dediyiniz gibi yaptım,telfonunda unuttuğu mesajı götüpte sinirlendim,ı da yeminler etti işle ilgili yazdım,falanda gilan,tabi okuyorum tüm yazışmalarınızı diyemedim.Ama iki gündür anlıyorum ki uslanmamış,eğer devam ederse yaptığına tabiki noqtayı koyucam koymadına da,öyle istemiyorsan tamam ,ayrılalım deyecek medeniyetde deyıl...Kardeş boşanmak istemiyorsan tamam boşanma ama sen niye içine atıp saklıyorsun. Eninde sonunda bu meseleyi belkide hiç alakasız bir kavgada yüzüne vuracaksın yoksa yiyip bitirir seni. Hayatın boyunca şüpheylemi yaşayacaksın.Sen onu böyle severken o kimbilir o kadınla neler yapacak. Erkek milleti belki işi ilerletip o boşanmak isteyecek. Al karşına ayağını denk al ne haltlar karıştırdığını biliyorum bu sefer göz yumdum bir daha olursa boşanmakla kalmam seni dünya aleme rezil ederim,bütün konuşma kayıtlarınız var anında avukata veririm de.Madem henüz kadınla ilerletmemiş şimdiden kestirip at. Sonra pişman olma. Kocanın kendiliğinden pişman olup bitireceğini zannediyorsan yanılıyorsun.
Utanma,ezilme,içine atma. Bunları yapması gereken sen değilsin o.
Suan manen arkanizda hissediyosunuz yani kocanizi oyle mi ?Yok,sadece bana manen arka çıkacak biti yok,bir kez teyzeme açıldım,sus dedi,zaten herkedinki öyle ...faşan filan.Ben metak ediyorum acaba bu normal birşeymi,yoksa benmi abartıyorum???
Büyük konuşmamak kinamamak lazım öncelikle ki Allah böyle şeylerle sinamasin...Ama arkadaşım sen doğru olan yönlendirmeye açık değilsin anladigim kadarıyla,sadece bi çok kisininde dediği gibi delilleri topla dursun köşede ben inanıyorum ki kullanacagin bir gün gelecek gidişat onu gösteriyorArkadaşlar hepinize iyi akşamlar.Aslinda özelimi paylaştığım için çok utanıyorum,ama inanın çok çaresizim.Çünki yardım isteyeceyim ne annem,ne kız kardeşim ne de bir yakın arkadaşım yok.32 yaşında ıkı çoxuk annesiyim.Ben bir süredir kocamın başka bir kadınla konuşmasını takip ediyorum.Aslında konuşma da deyil,düpedüz kocam kadınla sevgili olmak için kadına dil döküyor.Çık üzüyor bu beni,açıkca çık üzülüyorum,kendimi karanlık bir kuyunun içinde tıkılıp kalmış gibi hiss ediyorum.En zoru da bütün bu fırtınalar içimde yaşanırken belli etmiyorum kocama.Çünki bildiğimi bilirse boşanmamız şart.Aksi takdirde saygımı kaybederim .Ne olur bana öneride bulunun.
yahu ispatlayamıyorsan ispatlama. bunun bedenseli mi olur Allah aşkına ya. adamın yazdığı o mesajdan sonra hala nasıl yüzüne bakabiliyorsun. ve sen adama o mesajını söyleyince "eğlence için" diyorsa ve sen oldu o zaman diyorsan vay senin halineBir evli erkek başka birine seni çok beyeniyorum,buluşalım yazarsa bunu da aldarma sayfığım için aldatılıyorum yazdım.Ama daha yazışma aşamadında olduğu için susuyorum,çünki ona hiç bir şey ıspatlıyamam,ben yazmadım der,arkadaşlarla eylence olsun diye yazdım der,dedi de.Boşanmıyorum çünki elimde bani bedensel olarak aldattığına dair elimde bir delil yok,ispatlarsam seni seviyorum,kocacım,canın sağ olsun demiycem tabi.Ayrıca ben kocamla aramız doğuk,cinsel dorunumuz var da yazmadım,tam aksi bana çok iyi davranıyor yazdım.Yani bana kırmızı çamaşırmış ,filanmış gibi şeyler yazmanıza gerek yok ki.Ben sadece fikir almakistedim,diğer kadınların ne düşündüyünü merak ettim.Ayrıca sahteymişim,iki kişiymişim,ne kadar ön yarqıkı,saldırgan bazı üyeler.Bana onursuz döyleyen,sen bana yazarken kıcanın kiminle yazıştığından haberdarmısın???
Yorumlara söyle goz gezdirdim.konu sahibi önce kocasinin aldattigindan yakinmis sonra bosanmam seviyorum hala demis.sonrada ortada bedensel olarak aldatma diye birşey yok sadece sozler var demiş.
simdi bu konuya baktigimizda adamin baska bir kadini ikna etmeye calistigini görüyoruz.yani şu kocislerimize musaalat olan kizlar varr diyenler iyi okusun.kim kime musallat oluyor acikca yazilmis.
konuya yorum yaparsak eger boşanmak istemiyorsan bence kizla konus.esinden tamamen kopmasini iste.cocuklsrim var de.bosanamam de belki acir.ne bileyim boyle bir fikir geldi aklima.kocana birsey söyleme cunku seni gözden cikarmis.pek gururlu bir davranis degil ama boşanmak istemiyorsan gururunu cigne..
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar.Aslinda özelimi paylaştığım için çok utanıyorum,ama inanın çok çaresizim.Çünki yardım isteyeceyim ne annem,ne kız kardeşim ne de bir yakın arkadaşım yok.32 yaşında ıkı çoxuk annesiyim.Ben bir süredir kocamın başka bir kadınla konuşmasını takip ediyorum.Aslında konuşma da deyil,düpedüz kocam kadınla sevgili olmak için kadına dil döküyor.Çık üzüyor bu beni,açıkca çık üzülüyorum,kendimi karanlık bir kuyunun içinde tıkılıp kalmış gibi hiss ediyorum.En zoru da bütün bu fırtınalar içimde yaşanırken belli etmiyorum kocama.Çünki bildiğimi bilirse boşanmamız şart.Aksi takdirde saygımı kaybederim .Ne olur bana öneride bulunun.
o kız olmasa başkası olacak?
ben rakı içmek istiyorsam, gittiğim tekel bana rakı satmıyorsa başka tekele giderim. ben niyeti bozmuşum çünkü. içicem. biri satmasa biri satacak.
hemen hemen aynı şey.