Merhabalar.. şu an çok kızgınım ve sizin için çok üzüldüm. Size iki sorum var, birincisi eşiniz ve arkadaşı polis mi? Ben de polis eşiyim ve idari yaptırımlara uzak değilim. Eger ikisi de polisse direk ve emniyet müdürüne sağlam bir gerekçe ve delil sunarsanız direk ikisini de sürerler canım.
Veya arkadaşı sivilse bile hiç çekinmeden git konuş emniyet müdürü ile. Hepsini bir kenara bırak ve emniyet müdürüne "Arkadaşı ve karısı bu sehirde ve bu sebeplerden yuvam yıkılıyor, belinde silahı var tehditte alıyorum" dediğin an zaten çarşı karışır. Eskiden silahını alıp geri hizmete çekiliyordu ama şimdi nasıl bilemem ama, muhakkak idari sıkıştırıpmasını ve yaptırımları sağla. Gerekirse cimer e yaz. O sürecte dik durmayı bırak ve mağduru oyna ki zaten mağdursun.
Allah korusun benim başıma böyle bir iş gelmedi ama, geçmişte örneklerini çok gördük emniyet teskilatı içinde.
Birde canım şu an ki karmaşanla tehditlerine kulak asma yemek sıcakken yenir. Kadının, kocasıda öğrensin ve bırak debelensin dursun. Aile ve sosyal politikalar bakanlığına da git ve böyle bir durum var eşim silahli vs. De ve onlarda emniyete baskı kurar ve meslektasları ile sana koruma sağlanır. Tehditlere ve yıldırma çabalarına aldanma ve elinden geleni ardına koyma. Sonra neden zamanında yapmadım der pişman olursun.