Aldatıldım, ailesi eşimi haklı görüyor, ne yapmaliyim sizce?

Madem ortada bir sorun var bence evet. Sonuçta mutlu mesut bir evlilik için bunu söylemiyorum ki.bence denk değiller.denk olsalar belki bunlar yaşanmayacaktı. Hümanizmle peynir gemisi yürümüyor maalesef. Normalde 5 kere düşünecekse evlenmiş ayrılmış biriyle evlenmek için 15 defa düşünür insanlar.tabi kaliteli ve normal olanları.herkes bu kadar önemli bir kararı çok iyi düşünmeli.
Evet denk değiller , herif de ailesi de leşşş, insan evladı içlerine girince zorlarına gitmiş taşıyamamışlar.

Aklı başında hiçbir aile böyle insanlara gül gibi kızını vermez, verselerdi aklınca boşanmış kadınsın diye küçümsedikleri sizinle baştan işleri olmazdı, yine bi boşanmış kadın bulup ezmeye bakarlar , böylesi daha kullanışlı. Şimdi kim genç kız alıp kollarını altın dolduracak, kim davullu zurnalı düğün yapacak?
İşte polis ,maaşı iyi evi var diye ,çevresinde ve evinde birşey görmemiş bir kız bulurlar . Çok öyle aman erkektir yapar ,sen dışarı çıkma kocan para getiriyor sus otur diye yetiştirilmiş kizlar

İşte polis ,maaşı iyi evi var diye ,çevresinde ve evinde birşey görmemiş bir kız bulurlar . Çok öyle aman erkektir yapar ,sen dışarı çıkma kocan para getiriyor sus otur diye yetiştirilmiş kizlar
Akılları varsa zorluk çıkarmadan yollarını ayırmaya bakarlar. Yoksa şu dediğini de yapamayacak hale gelirler.

Bu sabah ailesinden kim varsa hepsini her yerden engelledim muhatap olmamaya karar verdim ablası aileye cevreye kardesime gözümün önünde şerefsiz demis doldurmus herkesi hic insanlık yanlari yok banq insanların icinde agza alinmayacak hakaretler etti üstüne boyle ihanet ve ben sinirle serefsiz dedim bana konustugu çirkin konuşmaları sonrası ama beni hatalı görüyorlar bunlar ailesinde erkeklerin aldatma olayı normallestirilmis kabul ediyorlar ama ben evlenmiş boşanmış biriyim ya ben aldatılmayi değer görmemeyi daha çok hakediyorum
Üstünüze gelirlerse savcılığa gideceğinizi söyleyin, orda yediği b.ku örtecek arkadaşı yok.

Boşanma davası aç, çocukla birlikte tedbiren suanki evde kalmayı talep et. Kocaya uzaklaştırma kararı al, o gider sen evde kalır işleri toparlarsın. Ekran görüntüleri al yakınlarına anlat tanıklık edecek kişiler bul.

Ailesinin kimi haklı gördüğünün ne önemi var
Her aile kendi evladını haklı görür ayrıca
Zamanında peşimden koştu beni zorla ikna etti diye diretmeniz kimseye faydası olmaz
Siz napacağınıza karar verip yolunuza bakın
Ayrılcaksanız ayrılın
Ayrılmayacaksanız o ailenin ömür boyu içinizde olacağını kabullenin, görüşmesseniz bile onlar eş ailesi olarak herzaman biryerlerde olacaklar

Kendini kurtarma şansin varsa bir an bile dusunme cocugunu ve kendini boype bir iliski icerisinde yipratma.Anlatmana dayanarak soyluyorum.Seni hak etmeyen insanlar var cevrende.Ailende desteginse kurtar kendini.Meslegin isin var mi bebegin kucuk mu

Ailem kararlarımın arkasında ekonomik durumum bir arabam var sadece Mesleğim var bana isyeri açmıştı bugün gelip isyerin hazır dedi geçersin isyerine dedi ama bana tazminat ihanet davası acmayacaksin dedi
Aç aç, polis adam tehdit filan edemez en ufak bir tehditte savcılığa gidip şikayette bulun ardı arkası kesilmesin bu şikayetlerin. 3-5 dosya sonra kurumdan da soruşturma yer merak etme.. zaten ilk şikayette savcı güzelce ifadesini alır ☺️

Aç aç, polis adam tehdit filan edemez en ufak bir tehditte savcılığa gidip şikayette bulun ardı arkası kesilmesin bu şikayetlerin. 3-5 dosya sonra kurumdan da soruşturma yer merak etme.. zaten ilk şikayette savcı güzelce ifadesini alır ☺️
Daha önce siddet ve darptan şikayetçi olmuş darp raporu dahi almıştım sonra araya girdiler geri aldım şikayetlerimi çok soruşturması var daha öncede çok kapıya ekip geldi kendi çağırdığı da oldu seni şikayet edeceğim dediğimde korkmuyorum diyip kendi çağırıyorsun ekipleri hadi şikayetçi ol diye yani demem o ki acaba öncekilerde dikkate alınır mı şikayetten vazgeçtiğim halde

Ailesinin kimi haklı gördüğünün ne önemi var
Her aile kendi evladını haklı görür ayrıca
Zamanında peşimden koştu beni zorla ikna etti diye diretmeniz kimseye faydası olmaz
Siz napacağınıza karar verip yolunuza bakın
Ayrılcaksanız ayrılın
Ayrılmayacaksanız o ailenin ömür boyu içinizde olacağını kabullenin, görüşmesseniz bile onlar eş ailesi olarak herzaman biryerlerde olacaklar
Ailesine çok düşkün ama yeri gelir sözümden çıkma ailemi bile silerim diyen adam inanmıyorum ona sorunun kaynağı kendisi ailesi de hersekilde yanında

Ben olsam kadının eşini bulur bu mesajları okutur, o sözde kocanind atelefin numarasi ve konumunu paylaşırdım. :)
Zaten cinsel içerikli muhabbet ettigi bayan abisinin yakın iş arkadasinin eşi mesajı o kadının kocasına atsam direk ailesi ve onların kapısında

Daha önce siddet ve darptan şikayetçi olmuş darp raporu dahi almıştım sonra araya girdiler geri aldım şikayetlerimi çok soruşturması var daha öncede çok kapıya ekip geldi kendi çağırdığı da oldu seni şikayet edeceğim dediğimde korkmuyorum diyip kendi çağırıyorsun ekipleri hadi şikayetçi ol diye yani demem o ki acaba öncekilerde dikkate alınır mı şikayetten vazgeçtiğim halde
Savcılığa gidin, orda sümen altı yapamazlar şikayetinizi.

Boşanma davası aç, çocukla birlikte tedbiren suanki evde kalmayı talep et. Kocaya uzaklaştırma kararı al, o gider sen evde kalır işleri toparlarsın. Ekran görüntüleri al yakınlarına anlat tanıklık edecek kişiler bul.
Isin kotu tarafi bulunduğum şehirde hiç yakınım yok hepsi geldiğim şehirde umarım önceki olaylar içinde tanıklık etmeyi kabul eden arkadaşlarımın beyanı dikkate alınır

Akılları varsa zorluk çıkarmadan yollarını ayırmaya bakarlar. Yoksa şu dediğini de yapamayacak hale gelirler.
Dedim aileye benimle evli bir adama nasıl başka kadın getiriyorsun gelecek insan aile kabul edermi benimle resmi nikahı var vermezsem nasil evlenir nabizlarini ölçmek için ki ben böyle çirkin bir konuma getirilmeye izin vermem bana söyledikleri şu oo bizim çevrede ikinci kadın olarak evlenmek isteyen kız çok buluruz davullu zurnalı düğünle bizim aileye gelin olacak çok insan var dediler yani ben resmi nikahlı eşi olarak kalacam bir köşede onlarla davulla zurnayla bi gelin getirecekler ikinci hanım olarak hangi devirde yaşıyoruz diyecem ama bu ailede normalmiş ama kendi kızlarının başında böyle birsey yok yapılmamış cesaret edilmemiş sözde 😄sinirden gülüyorum

Yoo daha önce temiz aile kızı istemişler herkes oğullarına kiz vermek için sırada bekliyorlarmış öyle iyi bir adam yani görünüşte çevresinde herneyse bir ay dugune kala bir anda oğlu atmış nişanı hersey alınmış düğün salonu dahi tutulmuş hatta oğlunu reddetmisl3r ailece 1 yıl gorusmemisler oğullarının ne mal olduğunu benden iyi biliyorlar aklınca benim gibi evlenmiş ayrılmış biriyle evlilik yaptı ya aile bunu kullanarak yaşamadığı hayali yasacaklar davullu zurnalı düğün zamanında akrabaya eşe dağıttığı altınları geri toplalayacaklar birde kendilerine uygun gelin alacaklar kendilerini aklayacaklar hani aile ve çevresine göre dul bir kadınla evlenmek rezillik ya onlar için ben şimdi evli kadınlarla bile işi olan sapık oğullarını duyurayim o çevreye bakalim en çok kim aklanacak bu yasanilanlardan

Dedim aileye benimle evli bir adama nasıl başka kadın getiriyorsun gelecek insan aile kabul edermi benimle resmi nikahı var vermezsem nasil evlenir nabizlarini ölçmek için ki ben böyle çirkin bir konuma getirilmeye izin vermem bana söyledikleri şu oo bizim çevrede ikinci kadın olarak evlenmek isteyen kız çok buluruz davullu zurnalı düğünle bizim aileye gelin olacak çok insan var dediler yani ben resmi nikahlı eşi olarak kalacam bir köşede onlarla davulla zurnayla bi gelin getirecekler ikinci hanım olarak hangi devirde yaşıyoruz diyecem ama bu ailede normalmiş ama kendi kızlarının başında böyle birsey yok yapılmamış cesaret edilmemiş sözde 😄sinirden gülüyorum
Bak bi laf var ısıracak it havlamaz diye. Yapacak adam yapar , boş tehdit savurmaz. Bu pısıklığınızdan sinikliğinizden cesaret bulup at oynatıyorlar , boş laf konuşuyorlar.

İnşallah oğullarının evine torunlarının yüzlerine hasret bıraktıracak iki yüzlü eli maşalı bekar bir gelinleri olur.
Sende kurtulur çocuğunla beraber çok güzel bir yuva kurarsın.
Bunu yapacak kadın yoktur eminim bu adam sağlıksız hasta ruhlu daha herseyi çözmeye başladım kacgundur bu adama kim gelirse rezil rüsva olacak hergun kavga dövüş rezillik benden farkı ben ailemi işin içine karıştırmiyor hatalı seçimim nedeniyle başlarını ağrıtmiyor üzmek istemiyorum ama yeni gelecek kendilerine uygun kızın ailesiyl3 bi güzel kanlı davali olur rezillik diz boyu 3 u 5 i boşar bu adam eminim yada birinin duyguları ile oynar benimle evliyken yalan soyl3r atar tutar birliktelik yaşar işi biter kızı salar zoruna giden bitanesi gerçeği öğrenince gider bunu şikayet eder tecavüz etti diye bana sonra al başına bela ne kendi kalır ne aile ne meslegi bu kişilikte birinin sonu bu olur artık çok eminim bundan

Bak bi laf var ısıracak it havlamaz diye. Yapacak adam yapar , boş tehdit savurmaz. Bu pısıklığınızdan sinikliğinizden cesaret bulup at oynatıyorlar , boş laf konuşuyorlar.
Eminim yapabilecejlerimi görünce yalvaracak bana ail3si de oyle ama geri adım atmayacağım hiç birseyin degismeyeceginden çok emin oldum

Ailesine çok düşkün ama yeri gelir sözümden çıkma ailemi bile silerim diyen adam inanmıyorum ona sorunun kaynağı kendisi ailesi de hersekilde yanında
İyide ailesini sizin için neden silsin? Böyle bir palavraya inancak kadar safmısınız
Kimse bir el kızı/oğlu için ne ailesini siler nede evladını

X