aldatıldığımı bile-bile susuyorum,ruhum param parça

Yemek yarışmasına katılın pro üyelik alın:KK39:
Bugün patatesli ay çöreği yapmıştım. Keşke katılsaydım, güzelde olmuştu yani, eşim yarısını yedi.

Neyse...

Konu sahibi konu gerçekten can acıtıcı, arada yükünü almak için geyiğe vuruyoruz ne olur alınma. Cidden zor bir durum Allah yardımcın olsun.

Ben maddiyat sorun zannettim yazıdan onu çıkardım telden girdiğim içinde tamamini okuyamadim yorumlarin yazdiklarimida başka birine yazdim bu ne tepki sakin olun çaresiz zanettim .

valla biz de baştan öyle zannettik
ben mesela çok acımıştım, üzülmüştüm
ama
maddi zorluğu yokmuş
seviyormuş kocasını çok
bir de ayrılsa elalem ne dermiş

O zaman saçma yada yanlış bulduğunuz birşeyi düzgün bir üslupla söyleyin insanlara hakaret ederek fikir belirtmek olmaz..Burası dingonun ahırı değil..Herşeyin bir kuralı,bir adabı vardır..Sizin mesajını alıntıladığınız bayan fikrini belirtmiş ama siz ona akılsız diyerek hakaret ettiniz..Hala neyin savunmasını yapıyorsunuz?
O bayanin uslubu size uygunsa gercekten benim baska bir cevabim yok.

Size değil rahat olun lütfen...

P prenses_melek , birine cevap yazacaksan, kime yazdığının anlaşılabilmesi için
cevap yazacağın yorumun kutusunun sağ alt köşesindeki "cevapla" butonuna basacaksın
sayfanın el altındaki cevapla'ya basınca kime yazdığın anlaşılmaz
genel cevap yazmış olursun

Şimdi anladım konuyu aydinlatiniz Teşekkürler elalem ne der diye kendimi yemem herhalde elalem adı üzerinde el alemmmm :/

O bayanin uslubu size uygunsa gercekten benim baska bir cevabim yok.
Bayan birşey dememiş ki..Boşanmıyorsan o zaman sesini çıkartmayıp oturcaksın ne akıl verelim biz sana demiş..Hakaret etmemiş yada çirkin bir üslupla yazmamış ki..Ama siz hanımefendiye akılsız diyerek hakaret ettiniz,böyle bir hakkınız yok bundan bahsediyorum..Ve evet maddi özgürlüğü elinde olan bir konu sahibi var..Aldatılıyor ama kocamı seviyorum,boşanmak istemiyorum diyor..Ne yapalım biz peki bu durumda? Tabi ki boşanmıyorsa sessiz kalıp oturacak yani bu kadar basit varsa parlak bir fikriniz buyrun siz yorum yapın o zaman başkalarına hakaret etmek yerine...

Siz benim soruma cevap vermediniz.
Konuyla ilgili yorumunuz nedir?
Sizde yazdigimi alinti yapip cevap vermemissiniz. Ben sadece bir tavsiyede bulunuyorum konu sahibine. Aldatmis bir ese asla ikinci sans verilmemeli ve bosanma icin yavas yavas kendini hazirlamali diye dusunuyorum.

Sizde yazdigimi alinti yapip cevap vermemissiniz. Ben sadece bir tavsiyede bulunuyorum konu sahibine. Aldatmis bir ese asla ikinci sans verilmemeli ve bosanma icin yavas yavas kendini hazirlamali diye dusunuyorum.
Ne yazdınız da cevap vermedim?

konu sahibi sadece emin olmak istediğini yazdı çıktı. kocasının dediği gibi,boşyere kıskançlık yapmadığını anlamış olduğunu belirtti. ,
boşuna gerilmeyin,
o bundan emin olmak için açmış konuyu sadece.

kısacası konu sahibi böyle devam etmeye kararlı

Bir evli erkek başka birine seni çok beyeniyorum,buluşalım yazarsa bunu da aldarma sayfığım için aldatılıyorum yazdım.Ama daha yazışma aşamadında olduğu için susuyorum,çünki ona hiç bir şey ıspatlıyamam,ben yazmadım der,arkadaşlarla eylence olsun diye yazdım der,dedi de.Boşanmıyorum çünki elimde bani bedensel olarak aldattığına dair elimde bir delil yok,ispatlarsam seni seviyorum,kocacım,canın sağ olsun demiycem tabi.Ayrıca ben kocamla aramız doğuk,cinsel dorunumuz var da yazmadım,tam aksi bana çok iyi davranıyor yazdım.Yani bana kırmızı çamaşırmış ,filanmış gibi şeyler yazmanıza gerek yok ki.Ben sadece fikir almakistedim,diğer kadınların ne düşündüyünü merak ettim.Ayrıca sahteymişim,iki kişiymişim,ne kadar ön yarqıkı,saldırgan bazı üyeler.Bana onursuz döyleyen,sen bana yazarken kıcanın kiminle yazıştığından haberdarmısın???

konu sahibi sadece emin olmak istediğini yazdı çıktı. kocasının dediği gibi,boşyere kıskançlık yapmadığını anlamış olduğunu belirtti. ,
boşuna gerilmeyin,
o bundan emin olmak için açmış konuyu sadece.

kısacası konu sahibi böyle devam etmeye kararlı
ne kadar önyargılısın,bebeyimi uyutmam gerektiyi için acele çıktım,hem ne yapayım,sabaha kadar onlayn mı kalayım

Kardeş boşanmak istemiyorsan tamam boşanma ama sen niye içine atıp saklıyorsun. Eninde sonunda bu meseleyi belkide hiç alakasız bir kavgada yüzüne vuracaksın yoksa yiyip bitirir seni. Hayatın boyunca şüpheylemi yaşayacaksın.Sen onu böyle severken o kimbilir o kadınla neler yapacak. Erkek milleti belki işi ilerletip o boşanmak isteyecek. Al karşına ayağını denk al ne haltlar karıştırdığını biliyorum bu sefer göz yumdum bir daha olursa boşanmakla kalmam seni dünya aleme rezil ederim,bütün konuşma kayıtlarınız var anında avukata veririm de.Madem henüz kadınla ilerletmemiş şimdiden kestirip at. Sonra pişman olma. Kocanın kendiliğinden pişman olup bitireceğini zannediyorsan yanılıyorsun.
Utanma,ezilme,içine atma. Bunları yapması gereken sen değilsin o.

Allah a büyük konuşmak istemiyorum ama öyle bir durumla karşılaşsam kimsem olmasa alırım oğlumu yanıma namussumla her işi yaparım kadın sığınma evinde büyütürüm oğlumu yinede bırak ona koca demeyi yüzüne bakmam!Bu ne çelişki çok gururlusun ama başka kadınlara asılırken sessizsin pes!

X