Aldatıldığını arkadaşıma söylemeli miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben olsam hepsinden uzak dururum,bence Ayşe nin asıl amaci size bunu söylemek ve sizinde gidip Ece ye anlatmanız.boylece bunlar boşanacak adamda ona kalacak.siz şimdi fake hesap falan açsanız bile bu iş ortaya çıktığında ilk akla gelen kişi olacaksınız.bosverin Ece de er geç öğrenir aldatildigini
 
Doğru mümkün geldi bana.

Belki adama yürüyen bu, aralarını bozmak istiyor da olabilir. Sonuçta yaz dizisi tadındaki bu konuda böyle bir olasılık da değerlendirilmeli.
 
E desin, o zaman hat dökümüne bak derim. Hat dökümünde çıkmayacak mı o mesajlaşma? O aramalar?
Pervasızca mesajlaştığına göre kesin delil de vardır.
Whatsapptan yazisip arastilarsa hat dokumunde görünmez. Whatsappi da temizliyorsa arkada bir sey kalmaz.

Konu sahibi hicbir sey ispatlayamazsiniz. Ayse ve Ece sizden daha yakin arkadassa ve Ayse inkar ederse Ece ona inanmayi tercih edebilir. Arada siz kalirsiniz.
Gruptaki esas arkadasiniza soyleyip topu ona atabilirsiniz. Karari o versin. Sonra da o arkadasiniz disinda grupla baginizi kesin bence.
 
Bence çok fena maşa olmak için kullanılmak istenmiş olabilirsiniz. Bence Ayşe sizi olayı patlatmak için kullanıyor. Bir kere mesajı görmemişsiniz, hadi gördünüzü düşündü diyelim o mesajı atan kişinin Ece' nin kocası olduğunu anlayabileceği biz ne yazmiş olabilir ki adam. En fazla bir ilişkisi olduğunu düşünürdünüz. Adamı arkadaşınızın Ece'nin kocası diye kaydedecek hali yok. Hukukta bir terim var hayatın olağan akışına aykırı diye, yaşadığınız şey tam da bu. Güya bir ip ucu gördünüz ama suçu işleyen tüm cinayeti ayrıntılı anlatıp size daha fazla koz veriyor hem de ısrar ederek. Bence arkadaşınız adama musallat olmuş, adamda karaktersiz çıkıp yüz vermiş olabilir, şimdi de kurtulmak istiyorsa Ayşe de olay patlasın, Ece ayrılsın diye uğraşıyor olabilir. Bu plana göre eğer durum istediği gibi gitmez ise salağa yatıp, sizi iftira ile suçlar. Aksi olur Ece ayrılırsa adama da kendisinin masum olduğunu birşey söylemediğini sizin mesajı gördüğünüz yalanını söyleyebilir. Hatta meslek hayatımdaki tecrübeme dayanarak bir ihtimal daha söyleyebilirim ki Ayşe asıl o kocaya musallat olmuş ama adam yüz vermedi ise aralarını bozmak için böyle birşey yapmış bile olabilir. Bence hiç karışmayın, Ayşe ile de iletişimi kesin soran olur ise Ayşe, 'nin davranışlarından hoşlanmadığınız için böyle yaptığınızı söylersiniz. Ece ile de mesafeli durun. Sorun falan kalmaz.
 
Özellikle gördün gördün diye neyin ısrarı bu ?
bu bana da çok saçma geldi
ayşe'nin telefonuna konu sahibinin gördüğü sırada mesaj atan kişinin adı ahmet olsun mesela
konu sahibi mesajı görse bile mesajı yollayan ahmet'in ece'nin eşi ahmet olduğunu nerden bilsin?
o telefonda bu adam ece'nin eşi ahmet falan şeklinde kayıtlı olmadığı sürece
sadece telefon ekranını gördü her şeyi öğrendi tribine girmez, giremez bi insan
 
benim bir arkadaşım, yakın arkadaşının sevgilisini, başında arkadaşının adıyla kaydetmişti
mesela arkadaşı figen olsun, adamın adı da okan olsun diyelim
okan figen diye kaydetmişti
bu tarz bi rehbere kaydetme söz konusu ise bi ihtimal ama onda da konu sahibinin ekrana dikkatli bakması lazım
her türlü saçma
 
İnanın çok panik halindeyim benim başıma patlayacak gibi hissediyorum. Hepsinden uzak duracağım
Milletin karaktersizliğinin cezasını siz mi çekeceksiniz? Hiç biriyle muhatap olmayın, böyle olaylarda kabak daima sizin gibi olayı öğrenenlerin başına patlar.Ayrıca Ece'nin de bildiğini düşünüyorum.Mide bulandırıcı insanlar.
 
Çok bulaşma bence bilenedim.Ama evliysen eşine durumu anlat yarın olay patlarsa sizin aranızda sorun yaşanmasın.
 
Gerçekten öyle yani acaba resim falan mı attı da benim gördüğüme emin bilemiyorum. Sen gördün okudun diye sürekli söyledi. Hayır diyorum kabul etmiyor. üsteki arkadaşların da dediği gibi olabilir belki de öğrenmem için yaptı
 
Ölü taklidi yapın derim.
 
Elinde kanıt ve ses kaydı olmadan birsey yapma. Sonra bu itiraf eden kişi bana iftira ediyor diye, ortalığı ayağa kaldırabilir. Suçlu olan kişiler hep daha çok pisleşir.

Ya da hiç bir şey yapma.
 
Ne yazık ki küçük bir ihtimal değil.Yaşanmış olaylarda bu hanımefendinin konumundakiler zarar görüyor.Çeşotli iftiralar sen koncamın peşindesin gibi ithamlara maruz kalıyor.Takmasın falan lafları olmuyor.İnsanın psikolojisi bozuluyor arkadaşlarını kaybediyo ilişkisi varsa partneriyle arası bozuluyor.O yüzden karışmak çok iyi fikir değil bence
 
ayşe dediğin kişinin hareketleri çok şüpheli
bi de insan böyle bişeyi dan diye anlatmaz ki ne bileyim hiç mi anlatmadan önce
senin ağzından laf almaya çalışmadı?
düşünüyorum da ayşe'nin yerinde olsam ve senin msjı gördüğünden şüphelensem
hemen dökülmek yerine senin ağzını arar, bilip bilmediğini anlamaya çalışırım
hemen böyle itiraf edicem modunda yapması aşırı saçma
ben bunda bi iş var diyorum ve uzak durman, hiç karışmaman gerektiğini düşünüyorum
 
Aslında doğru olan söylememek çünkü sonradan başınız ağrıyabilir olay size kalabilir. Ama ben olsam nolursa olsun söylerdim. Sonrasında olay da çıksa iftira da atılsa bana yine de söylerdim. Çünkü ben eceyle empati yapıyorum da aynı durumda kesinlikle bilmek isterim.
 
ben olsam eceyle buluşur benim bir şeyler gördüğümü iddia ediyorlar ben hiç bir şey görmedim sana da söyledim çünkü adın geçti git meseleni kimle hallediyorsan halelt beni bulaştırma der sert bi çizgi çekerdim
 
Evet ama arkadaşım anlamazdı. Eğer ilişkisine devam etmeye karar verirse benimle yüz göz olmamış olurdu.
Yoksa şerefsizliği yapanlardan çekinmeye gerek yok
Eskiden bende kimseden cekinmezdim ama şu ortamda risk. Millet trafikte yol vermedi yada yan baktı diye birbirine saldırırken bu durumda ay ahlaklı kadınmış aklım başıma geldi bir daha yapmam demez ki.
Ha çok yakınım,canım ciğerim olur karşımdaki illaki gönlüm razı olmaz ona duyururum bir şekilde ama huyunu suyunu bilmediğim öylesine tanıyıp selamlaştığım biri icin ben bu riski almazdım. Biliyor olabilir aldattığını yada eşinin yapmadım,yalan söylüyor bizi kıskanıyor lafına inanıp sizi kötü duruma da düşürebilir.
Bilemedim iyi düşünüp öyle karar vermek lazım bence.
 
Ben soylerdim Ece ye! Yok kardesim inanmiyorum Ayse ye, sen flortlesmezsen adam da senin arkandan gelmez. Ha flortlesmedigin halde arkandan geliyorsa da bu biraz polislik bir duruma donusur. Bu kadar korkup, utanip kendini aciklamaya bile gerek yok. Engelledigim ve hicbir iliskim olmadigi halde tacize ugruyorum derse gerisine polis bakar. Zaten Ayse de 'asigim' demis. Demekki alenen bir iliskileri var. Ben olsam Ayse ile iliskimi keserim. Ece ye de yol yordamiyla, 'bak boyle boyle konustu benle, bunlari dedi, ben ne ne degil bilmiyorum, haberin olsun boyle pisligin icinde bulunamam ama acilen aradan cekiliyorum' deyin. Onun icin uzucu ve zor olacaktir. Ama saklamayin bence, Ece ye de yazik gunah, bilmeli, sonrada siz herseyden kenara cekilirsiniz
 
Aynı durum benim çalıştığım departman da yaşanıyor. Sonunda dayanamadım müdürüme şikayet ettim.
Aynı durumu bende yaşadım. Çalıştığım departman da kız evli adamla birlikteydi. Artık dayanamadım müdüre şikayet ettim. Hiç utanma bile olmadı. Sanki çok normalmiş gibi yaptıkları. Bir süre sonra tekrar konuşmaya başladılar. Git karısına anlat. Pislik insanlar.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…