Aldatıldığını arkadaşıma söylemeli miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Berbat bir durum geçekten çok çok üzgünüm Ece adına. Mutlaka bilmek isterim ama nasıl yaparım nasıl olur bilmiyorum
Fake mail adresinden mail atabilirsiniz. Yada fake sosyal medyadan.
Ayşe Anlar siz olduğunuzu mutlaka ama kalkıp Ece’ye sizi söylemez. Söylerse de ne münasebet ne alaka dersiniz. İnkar ederseniz. Kanıtlayamaz. Kanıtlaması gereken zaten önce kendisi olur.
Fake mail yada sosyal medya alacağınız zaman VPN de kullanırsınız içiniz de rahat olur

Bence bu çok iyi.

hem korkuyor yakalanmaktan alelacele sna anlatması bundan, hemde her pisliği yiyor aferin bide kendini mağdur rolüne sokması yokmu gerçekten tuhaf ben olaylara müdahil olmamayı tercih eder, eşime anlatırdım o kadar. Çünkü pimi çekilmiş bi bomba bu ya bende patlarsa ?

Bu durum mutlaka patlak verecektir ve Ece öğrenecektir. Sizin haberinizin olduğu da anlaşılacak hepsinden ayrı ayrı tepki alacaksınız. Aynen buradaki üyelerin görüşlerini bildirmeleri gibi o gurup da yorumlayacak da yorumlayacak ve konunun merkezî hâline geleceksiniz.

Ayşe ile tekrar görüşüp, konuyu açın "ben böyle bir yük taşımak istemiyorum, böyle riskli bir durumun stresini yaşamak zorunda değilim" deyin, konuşurken de ses kaydı alın. Ayşe ne diyecek ona göre davranırsınız.

Berbat bir durum geçekten çok çok üzgünüm Ece adına. Mutlaka bilmek isterim ama nasıl yaparım nasıl olur bilmiyorum
Üzgünüm ama Ece'nin bilmesi gerekiyor. Ben bu durumda susamam. İsterse kocasına yapissin isterse benle kussun umrumda değil. Böyle bir durumda insan karşıdakinin tepkisini ölçer. Ece duzgun biri ise zaten size iftira atıyorsun demez. Ha derse de deliller var telefon dökümleri. Başka hat kullansalar da üstlerine hat görünür. Aptal yerine koyuyorlar kadını. Pislik kocası ve Ayşe Ece'nin gözünün içine baka baka birbirleriyle sevişiyorlar. Bunu her kadın bilmek ister. Evet aksi ihtimali de söz konusu size patlaması gibi.. ama bu düşük bir ihtimal ve sırf bu ihtimal için arkadaşının aptal yerine konması mantıklı mı? Belki sana minnettar olacak.

Ortada zaten kaybedebileceğin bir arkadaşlık yok 3 4 ayda bir görüşüyormuşsunuz bence söyleyin. Kadının ağlamasıda hiç inandırıcı değil 10 kere şikayet etmişti gönlü olmasaydı.

Yine ben kötü olacağım derdim ama söylerim hahah genelde söyleyenlerin kelleleri gidiyor elçiye zeval olmamalı...

Benim merak ettiğim Ayşe’yi buluşmak için neden yalvarttınız. İlk teklif ettiğinde neden kabul etmediniz.Üstelik anlatmam gereken şeyler var diyerek merak uyandıran bir cümle kurmuş. Ben olsam hemen kabul ederdim

Ayşe ile tekrar görüşürseniz konuşursanız ses kaydı alın ya da mesaj vs atarsa aldatma konusu ile ilgili ekran görüntüsü alın yarın bir gün olay patlarsa kendinizi korumak adına elinizde kanıt olsun çünkü size de iftira atabilir ben de Eceye söylerdim ama insanlar tuhaf o kocasının aldatmasın affedip siz bunu ortaya çıkardınız diye size de küsebilir o yüzden en iyisi uzak durmak. Belki fake hesap ile mesaj atılabilir.

Yalvartmadım bak mutlaka buluşuyoruz vs dedi ben de tamam duruma göre inşallah dedim.

Ses kaydı almak olabilir sanırım eğer inkar ederse elimde kanıt olurdu

Bence söylemelisiniz aynı şeyin başınıza geldiğini düşünün ama söylerken aldatıyorlar olarak değil ben bir mesaj görmedim ardından beni buluşmaya çağırıp böyle böyle söyledi diye aynı burada yazdığınız gibi anlatın.

Öğrenmesini istiyor gibi rezalet çıksın ayrılsınlar adam ona kalsın kafasında muhtemelen

O Ayşe denilen yelloz kendini aklamak için suçu adamin üzerine atmis bence. Hatta ikisi de birbirini seviyor. Sadece sizi sözde inandırmak için o adam peşimde ben istemiyorum gibi davranıyor siz karşı tarafa derseniz die tutuşmuş iyi de olmuş. He söyler misiniz eceye dersen ben Karışmam. Çok yakın değilsem. Ama yakın arkadasimsa söylerim çünkü bana soylenmesinide isterim ama kanıtli bi şekilde olmalı. Mesela konuşurken bi ses kaydı bi söz bi kanıt gormeliyim. Yoksa sizin eşimde gözünüz olduğunu bile düşünebilirim. Aramızı bozmak için böyle yalan atıyor gibi de düşünebilirim.

Söyle. Bu yükle yaşayamazdım şahsen.

Ben soylemeyip kendi huzurumu korurdum.
Zamaninda bir defa agzim yandi cunku hatta tam olarak soyleyemeden yandi.

Sadece arkadaşligimin bozulacagini ve beni kotu bileceklerini bilsem söylerim ama bunlarin sevgilileri, kocalari bu durumu ortaya cikaranin peşine düşebiliyor. Elin manyagiyla uğraşma riskini asla alamazdim. Ben boyle tecrube ettigim icin boyle dusunuyorum.

Evet ama arkadaşım anlamazdı. Eğer ilişkisine devam etmeye karar verirse benimle yüz göz olmamış olurdu.
Yoksa şerefsizliği yapanlardan çekinmeye gerek yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…