilsinler diye

Şantaj da var uzak dur seni de çeker

Tobe yarabbi ekmeğin üstüne yemin edince herşey normal olucak yani
Bu nasıl bir çocukluk

Ve sevişme videosu nedense aldatmadan daha çok dikkatini çekti

Ve asla yapmamaniz gereken şey teli karıştırmak

1 yıllık bir ilişkim var ve bu zamana kadar gerçekten çok güzel ilerleyen bir ilişkiydi ailesiyle tanıştım benim ailemle tanıştı ve 1 yıldır sürekli beraberiz ayrı günümüz hiç geçmedi neredeyse ve beraber yaşıyoruz anlaşabiliyoruz ama gece o uyurken normalde hiç yapmam telefonunu karıştırma fikri geldi aklima aldım baktım mesajlaşmalar ve aramalar gördüm yıkıldım ama asıl yıkilmam gereken o değilmiş galeride eski sevgilisiyle sevişme videosu ve benimle beraber yaşadığı evde benim yatağımda çıktığımız tarihte ilişkimizin 2.ayinda şuan 1 sene 2 ay oldu tam 1 sene önce yani aldatmış ama bilgisayar ve bunlarla arası çok iyi ve genelde işleri fotoshop falan mesajlarında aramalarında videonunda düzenleme olduğunu söyledi tabiki inanmadım ilk başta ayrılalım dedim geçti diğer odaya oturdu sonra geçtim karşısına dedim ki söyle söylemiyor inkar ediyor hâlâ olayın üstünden 2 gün geçti hala inkar ediyor ama ekmeğe el bastırdım yemin ettirdim böyle birşey yapmadım yaptıysam bile birdaha yapamiycam diye yemin ettirdim o günden beri daha fazla ilgili pişman belli ama artık ilişkimizi uzak mesafeden yurutmemiz gerekicek neler yapmalıyım gözümün önünden gitmiyor unutamıyorum

Biraz öz saygi yaa

Yemin ettiği için neden inanıyorsunuz? Aldatmak da bir insanı en hafif tabirle kandirmaktir. E aldatarak kandıran bir şeref yoksunu yalan yere de yemin ederek kandirmaz mi?
Daha evli değilsiniz, çocuğunuz yok -ki bunlar varsa da ayrılır- niye güven dolu bir ilişki yaşamak varken böyle bir ilişkiyi kendinize layık görüyorsunuz?

Kurana el basan, ekmeğe el basan aldatıyor tekrar inanma

Bir daha aldatılacaksınız pişmanlığına inanma ayrıl gitsin

Aldatan için aldatma heyecanı hoş, hem evde bi kuş olsun hem telde bi kuş olsun istiyorlar.

Ayrılmamak için pişman olurlar özür dilerler ki tekrar aldatabilsinler diye

Şantaj da var uzak dur seni de çeker
Allah kitap bilen her cuma cumayı aksatmayan orucunu hiç birakmayan ex'im ne yeminler ne kuranlar söylemişti ahajakakj sonra o kız için terk edildim yapıyorlar bacım inanmayinn hele ki böyle bişeye

Hayatım eski sewqilisiyle sevişme videosu varsa onda senlede aynı şeyi yaşarsa onuda çekip saklar ve bnce eski sewwqilisini arzuluyo zihninde srekli düşünüyo ve herşeyi geçtim varsayalım ki ftoshop peki bu fotoshopu yapmak için neden uğraşmış ve neden ypmus bunu doğru soylesede soylemesede birşey ifade etmiyo bnce uzaklasman lazım bir sre o çaba göstersin bakalım sen onun hayatında nekadar varsın

Allah kitap bilen her cuma cumayı aksatmayan orucunu hiç birakmayan ex'im ne yeminler ne kuranlar söylemişti ahajakakj sonra o kız için terk edildim yapıyorlar bacım inanmayinn hele ki böyle bişeye

Zaten aldatılıp kutsal şeylere yemin edenlere inanmamak lazım klasik taktik.

Geçen de bi asker eşi aldatılmış kocası kurana el basmış yine aldatmış

Benim de bi arkadaşın eşi aldattı kurana el bastı ve yine aldattı.

Zaten aldatılıp kutsal şeylere yemin edenlere inanmamak lazım klasik taktik.

Geçen de bi asker eşi aldatılmış kocası kurana el basmış yine aldatmış

Benim de bi arkadaşın eşi aldattı kurana el bastı ve yine aldattı.
Haklı çıkmak için her şeyi yapar bunlar ya. Benimki asla aldatma gözüyle bakmiyodu bu ara da hajajaah ayriyken takıldığı kıza babası kanser olunca biz barıştık ltan sonra arkamdan haberim olmadan konuşmuşlar asla aldatmak değilmiş :KK70: yalancı köpekler

Haklı çıkmak için her şeyi yapar bunlar ya. Benimki asla aldatma gözüyle bakmiyodu bu ara da hajajaah ayriyken takıldığı kıza babası kanser olunca biz barıştık ltan sonra arkamdan haberim olmadan konuşmuşlar asla aldatmak değilmiş :KK70: yalancı köpekler

Erkeğin o..puları kapatılsın 😂

Erkeğin o..puları kapatılsın 😂
Sorma...... Bidaha muhattap olmayacağım engelledim diye yeminler edildi her şey guzelken pat diye başka bı nedenle terk edildim barışmaya çalışıldı barismadim gitmiş gene :KK70: kızında babası vefat edince kendisininde babası hasta ordan yürüyor sanırım erkolar kapatılsın hahahahahahahahaha

Asıl eski sevgilisiyle sevişmesini niye videoya cekmiş. Ben daha cok buna takılırdım :/

Off gerçekten bukadar akıl yoksunumusun?
Bile bile lades diyorsun. Ondan sonra evlendim çocuğum oldu kocam beni aldatıyor diye konu açarsın.
Ne olduğu belli işte daaha neyi zorluyosun ne bekliyorsun?
Sürekli aldatılmayı kabul ediyosan devam et.
Kendine saygın varsa bitir yoluna bak.
Ama şunu bilki affettiğin an onun için değersiz gurursuz olacaksın.

eski sevgilisiyle sevişme videosu ve benimle beraber yaşadığı evde benim yatağımda çıktığımız tarihte ilişkimizin 2.ayinda şuan 1 sene 2 ay oldu tam 1 sene önce yani aldatmış
Erkek arkadaşının eski sevgilisinin, sevisirken kayıt edildiğinden haberi var mı ?
Kızı gizlice cekmisse ; sevgilim dediğin adam hem sapik hem de bir suçlu şu an itibariyle.
Ne yapacağım diyerek sorman ise içler acısı..
Seninle birlikteyken yataginiza başka bir kadın alan adamı ne yapsan ki..
Bazen akıl tutulması yasiyorsunuz.
Eğer aldatan sen olsaydin ; ne orsp.lugun kalırdı ne ahlaksızlığın.

X