Aldatıldım, ailesi eşimi haklı görüyor, ne yapmaliyim sizce?

Hem öyle hemde bende bu kadar zarar verdikten sonra ne farkım kalır onlardan hakli bile olsam b
en büyük ders benim duruşum olur o en çokta doğru insan doğru gerçek bir eş baba olamadığına yansın ailesi dahil bütün çevresi kişilik sahibi olamamış bu yüzden zaten bunlar kaybetmiş zavallı insanlar hicbirseyl3ri yok kendi kötü hayatlarıyla başbaşa bırakıyorum onları
Boşan gitsin. Yanlış hatırlamıyorsam işkonusunda sıkıntı çekmem, deneyimim var demiştin. Nafaka talep et ama dediğim gibi çok tersleşerek bitirme. Çünkü eşin Burdan bakınca sıkıntılı duruyor. Mesleği ile falan uğraşma yani. Kaybedecek birşeyi kalmazsa sana zarar vermesinden korkarım.

Boşan gitsin. Yanlış hatırlamıyorsam işkonusunda sıkıntı çekmem, deneyimim var demiştin. Nafaka talep et ama dediğim gibi çok tersleşerek bitirme. Çünkü eşin Burdan bakınca sıkıntılı duruyor. Mesleği ile falan uğraşma yani. Kaybedecek birşeyi kalmazsa sana zarar vermesinden korkarım.
Arkadaşımla konuştum az önce aslında söylediklerinde haklı bana asla davandan haklarından yapabildiklerinden vazgeçme hakkını sonuna kadar ara zaten yanlışlarının bedelini ödeyecek 3 sene sonra pişman olma kadınlık onurun için ezik hissetme boyleleri hiç birswy olmamış gibi arkandan güler alay ederler tereyağından kıl çeker gibi kurtulduk der yanına kar kalır sen pişman olursun hesabini sormadım hakkimi aramadım güçlü olmaktan vazgeçersin dedi bana yapılan kötülüğün zararın karşılığını hakkın olarak elinden ne geliyorsa yap dedi aslında çok haklı yıllar sonra kendimi en azından bu şahıs başka kadınları bu duruma getirmekten korkar belki günahına girmez dersini alırsa

Arkadaşımla konuştum az önce aslında söylediklerinde haklı bana asla davandan haklarından yapabildiklerinden vazgeçme hakkını sonuna kadar ara zaten yanlışlarının bedelini ödeyecek 3 sene sonra pişman olma kadınlık onurun için ezik hissetme boyleleri hiç birswy olmamış gibi arkandan güler alay ederler tereyağından kıl çeker gibi kurtulduk der yanına kar kalır sen pişman olursun hesabini sormadım hakkimi aramadım güçlü olmaktan vazgeçersin dedi bana yapılan kötülüğün zararın karşılığını hakkın olarak elinden ne geliyorsa yap dedi aslında çok haklı yıllar sonra kendimi en azından bu şahıs başka kadınları bu duruma getirmekten korkar belki günahına girmez dersini alırsa
Bilemedim canım en doğrusunu sen bilirsin. Kafama silah dayadı ya da koltukları bıçakladı falan bunlar beni korkuttu açıkçası. Haklarını iste tabiki zaten nafaka ya da bölünecek ev araba normal bi boşanmada da hakkın. Ama işine yaramayacak hamleler yapma. Meslekten olmasını sağlamak ya da kadının eşine ulaşmak ya da rezil etmek gibi vs bunlarla uğraşma bence.

Haklarını almadan sakın boşanma kurtulduk diye göbek atarlar... Birde neden seni aldattığı kişinin eşine bildirmedin ? Meajları göndermedin?

Ben arkadaşına katılmıyorum. Adam normal/medenice iletişim kurabileceğin biri olsaydı belki katılabilirdim o da belki. Boşanma davalarında çıkan nafaka ve tazminat miktarı zaten tatmin edici miktarlarda değil ve çekişmeli yargılama uzun sürüyor.

Adamın size yoğun bi şiddet uygulama durumu söz konusu. Ben açıkçası böyle bir adamdan sadece kazasız belasız kurtulmaya bakardım ıntikam duygusu 2. Plânda olurdu hele ki düşünmem gereken bir de çocuğum varsa . Ayrıca şunu da belirtmek isterim hayatta bu tarz kişilerden alabileceğiniz en büyük intikam yolunuza devam edip mutlu olmaya calismak

Bilemedim canım en doğrusunu sen bilirsin. Kafama silah dayadı ya da koltukları bıçakladı falan bunlar beni korkuttu açıkçası. Haklarını iste tabiki zaten nafaka ya da bölünecek ev araba normal bi boşanmada da hakkın. Ama işine yaramayacak hamleler yapma. Meslekten olmasını sağlamak ya da kadının eşine ulaşmak ya da rezil etmek gibi vs bunlarla uğraşma bence.
Kadının eşine söyledik karısını zaten suçlu bulmadı adam zaten başka hamle yapmadım sadece tehdit hakaret siddet için şikayetçi oldum adamın silahını da geri vermişler zaten

Ben arkadaşına katılmıyorum. Adam normal/medenice iletişim kurabileceğin biri olsaydı belki katılabilirdim o da belki. Boşanma davalarında çıkan nafaka ve tazminat miktarı zaten tatmin edici miktarlarda değil ve çekişmeli yargılama uzun sürüyor.

Adamın size yoğun bi şiddet uygulama durumu söz konusu. Ben açıkçası böyle bir adamdan sadece kazasız belasız kurtulmaya bakardım ıntikam duygusu 2. Plânda olurdu hele ki düşünmem gereken bir de çocuğum varsa . Ayrıca şunu da belirtmek isterim hayatta bu tarz kişilerden alabileceğiniz en büyük intikam yolunuza devam edip mutlu olmaya calismak
Haklısınız hayatıma bakıp mutlu olmayı hedefliyorum yaptigim hic birsey intikam amaçlı değil bana yapilan kötülüklerin karsiliginda hakkimi aramak icindi yaşım 33 yasamak istediğim bir sürü hayalim var bunlara odaklanacagim asla geri bakamam

Beni 2. Evliligim oldugu icin yargiliyorsunuz ama oglunuzu evlendireceginizde kacinci olacak bir dusunun, kadin aldatabilir ona da agzini acamaz diyin:) ki onlar bu kafayla erkek yapar kiz yapamaz der. Sorun ailesinden cok bunlari yapan, ailesine bu denli sizi ezdiren adamda..
Evlenip bosanmak bir kusur degil ve siz kendinizi masil goruyorsaniz insanlarda oyle gorur.
Lutfen kiymetinizi bilin ve bu adami bosayin

Beni 2. Evliligim oldugu icin yargiliyorsunuz ama oglunuzu evlendireceginizde kacinci olacak bir dusunun, kadin aldatabilir ona da agzini acamaz diyin:) ki onlar bu kafayla erkek yapar kiz yapamaz der. Sorun ailesinden cok bunlari yapan, ailesine bu denli sizi ezdiren adamda..
Evlenip bosanmak bir kusur degil ve siz kendinizi masil goruyorsaniz insanlarda oyle gorur.
Lutfen kiymetinizi bilin ve bu adami bosayin
Bu adamı bosuyorum dava da açtım kararlıyım kesinlikle katılıyorum size aileyi de bu denli kışkırtan bana yaptığı hatalar saygısızlıktır değer vermemesi ben sadece o aileden sunu beklerdim hatalı ise arkasında durmaz sen haksızsın derdim o aile bunu da yapamadı üstüne bana saldırıya geçildi her seferinde

Bu adamı bosuyorum dava da açtım kararlıyım kesinlikle katılıyorum size aileyi de bu denli kışkırtan bana yaptığı hatalar saygısızlıktır değer vermemesi ben sadece o aileden sunu beklerdim hatalı ise arkasında durmaz sen haksızsın derdim o aile bunu da yapamadı üstüne bana saldırıya geçildi her seferinde
Çok geçmiş olsun. Bı fakiri sevindirin

İyi geceler arkadaşlar bu adam ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim o kadar dava sorun yaşandı şikayetçi oldum o kadar ondan uzaktik 2 3 gündür çocuğu görme bahanesi ile kapıya dayanıyor yeğeni yanında yalnız gelmiyor diye izin verdim bi kaç kez kızını gördü ağladı ağladı ayrıldı evden uyardım öncesinde hiç bir konu açmayacak ağır konuşmayacak küfür tehdit yok diye uydu tabi buna çocuğu gördü geldi gitti herneyse bugün kapı çaldı tek geldi hayırdır dedim yorgun işten gelmiş kızını görecek neyse izin verdim girdi eve kızım da babasını çok sever üzülüyordu zaten bunun içinde olsa izin vermek istedim biraz oturdu kızı sevdi uzandı yorgunum dedi gitmrn gerekiyor dedim kalkti ayagi kizimin oldugu odadan dışarı cağırdı beni gel bisey konuşacağım dedi bosanacagiz istersen hicbr sikayetinden vazgecme dedi korktum tabi sonra bana yaklaştı sarmaladi seni arzuluyorum vs dedi cinsellik istedi kabul etmedim evden çıkarmsn dedim konuştuğun kadınlar seni tatmin etsin dedim bunları konuşmak istemiyorum vs yaptı çıktı amacını anlayamadım kızımı da göstermek istemiyorum bu şekilde yapacaksa beni iyice degersizlstirmek derdi sizce göstermek istemezsm haklı miyim ?

Yavrunuza Allah acil şifalar versin. Neyi var bilmiyorum ama, bunuda anlatın gidin. Genelede illaki mudahele ederler. Meslekten atılma vs. Gibi şeyler olmaz ama bir baskı görecektir. Emniyet teşkilatında genelde böyle şeyleri kulak arkası etmezler bir kaç örneğini gördüm. Hııı kırk yılın başı aynı zihniyet bir emniyet müdürüne o başka.
Benim bir arkadaşım vardı polis eşi. O zamanlar akdenizde bir yerde çalışıyorduk. Bulundugumuz ilçe çok sosyal bir ilçeydi.. Bunun kocası okeyde mi nedir sanal aldatmış, kadın yakalayıncada kadını darp etmisti kolu mosmordu. Kadın müdüre çıktı ve müdür kocasını en ücra, sofu bir ilçeye verdi. Sonrasında bizim tayin çıktı boşandılar mı? Devam mı? Bilmiyorum ama adam bayağı rezil olmuştu.
Merhaba canım
Bilgin vardır diye düşünüp sormak istediğim bisey var eşimin çalıştığı birimden aradılar salı günü bekliyorlar idari soruşturma açılmış sormak istedikleri varmış neden böyle birsey yapmışlardır zarar gorurmu bu isten ben meslegine vs sebep olmak istemem sonucta sadece onu durdurabilmek için çünkü tehdit darp vs vardı şikayetçi olmuştum çok endişe ettim mesleğine birsey olursa bana satasir rahat bırakmaz diye ki daha gidip bana sesli whptan attığı mesajları dinletecektim kafama sıkacağıni söylemişti mesajlarda

Ben ailesini çok tanımadım ki sonra tanıştık ve karşılama herseyleri kizkardesleri bana çok iyi davrandı doğulu olunduğu icin eski kafa var anne baba akrabalarda işte bu oğlu polis okumuş adam ya buna akrabaların duyacağı davullu zurnalı düğün yapamamış içlerinde kalmismis bu arada benim ailem bu insanı sevemedi beni uzdugu için ailem gitme dedi uzulduler simdi onlara da bisey diyemiyorum üzmeye hakkım yok onları diyorum çünkü beni uyardılar gitme diye hiçbirinin yaşadıklarımdan haberi yok
Öncelikle cok gecmis olsun canim benim. Aileniz varmis iyiki ve anladığım kadarıyla size destek olabilecek bir aile cok sukur ki. Mutlaka paylasin. Suan yasadiginiz travma kolay degil. Hayatta bir iki travma yasamis biri olarak su anki pskolojinizi az cok tahmin ediyorum. Rabbim beterinden korusun. Evladimiza bize bir sey olmasin.
Artik cok istiyorlarsa o ger.zekali ogullarina 40 gun 40 gece düğün yapip heveslerini alsinlar. Zaten cok buyuk ihtimalle hepsi burunlarindan gelecek. Tecrubeyle sabittir. Allah in izniyle mazlumun ahi yerde kalmiyor. Siz onunuze bakin. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Bende yalnız bir anneyim. Birbirimize dua edelim kardesim.

Öncelikle cok gecmis olsun canim benim. Aileniz varmis iyiki ve anladığım kadarıyla size destek olabilecek bir aile cok sukur ki. Mutlaka paylasin. Suan yasadiginiz travma kolay degil. Hayatta bir iki travma yasamis biri olarak su anki pskolojinizi az cok tahmin ediyorum. Rabbim beterinden korusun. Evladimiza bize bir sey olmasin.
Artik cok istiyorlarsa o ger.zekali ogullarina 40 gun 40 gece düğün yapip heveslerini alsinlar. Zaten cok buyuk ihtimalle hepsi burunlarindan gelecek. Tecrubeyle sabittir. Allah in izniyle mazlumun ahi yerde kalmiyor. Siz onunuze bakin. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Bende yalnız bir anneyim. Birbirimize dua edelim kardesim.
İlahi adalet tecelli edecek eminim ben doğru durdum her konuda elimden geleni yaptim vicdanımda rahat şükür çocuk olunca üzülüyorum bebegim daha çok küçük 1 ay oldu bu durumu yaşayalı kızım herseyin farkında neşeli bebek gitti somurtan sessiz düşünen sürekli sitemli bir bebek geldi sanki yerine babaya düşkündü ilgileniyorum elimdennbaska birsey gelmiyor aynı evdeyiz şimdilik gidecek yerim yok zaten şimdi zorla kapıma dayanıp beni çıkarmak isteyen kimse yok ama ileride olur eminim bulunduğum sehirde yabancıyım kimsem yok yalnızım ama bir sekilde avunup kızımla ilgileniyorum biliyorum bu süreç geçici zor olsada tek dileğim buna sebep olanlar hiç bisey olmamış gibi yaşamasın herkes bi bedel ödesin sana da dua edeceğim Allah im güzel günler görmeyi nasip etsin sana ve çocuğuna belki senin ikinci güzel bir şansın olacak ama benim ikinci seçimimde hatalı oldu hüsranla bitti artık yalnız yaşayacağım sen şansını iyi kullan Derim Allah im gönlündeki hayatı nasip etsin sana

İlahi adalet tecelli edecek eminim ben doğru durdum her konuda elimden geleni yaptim vicdanımda rahat şükür çocuk olunca üzülüyorum bebegim daha çok küçük 1 ay oldu bu durumu yaşayalı kızım herseyin farkında neşeli bebek gitti somurtan sessiz düşünen sürekli sitemli bir bebek geldi sanki yerine babaya düşkündü ilgileniyorum elimdennbaska birsey gelmiyor aynı evdeyiz şimdilik gidecek yerim yok zaten şimdi zorla kapıma dayanıp beni çıkarmak isteyen kimse yok ama ileride olur eminim bulunduğum sehirde yabancıyım kimsem yok yalnızım ama bir sekilde avunup kızımla ilgileniyorum biliyorum bu süreç geçici zor olsada tek dileğim buna sebep olanlar hiç bisey olmamış gibi yaşamasın herkes bi bedel ödesin sana da dua edeceğim Allah im güzel günler görmeyi nasip etsin sana ve çocuğuna belki senin ikinci güzel bir şansın olacak ama benim ikinci seçimimde hatalı oldu hüsranla bitti artık yalnız yaşayacağım sen şansını iyi kullan Derim Allah im gönlündeki hayatı nasip etsin sana
Canim benim insallah bebegin hissetmiyordur. Belki sana bu hassas halinde oyle geliyordur vede sunu bilmeni istiyorum icindeki onlar ceksin duygusunu acisini cok iyi anlıyorum. Bu kotuluk degil sadece cok cani yanmis bir insanin elinde olmadan can havli ile icinin yanmasinin haykirisi. Ama inan bana yazdiklarini okurken Rabbim bilir elbette ama benim hissim o kadar eminki yaptiklarini cekeceklerine. Hep okurken tabiiki cekecekler diye hissetim emin bi sekilde.

Lakin bu duyguya cok takili kalma elbette daha cok yeni hersey ama o evden ayrilman hayirliysa ayrildiginda yavas yavas kopup kendi hayatiniza odaklan. Cunku hersey onunla basliyor. Bende aldatildim ve cok buyuk travma yasadim ki kotu bi evlilige dayanmis iken birde ihanet koydu baya. Yinede cok sukur ya iyi giden bi evlilikte ihanet olsaydi durumum daha beter olurmus diye sukur ettim. Sanssizlik icinde "sans" gibi gordum. Ama cok zor zamanlardi. O yuzden seni cok iyi anlıyorum. Elbette ikinci evlilik olmasida ayri bi uzmustur seni ama hersey bizler icin. Allah korusun evladimiza bize bir sey olmasinda hersey yoluna giriyor. Herkes ettigini cekiyor. Ailene saril. Dualarim seninle. Dualarin icin Allah razi olsun. Cok sevindim ne guzel dua etmissin. Ve.. lutfen bir kere daha evlenmem deme. Ama o sonra insallah. Herkes bir degil
Rabbim buyuk hersey gonlunce olsun.

benim ikinci evliligim eşim daha önce hiç evlenmemisti aramızda 3 yas fark var ben büyüğüm esime gore. Tanisma asamasinda çok peşime düştü bu isin olmayacağını söylediğim halde peşimi bırakmadı beni ikna etme çabası ilgisi aylarca sürdü etkilendim sevmeye başladım ikna oldum evlendik şimdi bir bebeğimiz var ama evlendikten sonra adam çok değişti kaba saba agresif bir adam ortaya çıktı bana sürekli sataşan ağır sözler söyleyen sürekli kurallar koyan beni değiştirme çabasında olan herseyimi kısıtlayan bir adama döndü arkadaşlarımla gorusmemw bile engel oldu sonra ailesinin yanına tayini çıktı ve yeni taşındık oldukça sabırlı ve sakin biriyim eşime göre herseyini idare etmeye çalışıyor sözlerini dinliyor değer veriyorum istediği gibi bir eş oldum. Kızımıza da çok düşkün sorumluluk sahibi biri diye bazi ters huylarini idare ettim. 4 gun once hiç karistirmadigim telefonunu inceledim ve yıkıldım intagramdan kadınlarla cinsel içerikli konuşmalar sevgili olmaya ikna etmeye çalışmalar en kötüsü de üstelik kadının birine beni kotulemis bosanacagini söylemiş benimle tartışma sırasında yazışmalarımizin ekran resmini atmış gece bunları görünce sabah çantasını hazırladım ve kapının önüne koydum evden gonderdim bunu kabul edemeyeceğimi soyledim sorun çıkardı sanki gidip yattim mi buluştum mu bu kizlarla dedi ama kabullenemedim yine.sonra annesi babası beni karşısına aldı oğlumuz ne yapsa haklı sen evlenmiş boşanmış birisin oğlum bekardi inanmayacaktin kanmayacaktin yalanlarina oglumun dedi simdi ne yapsa aldatsa üstüne evlense sesin çıkmayacak sor7n çıkarmayacaksınız dedi ben şok ağla ağla çıktım evlerinden birde eşimin evlenmeden önce kendi adına evi var orda oturuyoruz kabul etmiyorsan oğlumun evini boşalt dediler üstüne oğlumuzu dugunlu davullu evlendirecegiz bekar biriyle dedi babası sizce ne yapmalıyım çok üzüldüm çok zoruma gitti siz olsanız ne yapardınız lütfen kırmadan üzmeden yorum yapın zaten çok zor duygularım
Allah yardımcın olsun 😔

Canim benim insallah bebegin hissetmiyordur. Belki sana bu hassas halinde oyle geliyordur vede sunu bilmeni istiyorum icindeki onlar ceksin duygusunu acisini cok iyi anlıyorum. Bu kotuluk degil sadece cok cani yanmis bir insanin elinde olmadan can havli ile icinin yanmasinin haykirisi. Ama inan bana yazdiklarini okurken Rabbim bilir elbette ama benim hissim o kadar eminki yaptiklarini cekeceklerine. Hep okurken tabiiki cekecekler diye hissetim emin bi sekilde.

Lakin bu duyguya cok takili kalma elbette daha cok yeni hersey ama o evden ayrilman hayirliysa ayrildiginda yavas yavas kopup kendi hayatiniza odaklan. Cunku hersey onunla basliyor. Bende aldatildim ve cok buyuk travma yasadim ki kotu bi evlilige dayanmis iken birde ihanet koydu baya. Yinede cok sukur ya iyi giden bi evlilikte ihanet olsaydi durumum daha beter olurmus diye sukur ettim. Sanssizlik icinde "sans" gibi gordum. Ama cok zor zamanlardi. O yuzden seni cok iyi anlıyorum. Elbette ikinci evlilik olmasida ayri bi uzmustur seni ama hersey bizler icin. Allah korusun evladimiza bize bir sey olmasinda hersey yoluna giriyor. Herkes ettigini cekiyor. Ailene saril. Dualarim seninle. Dualarin icin Allah razi olsun. Cok sevindim ne guzel dua etmissin. Ve.. lutfen bir kere daha evlenmem deme. Ama o sonra insallah. Herkes bir degil
Rabbim buyuk hersey gonlunce olsun.
Teşekkür ederim bend3 aynı durumdayım bu yüzden canım çok yanmıyor kötü bir evlilikti başından beri daha once evlenmiş ayrılmış bir insan olmam sonradan sorun oldu her ne ise geçecek bitecek biliyorum tek dileğim kızım bu durumdan etkilenmesin

Teşekkür ederim bend3 aynı durumdayım bu yüzden canım çok yanmıyor kötü bir evlilikti başından beri daha once evlenmiş ayrılmış bir insan olmam sonradan sorun oldu her ne ise geçecek bitecek biliyorum tek dileğim kızım bu durumdan etkilenmesin
Inşallah etkilenmesin. Rabbim yar ve yardımcınız olacaktir Inşallah. Gonlunuzu ferah tutun. 💐💕

Yok bu konuşmalar ve düşüncelerden sonra aynı şeyi düşünüyorum dedim kendi kızlarinizin başına gelmesini istemediginizi neden bana layık görüyorsunuz neymiş ben evlenmiş ayrılmış biriymişim oğlunuz beni ikna etmek için çok peşime düştü bırakmadı yakamı dedim inanmayacaktin yalanlarina dediler
Bak sen boşan. Gerisini Allaha bırak. İnsanların büyük büyük lafları elbet çıkar. Amma kızından çıkar, amma oğlunun 2. eşinden çıkar. Ne biçim bir aile baş edemezsin öyle pisliklere
Bırak pisliğine boğulsun hepsi.

X