- Emoji Skoru
- 72.995
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi yosunlukek
-
Fake mail adresinden mail atabilirsiniz. Yada fake sosyal medyadan.Berbat bir durum geçekten çok çok üzgünüm Ece adına. Mutlaka bilmek isterim ama nasıl yaparım nasıl olur bilmiyorum
Bence bu çok iyi.Ece'yi ararım anlatırım. Ben herhangi bir mesaj görmedim, belki eşinin suçu yok, Ayşe halleniyor belki bilemem, ama sağa sola anlatıyor, doğruluğunu araştır istersen benim vicdanım bu durumda susmaya el vermedi deyip kapat.
Üzgünüm ama Ece'nin bilmesi gerekiyor. Ben bu durumda susamam. İsterse kocasına yapissin isterse benle kussun umrumda değil. Böyle bir durumda insan karşıdakinin tepkisini ölçer. Ece duzgun biri ise zaten size iftira atıyorsun demez. Ha derse de deliller var telefon dökümleri. Başka hat kullansalar da üstlerine hat görünür. Aptal yerine koyuyorlar kadını. Pislik kocası ve Ayşe Ece'nin gözünün içine baka baka birbirleriyle sevişiyorlar. Bunu her kadın bilmek ister. Evet aksi ihtimali de söz konusu size patlaması gibi.. ama bu düşük bir ihtimal ve sırf bu ihtimal için arkadaşının aptal yerine konması mantıklı mı? Belki sana minnettar olacak.Berbat bir durum geçekten çok çok üzgünüm Ece adına. Mutlaka bilmek isterim ama nasıl yaparım nasıl olur bilmiyorum
Yalvartmadım bak mutlaka buluşuyoruz vs dedi ben de tamam duruma göre inşallah dedim.Benim merak ettiğim Ayşe’yi buluşmak için neden yalvarttınız. İlk teklif ettiğinde neden kabul etmediniz.Üstelik anlatmam gereken şeyler var diyerek merak uyandıran bir cümle kurmuş. Ben olsam hemen kabul ederdim
Ses kaydı almak olabilir sanırım eğer inkar ederse elimde kanıt olurduBu durum mutlaka patlak verecektir ve Ece öğrenecektir. Sizin haberinizin olduğu da anlaşılacak hepsinden ayrı ayrı tepki alacaksınız. Aynen buradaki üyelerin görüşlerini bildirmeleri gibi o gurup da yorumlayacak da yorumlayacak ve konunun merkezî hâline geleceksiniz.
Ayşe ile tekrar görüşüp, konuyu açın "ben böyle bir yük taşımak istemiyorum, böyle riskli bir durumun stresini yaşamak zorunda değilim" deyin, konuşurken de ses kaydı alın. Ayşe ne diyecek ona göre davranırsınız.
Gizli ses kaydı almak suçSes kaydı almak olabilir sanırım eğer inkar ederse elimde kanıt olurdu
Söyle. Geriye çekil. Ne halt yerlerse yesinlerSes kaydı almak olabilir sanırım eğer inkar ederse elimde kanıt olurdu
O olduğu ortaya çıkar şak diye mesaj atarsa bu olayın uzerine.
Konu sahibi yerinizde olsam Ayşe ile bir daha göruşmezdim. O nasıl bir yüzsüzlük yani yuh dedim,insan yüzyüze baktığı insanın kocasıyla da iş pişirmez. Ha adamı savunmak anlamında söylemedim bunu,onun ayıbı daha ağır,eşini hayat arkadaşini bu duruma düşürmesi korkunc.
Umarım ikisi de günyüzü görmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?