- Emoji Skoru
- 12.687
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi yosunlukek
-
Doğru mümkün geldi bana.Ben olsam hepsinden uzak dururum,bence Ayşe nin asıl amaci size bunu söylemek ve sizinde gidip Ece ye anlatmanız.boylece bunlar boşanacak adamda ona kalacak.siz şimdi fake hesap falan açsanız bile bu iş ortaya çıktığında ilk akla gelen kişi olacaksınız.bosverin Ece de er geç öğrenir aldatildigini
Whatsapptan yazisip arastilarsa hat dokumunde görünmez. Whatsappi da temizliyorsa arkada bir sey kalmaz.E desin, o zaman hat dökümüne bak derim. Hat dökümünde çıkmayacak mı o mesajlaşma? O aramalar?
Pervasızca mesajlaştığına göre kesin delil de vardır.
bu bana da çok saçma geldiÖzellikle gördün gördün diye neyin ısrarı bu ?
benim bir arkadaşım, yakın arkadaşının sevgilisini, başında arkadaşının adıyla kaydetmiştiBir kere mesajı görmemişsiniz, hadi gördünüzü düşündü diyelim o mesajı atan kişinin Ece' nin kocası olduğunu anlayabileceği biz ne yazmiş olabilir ki adam. En fazla bir ilişkisi olduğunu düşünürdünüz. Adamı arkadaşınızın Ece'nin kocası diye kaydedecek hali yok.
Milletin karaktersizliğinin cezasını siz mi çekeceksiniz? Hiç biriyle muhatap olmayın, böyle olaylarda kabak daima sizin gibi olayı öğrenenlerin başına patlar.Ayrıca Ece'nin de bildiğini düşünüyorum.Mide bulandırıcı insanlar.İnanın çok panik halindeyim benim başıma patlayacak gibi hissediyorum. Hepsinden uzak duracağım
Çok bulaşma bence bilenedim.Ama evliysen eşine durumu anlat yarın olay patlarsa sizin aranızda sorun yaşanmasın.Merhaba hanımlar,
Çok da samimi olmadığım, 4-5 ayda bir buluştuğum bir arkadaş grubum var. Hepsi hastanede çalışıyor. Geçen gün, hep birlikte oturalım dedik. Çalıştığım okul hastaneye yakın olduğu için, arkadaşlarımın yanına geçtim. Onların arabasıyla geçecektik. Neyse, hastanede işlerinin bitmesini beklerken aralarından Ayşe (diyelim) İşi bitince yanıma geldi ve bir ara telefonuna bir mesaj geldi. Ekranın ışığı yanınca refleks olarak baktım, ama hemen gözümü çevirdim. Hiçbir şey görmedim, yani. Neyse, ondan sonra herkesin işi bitince buluşacağımız yere geçtik. bir süre hep birlikte oturduk. Daha sonra sonra evlere dağıldık, hiçbir sıkıntı olmadan.
Eve geçtiğimde Ayşe aradı, şaşırdım neden arıyor diye. Sürekli, "tek buluşalım, sana anlatmam gerekenler var" diye bayağı ısrar etti. Ben de şaşırdım, çünkü dediğim gibi samimiyetim çok fazla yok, uzun aralıklarla buluştuğum bir arkadaş grubum. Neyse, Ayşe o kadar ısrar edince kabul etmek zorunda kaldım. Ertesi gün tekrar buluştuk. Ayşe uzun uzun anlatmaya başladı, tüm hayat hikayesini ve travmalarını anlattı. Ben de anlattıklarına üzüldüm, herhalde beni kendine yakın gördü, ondan tek buluşmak istedi diye düşünürken yavaş yavaş açılmaya başladı. Hastanede ben diğerlerini beklerken telefonuna gelen mesajı gördüğümü sanmış. Oysa hiçbir şey görmedim neyse bu arkadaş grubumuzda diğer arkadaşlarımızdan biri, o da Ece olsun diyelim. Ece'nin eşiyle ilişkisi olduğunu anlattı, peşini bırakmadığını ve ona çok aşık olduğunu söyledi. Başımdan kaynar sular döküldü. Ben mesajı görmediğimi söylesem de, "Hayır, sen gördün, okudun mesajları" dedi. Benimle ilgili bir durum yok, Ece'nin eşi peşimi bırakmıyor dedi. O zaman sen neden mesajlaşıyorsun dedim, valla engelledim diyerek beni ikna etmeye çalıştı. Bana anlattıkları hiç mantıklı gelmiyor. Korkusundan beni apar topar buluşmaya çağırdı gibi hissediyorum. Eğer Ece'nin eşi onun peşini bırakmasa, Ece'ye söylerdi diye düşünüyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Bu iş başıma patlayacak diye korkuyorum. Söylesem bir dert, söylemesem bir dert. Ne yapmalıyım?
Gerçekten öyle yani acaba resim falan mı attı da benim gördüğüme emin bilemiyorum. Sen gördün okudun diye sürekli söyledi. Hayır diyorum kabul etmiyor. üsteki arkadaşların da dediği gibi olabilir belki de öğrenmem için yaptıbenim bir arkadaşım, yakın arkadaşının sevgilisini, başında arkadaşının adıyla kaydetmişti
mesela arkadaşı figen olsun, adamın adı da okan olsun diyelim
okan figen diye kaydetmişti
bu tarz bi rehbere kaydetme söz konusu ise bi ihtimal ama onda da konu sahibinin ekrana dikkatli bakması lazım
her türlü saçma
Ölü taklidi yapın derim.Merhaba hanımlar,
Çok da samimi olmadığım, 4-5 ayda bir buluştuğum bir arkadaş grubum var. Hepsi hastanede çalışıyor. Geçen gün, hep birlikte oturalım dedik. Çalıştığım okul hastaneye yakın olduğu için, arkadaşlarımın yanına geçtim. Onların arabasıyla geçecektik. Neyse, hastanede işlerinin bitmesini beklerken aralarından Ayşe (diyelim) İşi bitince yanıma geldi ve bir ara telefonuna bir mesaj geldi. Ekranın ışığı yanınca refleks olarak baktım, ama hemen gözümü çevirdim. Hiçbir şey görmedim, yani. Neyse, ondan sonra herkesin işi bitince buluşacağımız yere geçtik. bir süre hep birlikte oturduk. Daha sonra sonra evlere dağıldık, hiçbir sıkıntı olmadan.
Eve geçtiğimde Ayşe aradı, şaşırdım neden arıyor diye. Sürekli, "tek buluşalım, sana anlatmam gerekenler var" diye bayağı ısrar etti. Ben de şaşırdım, çünkü dediğim gibi samimiyetim çok fazla yok, uzun aralıklarla buluştuğum bir arkadaş grubum. Neyse, Ayşe o kadar ısrar edince kabul etmek zorunda kaldım. Ertesi gün tekrar buluştuk. Ayşe uzun uzun anlatmaya başladı, tüm hayat hikayesini ve travmalarını anlattı. Ben de anlattıklarına üzüldüm, herhalde beni kendine yakın gördü, ondan tek buluşmak istedi diye düşünürken yavaş yavaş açılmaya başladı. Hastanede ben diğerlerini beklerken telefonuna gelen mesajı gördüğümü sanmış. Oysa hiçbir şey görmedim neyse bu arkadaş grubumuzda diğer arkadaşlarımızdan biri, o da Ece olsun diyelim. Ece'nin eşiyle ilişkisi olduğunu anlattı, peşini bırakmadığını ve ona çok aşık olduğunu söyledi. Başımdan kaynar sular döküldü. Ben mesajı görmediğimi söylesem de, "Hayır, sen gördün, okudun mesajları" dedi. Benimle ilgili bir durum yok, Ece'nin eşi peşimi bırakmıyor dedi. O zaman sen neden mesajlaşıyorsun dedim, valla engelledim diyerek beni ikna etmeye çalıştı. Bana anlattıkları hiç mantıklı gelmiyor. Korkusundan beni apar topar buluşmaya çağırdı gibi hissediyorum. Eğer Ece'nin eşi onun peşini bırakmasa, Ece'ye söylerdi diye düşünüyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Bu iş başıma patlayacak diye korkuyorum. Söylesem bir dert, söylemesem bir dert. Ne yapmalıyım?
Watsap çıkmaz dökümde sadece smsE desin, o zaman hat dökümüne bak derim. Hat dökümünde çıkmayacak mı o mesajlaşma? O aramalar?
Pervasızca mesajlaştığına göre kesin delil de vardır.
Ne yazık ki küçük bir ihtimal değil.Yaşanmış olaylarda bu hanımefendinin konumundakiler zarar görüyor.Çeşotli iftiralar sen koncamın peşindesin gibi ithamlara maruz kalıyor.Takmasın falan lafları olmuyor.İnsanın psikolojisi bozuluyor arkadaşlarını kaybediyo ilişkisi varsa partneriyle arası bozuluyor.O yüzden karışmak çok iyi fikir değil benceÜzgünüm ama Ece'nin bilmesi gerekiyor. Ben bu durumda susamam. İsterse kocasına yapissin isterse benle kussun umrumda değil. Böyle bir durumda insan karşıdakinin tepkisini ölçer. Ece duzgun biri ise zaten size iftira atıyorsun demez. Ha derse de deliller var telefon dökümleri. Başka hat kullansalar da üstlerine hat görünür. Aptal yerine koyuyorlar kadını. Pislik kocası ve Ayşe Ece'nin gözünün içine baka baka birbirleriyle sevişiyorlar. Bunu her kadın bilmek ister. Evet aksi ihtimali de söz konusu size patlaması gibi.. ama bu düşük bir ihtimal ve sırf bu ihtimal için arkadaşının aptal yerine konması mantıklı mı? Belki sana minnettar olacak.
ayşe dediğin kişinin hareketleri çok şüpheliGerçekten öyle yani acaba resim falan mı attı da benim gördüğüme emin bilemiyorum. Sen gördün okudun diye sürekli söyledi. Hayır diyorum kabul etmiyor. üsteki arkadaşların da dediği gibi olabilir belki de öğrenmem için yaptı
Eskiden bende kimseden cekinmezdim ama şu ortamda risk. Millet trafikte yol vermedi yada yan baktı diye birbirine saldırırken bu durumda ay ahlaklı kadınmış aklım başıma geldi bir daha yapmam demez ki.Evet ama arkadaşım anlamazdı. Eğer ilişkisine devam etmeye karar verirse benimle yüz göz olmamış olurdu.
Yoksa şerefsizliği yapanlardan çekinmeye gerek yok
Aynı durum benim çalıştığım departman da yaşanıyor. Sonunda dayanamadım müdürüme şikayet ettim.Merhaba hanımlar,
Aynı durumu bende yaşadım. Çalıştığım departman da kız evli adamla birlikteydi. Artık dayanamadım müdüre şikayet ettim. Hiç utanma bile olmadı. Sanki çok normalmiş gibi yaptıkları. Bir süre sonra tekrar konuşmaya başladılar. Git karısına anlat. Pislik insanlar.Merhaba hanımlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?