• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldığını arkadaşıma söylemeli miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yakın arkadaşım değil. Eh işte diyeyim aralarından sadece birisiyle daha iyiyim zaten o hepsiyle tanıştırdı. Birbirimizin özel bir günü olur oraya gideriz arada bir buluşuruz bu şekil bir arkadaşlıktı. Baya stresliyim bu iş başıma kalacak diye. Ayşe de büyük ihtimalle Ece’nin eşine benim gördüğümü söylemiştir gibime geliyor. Oysa hiçbir şey görmedim.
Boşver ozaman suçlu hep 3,kişi çıkar .
Kimse sana niye söylemedin de demez. Banan der geçersin .

Zaten samimi değilseniz kaybedeceğiniz bir arkadaşlık da yok. Siz söyleyin, arkadaşlığınız biterse de biter en azından yükü sizde kalmasın

O da Ece' nin sorunu kuzum. Söyledikten sonra hiç biri ile gorusmezdim.
"Kocama iftira atıyorsun asıl senin kocamda gözün var " diye iftira atabilir ya. Çok ince bir çizgi bu konular. Ben karışmama tarftarıyım çok yakın arkadaşım olmadığı sürece

O da Ece' nin sorunu kuzum. Söyledikten sonra hiç biri ile gorusmezdim.
Evet Ece’nin sorunu ama inanmazsa veya inandı diyelim ama yine de kocasını desteklerse bana diyeceklerini düşünemiyorum bile.

Veya Ayşe ve adam inkar ederse kabak yine benim başıma patlarsa ya ? Ben önce kendimi düşünmek zorundayım sanırım

Ben olsam aldatilan kisinin ogrenmesini saglardim
Fake hesapla falan da ugrasmazdim
Cunku ortaya cikinca zaten benim soyledigim bilinecek
korkmazdim da
Beni digerleriyle tanistiran yakin arkadasima olayi anlatirdim
Aysenin cagirip herseyi anlatmasina kadar herseyi soylerdim
Olmadi o yakin arkadasimla beraber eceyle konusurduk
cunku kadin ayseyle oturup cay kahve iciyor birsey bilmeden ne kadar kotu bir durum

"Kocama iftira atıyorsun asıl senin kocamda gözün var " diye iftira atabilir ya. Çok ince bir çizgi bu konular. Ben karışmama tarftarıyım çok yakın arkadaşım olmadığı sürece
E desin, o zaman hat dökümüne bak derim. Hat dökümünde çıkmayacak mı o mesajlaşma? O aramalar?
Pervasızca mesajlaştığına göre kesin delil de vardır.

Evet çok zor bir konu ama bir insanin aptal yerine konması kadar da kötü bir şey yok canim. Ben olsam söyleyip yükümü atardım, gerisi Ece'ye kalmış. İftira atsa bile yine de söylerdim.

Fake hesap açıp mesaj atardım sanırım
O olduğu ortaya çıkar şak diye mesaj atarsa bu olayın uzerine.
Konu sahibi yerinizde olsam Ayşe ile bir daha göruşmezdim. O nasıl bir yüzsüzlük yani yuh dedim,insan yüzyüze baktığı insanın kocasıyla da iş pişirmez. Ha adamı savunmak anlamında söylemedim bunu,onun ayıbı daha ağır,eşini hayat arkadaşini bu duruma düşürmesi korkunc.
Umarım ikisi de günyüzü görmez.

korkmazdim da
cunku kadin ayseyle oturup cay kahve iciyor birsey bilmeden ne kadar kotu bir durum
Bu da mantıjlı. Eğer sizi tanıştıran insan onlarla daha samimiyseniz en azından ona anlatıp topu ona anlatın. Ama o kadıncağız yakın arkadaş sanıp keriz yerine konmasın

Evet Ece’nin sorunu ama inanmazsa veya inandı diyelim ama yine de kocasını desteklerse bana diyeceklerini düşünemiyorum bile.

Veya Ayşe ve adam inkar ederse kabak yine benim başıma patlarsa ya ? Ben önce kendimi düşünmek zorundayım sanırım
Konunun başında bir üye dedi ya, farklı bir hesap açıp oradan yazın, öyle yapabilirsin.

E desin, o zaman hat dökümüne bak derim. Hat dökümünde çıkmayacak mı o mesajlaşma? O aramalar?
Pervasızca mesajlaştığına göre kesin delil de vardır.

Çamur at izi kalsın bu işler Khomyuk. Onu araştırmaz bile kocasına inanmayı seçerse. yakın arkadaşım olsa susmam söylerim ama böyle tanımadığım insanlar için konuşmazdım ben

korkmazdim da
En mantıklısı bu bence

Merhaba hanımlar,

Çok da samimi olmadığım, 4-5 ayda bir buluştuğum bir arkadaş grubum var. Hepsi hastanede çalışıyor. Geçen gün, hep birlikte oturalım dedik. Çalıştığım okul hastaneye yakın olduğu için, arkadaşlarımın yanına geçtim. Onların arabasıyla geçecektik. Neyse, hastanede işlerinin bitmesini beklerken aralarından Ayşe (diyelim) İşi bitince yanıma geldi ve bir ara telefonuna bir mesaj geldi. Ekranın ışığı yanınca refleks olarak baktım, ama hemen gözümü çevirdim. Hiçbir şey görmedim, yani. Neyse, ondan sonra herkesin işi bitince buluşacağımız yere geçtik. bir süre hep birlikte oturduk. Daha sonra sonra evlere dağıldık, hiçbir sıkıntı olmadan.

Eve geçtiğimde Ayşe aradı, şaşırdım neden arıyor diye. Sürekli, "tek buluşalım, sana anlatmam gerekenler var" diye bayağı ısrar etti. Ben de şaşırdım, çünkü dediğim gibi samimiyetim çok fazla yok, uzun aralıklarla buluştuğum bir arkadaş grubum. Neyse, Ayşe o kadar ısrar edince kabul etmek zorunda kaldım. Ertesi gün tekrar buluştuk. Ayşe uzun uzun anlatmaya başladı, tüm hayat hikayesini ve travmalarını anlattı. Ben de anlattıklarına üzüldüm, herhalde beni kendine yakın gördü, ondan tek buluşmak istedi diye düşünürken yavaş yavaş açılmaya başladı. Hastanede ben diğerlerini beklerken telefonuna gelen mesajı gördüğümü sanmış. Oysa hiçbir şey görmedim neyse bu arkadaş grubumuzda diğer arkadaşlarımızdan biri, o da Ece olsun diyelim. Ece'nin eşiyle ilişkisi olduğunu anlattı, peşini bırakmadığını ve ona çok aşık olduğunu söyledi. Başımdan kaynar sular döküldü. Ben mesajı görmediğimi söylesem de, "Hayır, sen gördün, okudun mesajları" dedi. Benimle ilgili bir durum yok, Ece'nin eşi peşimi bırakmıyor dedi. O zaman sen neden mesajlaşıyorsun dedim, valla engelledim diyerek beni ikna etmeye çalıştı. Bana anlattıkları hiç mantıklı gelmiyor. Korkusundan beni apar topar buluşmaya çağırdı gibi hissediyorum. Eğer Ece'nin eşi onun peşini bırakmasa, Ece'ye söylerdi diye düşünüyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Bu iş başıma patlayacak diye korkuyorum. Söylesem bir dert, söylemesem bir dert. Ne yapmalıyım?
senin yerinde olsam boyle boyle basima bir olay geldi ama anlam veremedim haberin olsun diye soyle ama yorum yapmadan. sadece soyle. kadinda bilsin yazik.

Çamur at izi kalsın bu işler Khomyuk. Onu araştırmaz bile kocasına inanmayı seçerse. yakın arkadaşım olsa susmam söylerim ama böyle tanımadığım insanlar için konuşmazdım ben
Ece’yle empati yaptım, aynı ortamda her gün yüzümüze baktığım belki dertleştiğim insan beni aldatsa, bilmesem üzülürdüm. Kendimi aptal gibi hissederdim. Bilen biri de bana söylesin isterdim. Mutlaka üzülürdüm ama en azından kandırılmaya devam etmezdim. Bir şekilde o kadının da kulağına gitmeli bence çünkü çok ağır bir şey

Kendini ecenin yerine koy bu durumda sen eceden ne isterdin o cevaba göre karar ver bence. Böyle konularda olay bana sıçrar ayy falan deniyor da en fazla söylediğim halde kötü olurum yaranamam arkadaşlıklarım biter falan çok da fifi.

Ece’yle empati yaptım, aynı ortamda her gün yüzümüze baktığım belki dertleştiğim insan beni aldatsa, bilmesem üzülürdüm. Kendimi aptal gibi hissederdim. Bilen biri de bana söylesin isterdim. Mutlaka üzülürdüm ama en azından kandırılmaya devam etmezdim. Bir şekilde o kadının da kulağına gitmeli bence çünkü çok ağır bir şey

Bilmesi konusunda sana katılıyorum

Eceyede anlatsan valla herkes işin içinden sıyrılır suç sana kalır. Hepsi ile arkadaşlığını bitir zaten çok yakın da değilmişsin. Hiç bulaşma derim.

Berbat bir durum geçekten çok çok üzgünüm Ece adına. Mutlaka bilmek isterim ama nasıl yaparım nasıl olur bilmiyorum 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back