- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.375
Bugün patatesli ay çöreği yapmıştım. Keşke katılsaydım, güzelde olmuştu yani, eşim yarısını yedi.Yemek yarışmasına katılın pro üyelik alın
Ben maddiyat sorun zannettim yazıdan onu çıkardım telden girdiğim içinde tamamini okuyamadim yorumlarin yazdiklarimida başka birine yazdim bu ne tepki sakin olun çaresiz zanettim .
O bayanin uslubu size uygunsa gercekten benim baska bir cevabim yok.O zaman saçma yada yanlış bulduğunuz birşeyi düzgün bir üslupla söyleyin insanlara hakaret ederek fikir belirtmek olmaz..Burası dingonun ahırı değil..Herşeyin bir kuralı,bir adabı vardır..Sizin mesajını alıntıladığınız bayan fikrini belirtmiş ama siz ona akılsız diyerek hakaret ettiniz..Hala neyin savunmasını yapıyorsunuz?
Size değil rahat olun lütfen...
Siz benim soruma cevap vermediniz.O bayanin uslubu size uygunsa gercekten benim baska bir cevabim yok.
Bayan birşey dememiş ki..Boşanmıyorsan o zaman sesini çıkartmayıp oturcaksın ne akıl verelim biz sana demiş..Hakaret etmemiş yada çirkin bir üslupla yazmamış ki..Ama siz hanımefendiye akılsız diyerek hakaret ettiniz,böyle bir hakkınız yok bundan bahsediyorum..Ve evet maddi özgürlüğü elinde olan bir konu sahibi var..Aldatılıyor ama kocamı seviyorum,boşanmak istemiyorum diyor..Ne yapalım biz peki bu durumda? Tabi ki boşanmıyorsa sessiz kalıp oturacak yani bu kadar basit varsa parlak bir fikriniz buyrun siz yorum yapın o zaman başkalarına hakaret etmek yerine...O bayanin uslubu size uygunsa gercekten benim baska bir cevabim yok.
İnsallah anlamissimdir yeniyim ÖzürP prenses_melek , birine cevap yazacaksan, kime yazdığının anlaşılabilmesi için
cevap yazacağın yorumun kutusunun sağ alt köşesindeki "cevapla" butonuna basacaksın
sayfanın el altındaki cevapla'ya basınca kime yazdığın anlaşılmaz
genel cevap yazmış olursun
Sizde yazdigimi alinti yapip cevap vermemissiniz. Ben sadece bir tavsiyede bulunuyorum konu sahibine. Aldatmis bir ese asla ikinci sans verilmemeli ve bosanma icin yavas yavas kendini hazirlamali diye dusunuyorum.Siz benim soruma cevap vermediniz.
Konuyla ilgili yorumunuz nedir?
Ne yazdınız da cevap vermedim?Sizde yazdigimi alinti yapip cevap vermemissiniz. Ben sadece bir tavsiyede bulunuyorum konu sahibine. Aldatmis bir ese asla ikinci sans verilmemeli ve bosanma icin yavas yavas kendini hazirlamali diye dusunuyorum.
Aldatmanin hicbir seyi normal olamaz.Yok,sadece bana manen arka çıkacak biti yok,bir kez teyzeme açıldım,sus dedi,zaten herkedinki öyle ...faşan filan.Ben metak ediyorum acaba bu normal birşeymi,yoksa benmi abartıyorum???
ne kadar önyargılısın,bebeyimi uyutmam gerektiyi için acele çıktım,hem ne yapayım,sabaha kadar onlayn mı kalayımkonu sahibi sadece emin olmak istediğini yazdı çıktı. kocasının dediği gibi,boşyere kıskançlık yapmadığını anlamış olduğunu belirtti. ,
boşuna gerilmeyin,
o bundan emin olmak için açmış konuyu sadece.
kısacası konu sahibi böyle devam etmeye kararlı
iyi geceler dediğiniz için yazdım.ne kadar önyargılısın,bebeyimi uyutmam gerektiyi için acele çıktım,hem ne yapayım,sabaha kadar onlayn mı kalayım
İnsallah anlamissimdir yeniyim Özür