Aldatıldığınızı nasıl anladınız?

Kayip balik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2020
62
62
Bunu öncesinde hisseden oldu mu kızlar aranızda? Nasıl farkettiniz şüphelendiniz mi hiç öncesinde? Daha sonra neler yaşandı? (sadece merak ettiğim için soruyorum dizi izlerken aldatılma olayı yaşandı aklıma oradan geldi 😄 birde babam annemi çok aldatmış ama annem tam anlatmaz acaba o da mı anlamadı arada düşünür üzülürüm anneme )

Son düzenleme:
Bir kere fazla ilgilili davranıyordu ,durup dururken seni seviyorum falan (vicdan yapıyormuş 😀)
Ama bazı erkekler çok Zeki hiç gire vermezler . Mesela eski sevgilimin arkadaşı karısını 6 senedir aldatıyordu .karısının ruhu bile duymuyordu .

Eve geç geliyor
İnternet başında saatlerce zaman geçiriyor
Kendine daha çok özen gösteriyor
Daha fazla para harcıyor
Yalan söylüyor
Mesai yapıyorum diyor bazı geceler eve gelmiyor

Aklıma şimdilik bunlar geldi 🤷

Bir kere fazla ilgilili davranıyordu ,durup dururken seni seviyorum falan (vicdan yapıyormuş 😀)
Ama bazı erkekler çok Zeki hiç gire vermezler . Mesela eski sevgilimin arkadaşı karısını 6 senedir aldatıyordu .karısının ruhu bile duymuyordu .
Buna katılıyorum benim eşim çok zekidir aldatsa ben herhalde anlamam saftirik erkeklerden değil

Bunu öncesinde hisseden oldu mu kızlar aranızda? Nasıl farkettiniz şüphelendiniz mi hiç öncesinde? Daha sonra neler yaşandı? (sadece merak ettiğim için soruyorum şu dönemde yaşadığım için ve babamın anneme yaşattıklarından ötürü içimde sürekli bir korku var..)
Benim arkadaşım boşandı.bir yıl oldu.bi an gece uyanmış sanki bişey dürttü beni diyo aniden gidip kocasının teline bakmış ve şok gecirmis elim ayagim boşaldı hiç bir şey yapamadım diyo aşk mesajları evli başka bı kadınla eski sevgilisiyle kadinin ve cuguda varmış ustelik.kocasina hiç birşey dememiş cinsellik yok nasılsa demiş bundan emin olmuş.tabi sonra yine bir gün gece fırlamış yataktan aniden bu kez de eksort bir kadınla mesajı görmüş ekran görüntüsünü almış tam bir ay beklemis eşi itiraf eder diye sormuş da eşi hiç öyle şey yaparmiyim asla seni altmam vicdanım izin vermez demiş ama hülya mesajı göstermiş kocası ne diyeceğini bilememis.bosandilar arkadaşım hemşire şükür işi var.ama kocası perişan bı halde çünkü kendi ailesi bile arkadaşımın yanında oldular malesef kadınlar hisseder

Eve geliş gidiş saatleri değiştiyse, normalden daha sıcak ya da soğuk davranıyorsa,
telefona şifre koyuldu veya sürekli telefonu peşinde dolandırıyor wc ye bile onla giriyor, karıştırmanızdan rahatsız oluyorsa,
cinsel ilişki azaldıysa,
sürekli x leyim diye arkadaş peydah olduysa,
bazen nereye gittiği belli olmayan paralar varsa,
normale göre bakımına daha çok dikkat ediyorsa,
Kafası çok dalgın aklı başka yerde gibiyse
Bunların bir kaçı ya da daha fazlası o adamda varsa,
kısacası bu adam da bi boklar var, böyle değildi hadi hayırlısı dediysen doğrudur, olmaktadır malum olan. Hissettiğimiz doğru çıkar genelde.

İnşaAllah öyle olmaz öyle aşırı takıntılı düşünmüyorum zaten yani arada sırada aklıma gelir, çok problemli bi evliliğin çocuğuyduk kardeşlerimle malesef
Umarım olmaz ama kendini gerçekleştiren kehanet diye bir şey var. Geçmişinizi geçmişte bırakın, bugününüze yansıtmayın. Ne siz annenizsiniz ne eşiniz babanız. Farklı bireyler farklı bir ailesiniz.

Benim arkadaşım boşandı.bir yıl oldu.bi an gece uyanmış sanki bişey dürttü beni diyo aniden gidip kocasının teline bakmış ve şok gecirmis elim ayagim boşaldı hiç bir şey yapamadım diyo aşk mesajları evli başka bı kadınla eski sevgilisiyle kadinin ve cuguda varmış ustelik.kocasina hiç birşey dememiş cinsellik yok nasılsa demiş bundan emin olmuş.tabi sonra yine bir gün gece fırlamış yataktan aniden bu kez de eksort bir kadınla mesajı görmüş ekran görüntüsünü almış tam bir ay beklemis eşi itiraf eder diye sormuş da eşi hiç öyle şey yaparmiyim asla seni altmam vicdanım izin vermez demiş ama hülya mesajı göstermiş kocası ne diyeceğini bilememis.bosandilar arkadaşım hemşire şükür işi var.ama kocası perişan bı halde çünkü kendi ailesi bile arkadaşımın yanında oldular malesef kadınlar hisseder
ya bunu hep merak ediyorum görür görmez nasil sakin kalir nasil bekler insan ben gördüğüm gibi kafasina geciririm o telefonu gece ruyamda bile bi kadinla gorsem sabahi zor ediyorum hespa sormak icin

kendine ozen gostermeye baslar.. sizin icin yapmadigi giyimi, bakimi yapmaya baslar.. telefona sifre gelir, elden dusmez tuvalete gitse bile.. cinsellik varsa digeriyle sizinle o da azalir.. sorulara cevap veremez.. cikip gider bahane uydurur.. bir de kadin hisseder derler hep.

Erkeklerin genelde er ya da geç yakalandığı bir açık verdiği söylenir. Kadınlarda işler biraz değişiyormuş araştırmalara göre kadınların beyni daha ince plan yapmaya elverişli olduğu için ve erkeklerin çoğunda ben aldatılmam kafası olduğu için kadınların yakalanması daha zor oluyormuş. Çok zeki bir erkek değilse karşıdaki er geç yakalanacaktır yani 😂😂

Bunu öncesinde hisseden oldu mu kızlar aranızda? Nasıl farkettiniz şüphelendiniz mi hiç öncesinde? Daha sonra neler yaşandı? (sadece merak ettiğim için soruyorum dizi izlerken aldatılma olayı yaşandı aklıma oradan geldi 😄 birde babam annemi çok aldatmış ama annem tam anlatmaz acaba o da mı anlamadı arada düşünür üzülürüm anneme )
Anlamafım.Ders calısıorum deyıp engellıodu benı salak gıbı ınanmışım.Evliymiş pislik çok yakın zamanda ogrendım.Karısına anlattım .Bılmıorum şu an nasıllar.

X