Aldatıldım, ailesi eşimi haklı görüyor, ne yapmaliyim sizce?

Soyle birkaç kere tartışma sonrası boşanmak istedigimi soyledim ve kızımı ver bana öyle boşan kabul ederim dedi sonra zaten 5 yas dolunca çocuğu bana verecekler dedi bir şekilde çocuğu senden alacagim dedi bana
Acaba çocuğu almak için 5 yaşına kadar beni oyalamayi düşünüyorlardı
allah aşkına hangi boşanan erkeğin çocuk baktığını gördünüz
arada aldığında bile ona buna halaya babaneye atıp gidiyorlar
sanki çocuklara çok meraklılarmış gibi bir de kadınları bununla korkutuyorlar
çok istiyorsa verin bakalım kaç gün bakacak
hele beş sene sonra ölme eşeğim ölme
o zamanki sevgilisi-eşi de çok ister onun çocuğuna bakmayı emin ol
Asla telefonunu elime almazdım hiç şüphe etmedim sürekli evdeyd8 evden çıkmazdı herzaman beni görüntülü arar kızıyla konuşurdu aklıma gelmedi güveniyordum ailesinin şehrine tasindiktsn sonra gece görevden gelmis uyudu öyle baktım şifresini de biliyordum

ailesinden bahsediyorum
bir günde canavara dönmediler dimi
katrandan şeker olmuyor işte onların yetiştirdiğinin nasıl bir farkı olacağını düşündünüz ki
Yine eski konulari acmaya basladi bende basim ağrıyor konuşmak istemiyorum dedim Sonra evdeki alkolleri aldı çıktı kapıyı kapattım arkasından tek kelime etmedim görevden çıkmıştı formalı ve kızımın yarın aşısı varmış yarın gelicem birlikte götüreceğim dedi gerek yok ben götürürüm hayır dedi kızımı sen yalnız götüremezsin vs yaptı uzatmadım kapıyı kapadim

neden silahlı adamı hala eve alıyorsunuz ki
boşanma düşüncesinde gibi davranmıyorsunuz hiç
ama boşanmazsanız bu mahlukların her seyini yutmuş olacaksınız

allah aşkına hangi boşanan erkeğin çocuk baktığını gördünüz
arada aldığında bile ona buna halaya babaneye atıp gidiyorlar
sanki çocuklara çok meraklılarmış gibi bir de kadınları bununla korkutuyorlar
çok istiyorsa verin bakalım kaç gün bakacak
hele beş sene sonra ölme eşeğim ölme
o zamanki sevgilisi-eşi de çok ister onun çocuğuna bakmayı emin ol

ailesinden bahsediyorum
bir günde canavara dönmediler dimi
katrandan şeker olmuyor işte onların yetiştirdiğinin nasıl bir farkı olacağını düşündünüz ki

neden silahlı adamı hala eve alıyorsunuz ki
boşanma düşüncesinde gibi davranmıyorsunuz hiç
ama boşanmazsanız bu mahlukların her seyini yutmuş olacaksınız
Rve almadım kapıyı açmak istemedim kapının önünde bisey söyleyip çıkacağım dedi işle ilgili konuştu bende sakince yeni kararlar aldım ne dedi sonra öğrenirsin dedim kapının önündeki dolaptan biseylerini aldı çıktı eve almadım zaten

ayrıca şehit yakını olarak zaten sizin memuriyet önceliğiniz hakkınız vs yok mu
neden bu adama kullandınız
kendiniz için kullanın-oluyorsa prosedürü bilmiyorum
Var ben o hakki ablama verdim eşinden çok çekmiş problemi vardı ev hanımıydi benim gibi ticaretle uğraşmiyordu ben memur birinden daha fazla kazanabilecek tecrübedeyim her yerde kolay iş bulabilirim iş problem değil benim icin

Peki beni seçmesi istemesi için onu zorlamadim peşimi bırakmayan kendisi bır bayan olarak aynısını sizde düşünüyorsanız yorum yapamam fikriniz için erkekler bu işi çokta güzel yapıyor kendilerinden yaşça küçük bekar bayanları kendilerine layık görüyorlar ben tanisarqk ikna oldum öyle evlendik sevdim inandım guvendim
beni alıntılayıp sorularıma cevap vermemişsiniz
merak ediyorum
bende ilk yorumunuzda sizi pasif görüp kızacaktım tam
boşanmak en doğrusu tabi ama yanına kar bırakmayın
o adi ailesi de sizi savunmaz tabi baştan da istememişler belli oldu

ekonomik gücünüz var mı? aileniz arkanızda mı?

ailesine veya eşinize aynısını ben yapsam ne düşünürdün diye sorun diyeceğim de aman elinden bir kaza çıkar normal değil çünkü
bunları cevaplarsanız ona göre yorum yaparız

Yok bu konuşmalar ve düşüncelerden sonra aynı şeyi düşünüyorum dedim kendi kızlarinizin başına gelmesini istemediginizi neden bana layık görüyorsunuz neymiş ben evlenmiş ayrılmış biriymişim oğlunuz beni ikna etmek için çok peşime düştü bırakmadı yakamı dedim inanmayacaktin yalanlarina dediler
Allah kalplerine göre versin çoook amin.

Evet dedim senin oğlun evli bir kadınla cinsel içerikli hatta kadının kocasına hakaret etmiş erkekliğiyle alay etmiş dedim birde abisinin arkadaşının eşi ve hiç kızmadı baba yapar yapar seni ilgilendirmez dedi ya çıldırdım oldu dedi yarın bu kadının kocası öğrense oda çirkinlik olsun diye gelip bana asilsa bunları yazsa yada kapınıza gelse sizi rezil etse benim karımla sizin oğlunuzun ne işi var diye rezil kepaze olursunuz dedim kimse yapamaz bize bunu dedi ben şokkk
O kocada bunu öğrenmeli rezil kepazeler😡

Arkadaşım durumuna çok üzüldüm. Bundan 1 ay önce ben de böyle durumlara şahitlik ettim ve hatta aldatıldığım kadınlardan biriyle görüşme bile yaptım. Bu süreçte şunu öğrendim. Bu adamlar hayatlarının her anında kolayca yalan söyleyebilen, çıkarları olduğu için iki yüzlü davranabilen insanlar. Muhtemelen o adam senin hiç yakalayacağını düşünmedi. Çocukla falan vakit geçirdiğin için anlamayacak sanmış. Yakalanınca da verdiği tepki inkar yerine (çünkü sen kanıtları görmüşsün) normalleştirmek olmuş. Ama o da yaptığının karşısında ne kadar büyük bir bedeli ödeyeceğinin farkında. Sonuçta işinden olabilir, polislikten atılmak toplumda kötü bir itibar demek ayrıca eşini aldatmakta öyle, aile rezil olacak onun yüzünden, muhtemelen bu tipler sizinle uğraşan insanlarsa yuva yıktı ön ayak oldular diye bile arkalarından söylenir. Yani bu iş sonucu kabak onların başında patlayacak. Diğer mesele ise evli kadın meselesi. Emin olun o şehirde barınamaz hiç biri. Barınsa bile 2 adım arkalarından konuşulacak ve bu rezillikle hayatları boyunca yaşamak zorunda kalacaklar ki bence bu insanlar orada yaşamaz. Her şeyi satıp uzaklaşırlar. İşte bu gibi nedenlerle sizin hiç sesinizi çıkarmadan psikolojik baskı yaparak gitmenizi sağlamaya çalışıyorlar. Çünkü siz sessizce giderseniz etraflarına yapamadı gitti çocuğu kaçırdı evi terketti vs diyecekler. Bu kadar çirkinleşmelerinin sebebi karaktersizlikleri başta olmak üzere kaybedecek çok şeylerinin olması. Bence elinizdeki kanıtlarla güzel bir dava açın koruma kararı aldırın silahını alsınlar bu manyağın elinden çünkü bu tipte insanlar her şeyi yapabilirler.

beni alıntılayıp sorularıma cevap vermemişsiniz
merak ediyorum

bunları cevaplarsanız ona göre yorum yaparız
Ailem kararlarımın arkasında ekonomik durumum bir arabam var sadece Mesleğim var bana isyeri açmıştı bugün gelip isyerin hazır dedi geçersin isyerine dedi ama bana tazminat ihanet davası acmayacaksin dedi

Ailem kararlarımın arkasında ekonomik durumum bir arabam var sadece Mesleğim var bana isyeri açmıştı bugün gelip isyerin hazır dedi geçersin isyerine dedi ama bana tazminat ihanet davası acmayacaksin dedi
Belki bana karşı çıkanlar olacaktır ama bu manyak adamla uğraşacağınıza maddi şartlar koyup anlaşmalı boşansanız, senelerce uzayacak dava, belki hırslanıp size zarar verecek vs. tabi kastettiğim sözüne güvenip şartlar belirlemek değil. Her şey yazılı ortada olacak şekilde, bir avukattan yardım alarak. İş yerini üzerinize yapsın mesela.

Belki bana karşı çıkanlar olacaktır ama bu manyak adamla uğraşacağınıza maddi şartlar koyup anlaşmalı boşansanız, senelerce uzayacak dava, belki hırslanıp size zarar verecek vs. tabi kastettiğim sözüne güvenip şartlar belirlemek değil. Her şey yazılı ortada olacak şekilde, bir avukattan yardım alarak. İş yerini üzerinize yapsın mesela.
Konuşmaya çalıştım isyeri kontrat elektrik su aboneliği benim adıma yapıldı şirkette benim adima acilacakti bu olaylar oldu isyeri için hak iddia edebilir miyim bilmiyorum anlaşmalı için görüşmeye çalıştım evinadima yap bana isyerini bırak dedim kabul etmedi

Konuşmaya çalıştım isyeri kontrat elektrik su aboneliği benim adıma yapıldı şirkette benim adima acilacakti bu olaylar oldu isyeri için hak iddia edebilir miyim bilmiyorum anlaşmalı için görüşmeye çalıştım evinadima yap bana isyerini bırak dedim kabul etmedi
Ben kabul ediyor sanmıştım, öyleyse yapacak bir şey yok

Ben kabul ediyor sanmıştım, öyleyse yapacak bir şey yok
Kabul etmiyor isyerini açıyorum başında duracakmsn işine gücüne bakacak msn dedi sana boşanma davası açıyorum çekişmeli ihanetin onurumla gururumla oynamanın ayrıca bedeli olacak sana inanıp haysiyetsizlik yapan bayanların da adı geçecek bu davada tazminat davası açacağım onlara da rezil olacaklar bunlar olduğunda beni gelip dükkandan çıkarıp orda beni esnafa vs rezil etmekse derdin gelmem o isyerine dedim oda madem senin böyle bir dava niyetin var dedi elinden geleni ardına koyma dükkan da benim artık dedi

yazık olmuş. umarim bundan sonra bir birlikteliginiz olursa rabbim iyisiyle birlestirsin sizi. bu tarz konulari gordukce uzuluyorum ve elimden bisey gelmiyor.

Evet dedim senin oğlun evli bir kadınla cinsel içerikli hatta kadının kocasına hakaret etmiş erkekliğiyle alay etmiş dedim birde abisinin arkadaşının eşi ve hiç kızmadı baba yapar yapar seni ilgilendirmez dedi ya çıldırdım oldu dedi yarın bu kadının kocası öğrense oda çirkinlik olsun diye gelip bana asilsa bunları yazsa yada kapınıza gelse sizi rezil etse benim karımla sizin oğlunuzun ne işi var diye rezil kepaze olursunuz dedim kimse yapamaz bize bunu dedi ben şokkk
Ben olsam kadının eşini bulur bu mesajları okutur, o sözde kocanind atelefin numarasi ve konumunu paylaşırdım. :)

Yaşlarınızı merak ettim seni neden beğenmiyor onu da anlamadım hiç

Aldatılan sizsiniz , eşinizin ailesi değil. Dolayısıyla onların oğullarını haklı görmeleri bişey değiştirmez. Salatalık kılıklı oğullarını evlendirecekmiş ha , buyursunlar. O da evlenecek kızın sorunu. Siz kendi hayatınıza bakın.

benim ikinci evliligim eşim daha önce hiç evlenmemisti aramızda 3 yas fark var ben büyüğüm esime gore. Tanisma asamasinda çok peşime düştü bu isin olmayacağını söylediğim halde peşimi bırakmadı beni ikna etme çabası ilgisi aylarca sürdü etkilendim sevmeye başladım ikna oldum evlendik şimdi bir bebeğimiz var ama evlendikten sonra adam çok değişti kaba saba agresif bir adam ortaya çıktı bana sürekli sataşan ağır sözler söyleyen sürekli kurallar koyan beni değiştirme çabasında olan herseyimi kısıtlayan bir adama döndü arkadaşlarımla gorusmemw bile engel oldu sonra ailesinin yanına tayini çıktı ve yeni taşındık oldukça sabırlı ve sakin biriyim eşime göre herseyini idare etmeye çalışıyor sözlerini dinliyor değer veriyorum istediği gibi bir eş oldum. Kızımıza da çok düşkün sorumluluk sahibi biri diye bazi ters huylarini idare ettim. 4 gun once hiç karistirmadigim telefonunu inceledim ve yıkıldım intagramdan kadınlarla cinsel içerikli konuşmalar sevgili olmaya ikna etmeye çalışmalar en kötüsü de üstelik kadının birine beni kotulemis bosanacagini söylemiş benimle tartışma sırasında yazışmalarımizin ekran resmini atmış gece bunları görünce sabah çantasını hazırladım ve kapının önüne koydum evden gonderdim bunu kabul edemeyeceğimi soyledim sorun çıkardı sanki gidip yattim mi buluştum mu bu kizlarla dedi ama kabullenemedim yine.sonra annesi babası beni karşısına aldı oğlumuz ne yapsa haklı sen evlenmiş boşanmış birisin oğlum bekardi inanmayacaktin kanmayacaktin yalanlarina oglumun dedi simdi ne yapsa aldatsa üstüne evlense sesin çıkmayacak sor7n çıkarmayacaksınız dedi ben şok ağla ağla çıktım evlerinden birde eşimin evlenmeden önce kendi adına evi var orda oturuyoruz kabul etmiyorsan oğlumun evini boşalt dediler üstüne oğlumuzu dugunlu davullu evlendirecegiz bekar biriyle dedi babası sizce ne yapmalıyım çok üzüldüm çok zoruma gitti siz olsanız ne yapardınız lütfen kırmadan üzmeden yorum yapın zaten çok zor duygularım
İnşallah oğullarının evine torunlarının yüzlerine hasret bıraktıracak iki yüzlü eli maşalı bekar bir gelinleri olur.
Sende kurtulur çocuğunla beraber çok güzel bir yuva kurarsın.

Aklı başında hiçbir aile böyle insanlara gül gibi kızını vermez, verselerdi aklınca boşanmış kadınsın diye küçümsedikleri sizinle baştan işleri olmazdı, yine bi boşanmış kadın bulup ezmeye bakarlar , böylesi daha kullanışlı. Şimdi kim genç kız alıp kollarını altın dolduracak, kim davullu zurnalı düğün yapacak?

X