aldatıldığımı bile-bile susuyorum,ruhum param parça

dediyiniz gibi yaptım,telfonunda unuttuğu mesajı götüpte sinirlendim,ı da yeminler etti işle ilgili yazdım,falanda gilan,tabi okuyorum tüm yazışmalarınızı diyemedim.Ama iki gündür anlıyorum ki uslanmamış,eğer devam ederse yaptığına tabiki noqtayı koyucam koymadına da,öyle istemiyorsan tamam ,ayrılalım deyecek medeniyetde deyıl...

Senin zaten bi dayanahin ve sana sahip cikicak biri olsa buraya yazmaz direk bosanirdin....

ama bu imkanlarin olmadigina gore msjlarin hepsini kopyala bi yere kaydet..

ama sen eninde sonunda patliycaksin ki patlamissin...

sur essegi nigdeye artik ne diyelim.
ha bide soz ucar yazi kalir...

Ya adam sevgili olmak için yalvarıyor.Yarın karştdaki kabul ederse senin yıkayıp ütülediğin çamaşırları giyip gidecek.Sende akşama kadar onun kullandığı tuvaleti banyoyu yıkarsın.Akşam senin yemeklerini yer o kadını düşünür ama sen hala çok seviyorsun

Ben hep derim esim boyle birsey uapsa bilee ki erkek milleti...

kopya cekse bile yakalanmasin.....

Aynı şey benim de başıma geldi. Dökümanları çıkarttım yüzüne fırlattım. Sonra ağladı, zirladi affettim ama olmuyor. Daha kalktı g..Ü.

Aldatma olayı başlıbaşına bı serefsızlık ve degersızlık örnegı her delili topla sonra da maddı manevı tamınat,ıkı cocuga nafaka talep et boşa bakalım görsun kım caresız!!

Yok,sadece bana manen arka çıkacak biti yok,bir kez teyzeme açıldım,sus dedi,zaten herkedinki öyle ...faşan filan.Ben metak ediyorum acaba bu normal birşeymi,yoksa benmi abartıyorum???
Suan manen arkanizda hissediyosunuz yani kocanizi oyle mi ?

Ne diyim bilmiyorum.. buyuk konusmamak lazim hicbizaman hep buna inanmisimdir ama anlayamiyorum sizi..

Büyük konuşmamak kinamamak lazım öncelikle ki Allah böyle şeylerle sinamasin...Ama arkadaşım sen doğru olan yönlendirmeye açık değilsin anladigim kadarıyla,sadece bi çok kisininde dediği gibi delilleri topla dursun köşede ben inanıyorum ki kullanacagin bir gün gelecek gidişat onu gösteriyorkarşı tarafı ikna edemediği için arafta olabilir birde ikna ettiğini düşün ve sana esin ayrılalım dediğinde canını haklı olarak yakmak isteyeceksin o zamanda kullanirsin ne diyim

Yorumlarini okudumda midem bulandi gercekten..

Hem buraya konu aciyosun , ne yapabilirim diye hatunlar bir suru yol gostermis ..

Sen ordan .
Yok kocami seviyorum .
Yok bosanirsam beni yuhlarlar , diye cevaplar veriyosun.
Madem kocani seviyosun ozaman git tebrik et kendine baska sevgili buldugu icin .
Sonucta hic abartili bisey degil dimi ne olucak canim sadece ALDATILIYORSUN .

Nasil bir mideniz var anlamiyorum , baska bir bayanin oldugunu bile bile , hala seviyorum diyebkliyorsunuz ya tebrik ediyorum..

Ben askindan ölsem , oan tiksinirim oyle kocadan ..

bayanlar lütfen bu kadar ezdirmeyin kendinizi. bunun "bir daha görürsem kızacağım-boşayacağım1"ı yok. adam bunu kendinde olmadığı bir an yapsa neyse ama gayet bilinçli şekilde seni aldatıyor. elbette iki çocuk ile ve çalışmıyorken bu kolay değil. sana yardımcı olacak kimse de olmayabilir ama iş var iş ki zaten nafaka da alırsın. korkma sen neden korkuyorsun. hayatı kendine zehir ediyorsun. bu kadar sessiz olmayın yahu adam seni aldatıyor ve sen karşısına çıkıp hoop noluyor diyemiyorsun. lütfen kendine saygın olsun

yahu ispatlayamıyorsan ispatlama. bunun bedenseli mi olur Allah aşkına ya. adamın yazdığı o mesajdan sonra hala nasıl yüzüne bakabiliyorsun. ve sen adama o mesajını söyleyince "eğlence için" diyorsa ve sen oldu o zaman diyorsan vay senin haline

Her yorumu teker teker okudum öncelikle sizin "aldatmak nerde başlar?" Sorusuna objektif cevap verebilmeniz gerekiyo. Herhangi bi ilişki içerisindeyken başkasıyla konuşmak, onu düşünmek, onunla olmayı arzulamak aldatmanın başladığı anlamına gelir!! Henüz cinsel birlikteliği olmadığını söylemişsiniz. Cinsel birlikteliği olmadığı aldatılmadığınız anlamına gelmez ve daha üzücü bi şekilde duygusal bi bağ olma ihtimalini ön plana çıkarır. Ki sizin durumunuzda eşiniz yüzünden değil karşı tarafın reddetmeleri yüzünden bir birliktelik olmamış gibi duruyo..

Burda bayanlar pohpohlamak ve acımak yerine güçlü durup gerçeklerle yüzleşmenizi sağlar genelde.Konunun gidişhatı hoşunuza gitmemiş ama yazılan her kelimeyle yüzleşmelisiniz.

Bu moda oldu bu aralarda kendi pisligini başkasına bulaştırma. siz ne hakla alemin kocasına laf atiyosunuz ya sizin kocaniz edepsiz diye herkesinki öyle mi olucak. Kocanizin kimle yazistigindan haberiniz var miymis. Aldatiliyorum ama seviyorum bilmemne diyen kimse saygı beklemesin ne erkek ne kadın.

biraz özgüven lazım.
teyzenin de her erkek yapar demesi kendini 2. sınıf insan yerine koyuyorsan ;

ya eşeleyip yüzüne bulaştırmayacaksın ya kulu köpeği olmaya devam edeceksin cok sevdiğin kocanın!!

adam mercimek fırın yapsın. sen evde gözyaşı dök kendine gördüğün değer buysa pes!
öyle kişiliksiz adamla çocukalarını büyütmek istiyorsan teyzenin dediği gibi 3maymunu oyna. !

Yorumlara söyle goz gezdirdim.konu sahibi önce kocasinin aldattigindan yakinmis sonra bosanmam seviyorum hala demis.sonrada ortada bedensel olarak aldatma diye birşey yok sadece sozler var demiş.
simdi bu konuya baktigimizda adamin baska bir kadini ikna etmeye calistigini görüyoruz.yani şu kocislerimize musaalat olan kizlar varr diyenler iyi okusun.kim kime musallat oluyor acikca yazilmis.
konuya yorum yaparsak eger boşanmak istemiyorsan bence kizla konus.esinden tamamen kopmasini iste.cocuklsrim var de.bosanamam de belki acir.ne bileyim boyle bir fikir geldi aklima.kocana birsey söyleme cunku seni gözden cikarmis.pek gururlu bir davranis degil ama boşanmak istemiyorsan gururunu cigne..

o kız olmasa başkası olacak?

ben rakı içmek istiyorsam, gittiğim tekel bana rakı satmıyorsa başka tekele giderim. ben niyeti bozmuşum çünkü. içicem. biri satmasa biri satacak.

hemen hemen aynı şey.

Sana bulunacağım en iyi öneri madem boşanmayacaksın kocanı kendine yeniden çekmenin yollarını bul.

o kız olmasa başkası olacak?

ben rakı içmek istiyorsam, gittiğim tekel bana rakı satmıyorsa başka tekele giderim. ben niyeti bozmuşum çünkü. içicem. biri satmasa biri satacak.

hemen hemen aynı şey.

zaten asıl kızla konuşması yalvarması kendini küçük düşürmesi olur, yazan arkadaş saçmalamış biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…