Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet acı ve derin bir mevzu aslında.bazen sadece başkalarının başına geldiğini düşünürüz.ve hiç beklemediğiniz bir anda yüzleşirsiniz bu gerçekle.kızlar ne olur tepkiniz? ben mi ne yaptım? tepkisiz kaldım bir haftadır susuyorum sadece.
bence şu an avazın çıktığı kadar susuyorsun :1no2:
bu fırtına öncesi sessizlikte olabilir :teselli:
nereye kadar tepki vermiceksin ki cnm ..
ben bu soruya boşanırım filan gibi büyük sözlerle cvblamak istemiyorum..
ama tabi hiç hoş şeyler yaşatmam lmaz:
işte onu bilmiyorum fırtına öncesi bir sessizlikmi bu.bir tek onu idrak edemedim hala.
ilk başta eşyalarımı topladım sonra sadece neden diyebildim.dinledim tabii ki ne anlatırsa anlatsın telafi etmeyecek bunu biliyordum.sonrasında hiçbişey yapmadım yapamadım kendimide suçlamadım.kabullenmiş gibi görünmek istemesemde verdiğim tek tepki evden kendimi soyutlamak oldu.
hatasını anladıysa ve gerçekten af diliyorsa evliğinize bir şans daha ver cnm :teselli:
umarım bu ilk ve son olur umarım herşey daha güzel olur :Saruboceq:
Çok üzücü... Ben olsaydım; sebebini sorgulardım. Telafisi tabii ki olmaz. Ama konuşmak lazım. Gerekirse köklü değişiklikler de...
inşallah bende onu umut ediyorum canım. ilk gidiyorum dediğimdede sadece bir kaç gün onu görmemek istedim ne zaman affedeceğimi ne yapacağımı bilmeden dönecektim evime zaten.tırnaklarımla kazıyarak yaptım bu evi ve bu evliliği o kadar zor günler geçirdik ki evlenmeden evlendiğimizde nefes aldığımızı hissetmiştik.
mantığınla en doğru kararı vermişsin cnm alkisalkisalkis
pes etmek yok ama birdahada böyle bi olayı yaşamamak adına mucadeleyide elden bırakmamak gerek :lepi:
ne kadarlık evliydiniz çocuk varmı CADIARZU
valla oturup iyice etraflıca konuşulması gereken bir konu.. gerekirse bağırılacak eşyalar fırlatılacak. ama neticesinde karar verilecek. eğer affedilecekse sonrasında bu konu açılmamalı. sen her kavgada başına kakmamalı her geç geldiğinde aldatılıyormuyum diye düşünmemelisin. yok sindirilemeyecekse herkes kendi yoluna diyeceksin. susmak sineye çeker gibi görünmek pek çare değil. olayların üstünü örtmek bir sonraki olayı büyütür sadece...
valla allah kimseye vermesin tabi ama ne bileyim ben boşanmayı pek düşünmezdim sanıyorum kızım için çünkü çok düşkün gündüzleri bile sanki bir yarısı eksikmiş gibi kızımın. onun için aldatıyor olsa bile hiç bilmiyim daha iyi sanki.. çünkü kabullenemem gibime geliyor. o anki pikoloji ne olur bilemem ama... allah yardımcın olsun
çokta yeniymişiniz daha yaa :1no2:14 ay oldu evleneli tazeyiz daha. bebek olmuyordu 8 aydır.
Tum yazılanlar ne kadar pozıtıf.Bı evlılıgın daha yıtıp gıtmemesı adına.
Ama ben sanırım asla kabullenmem.Sorgulamam da.Bunun sorgusu mu olur.Benı dusunmemıs bıle aldattıgına gore.
Ben daha neyı sorgulayacagım.Ama bugun bı arkadasım geldı onunla konusduk kısacık.Bu tıp konularda eser guler mangalda kül bırakmazdı.O bıle kımseye dıyemedım dedım.Aldatılıyor olmayı kendıme yakıstıramadım...
Ne kotu bısey onlar aldatmayı yakıstırırken arkadasım kendıne yakıstıramıyor sankı hatam mı var der gıbı.
Tutkı de hatası ve yada sızın hatanız var yada oyle ya benım basıma gelmeyecegının garantısı yok kı belkıde benım hatam var....
Pekı bunun yolu aldatmadan mı gecmelı?Senın eksıklıgın var su konuda dese de karsı tarafda ıstenılen yenılıgı kendınde yapsa.
Belkı bu sayede kadınlar da eslerınde gorduklerı eksıklıklerı soylese...
Koklu degısıklıklerden bahsetmıssınız ya.E zaten bunun kırıklıgı ıle kısıde yeterınce koklu bı degısım oluyor kı.Daha ne kadar kokden yani?