aldatıldığımı bile-bile susuyorum,ruhum param parça

Ne demek sessiz kalmak ya. Madem bosanma imkaniniz yok, ortaligi ayaga kaldirin madem de bir de is cinsellige donmesin. Gidin bosanma dilekcenizi verin, gorsun ey mi yaman bey mi yaman.
Bu kadar pasif olmayin gozunuzu seveyim.

zaten asıl kızla konuşması yalvarması kendini küçük düşürmesi olur, yazan arkadaş saçmalamış biraz.
Benim fikrim sen mantikli yorum yap
ben sacmalarim böyle
dogru olan bosanmasi tabi
istemiyorsa ne yapabilir
belki bunu yapabilir dedim.gururlu bir davranis olmadığını yazdim.ama konu sahibi gurur derdinde degil yuvasini kurtarmaya nikahin vermemeye bakiyor.kendi yorumunuzu yazin gecin.millete ne saldiriyorsunuz

Bir evli erkek başka birine seni çok beyeniyorum,buluşalım yazarsa bunu da aldarma sayfığım için aldatılıyorum yazdım.Ama daha yazışma aşamadında olduğu için susuyorum,çünki ona hiç bir şey ıspatlıyamam,ben yazmadım der,arkadaşlarla eylence olsun diye yazdım der,dedi de.Boşanmıyorum çünki elimde bani bedensel olarak aldattığına dair elimde bir delil yok,ispatlarsam seni seviyorum,kocacım,canın sağ olsun demiycem tabi.Ayrıca ben kocamla aramız doğuk,cinsel dorunumuz var da yazmadım,tam aksi bana çok iyi davranıyor yazdım.Yani bana kırmızı çamaşırmış ,filanmış gibi şeyler yazmanıza gerek yok ki.Ben sadece fikir almakistedim,diğer kadınların ne düşündüyünü merak ettim.Ayrıca sahteymişim,iki kişiymişim,ne kadar ön yarqıkı,saldırgan bazı üyeler.Bana onursuz döyleyen,sen bana yazarken kıcanın kiminle yazıştığından haberdarmısın???

aldatma illaki bedensel olmaz. zaten bedensel aldatmanın delilini nasıl bulacaksınız. yataktamı yakalayacaksınız.
bu arada deyil değil,,değil,
eylence değil,eğlence
beyeniyorum değil,beğeniyorum..
düşündüyünü değil,düşündüğünü..
ve milletin kocalarını tanımadan onlara laf etmeyin bence..

Bu arada su yurdum kadinlarinin ''Bir yuva kurmak kolay mi?'' geyiklerinden illallah geldi. Avrupada bosanma oranlarinin %70lere dayandigi ulkeler var. Yanlis anlasilmasin. Biz de bol bol bosanalim, bosanmak harika deyip bosanmayi yuceltmiyorum. Elbette evlilik toplumun belkemigi, ayakta tutmak icin savasmak gerek sonuna kadar. Ama varmaya calistigim nokta su: Bir bizim kadinlara mi zor bosanmak? Bir Turkiyede mi yuva zor kuruluyor da uste kuma da getirilirse, sabah aksam dayak da yense, cocuklar arada telef de olsa o yuvalar yikilamiyor?

Bu arada su yurdum kadinlarinin ''Bir yuva kurmak kolay mi?'' geyiklerinden illallah geldi. Avrupada bosanma oranlarinin %70lere dayandigi ulkeler var. Yanlis anlasilmasin. Biz de bol bol bosanalim, bosanmak harika deyip bosanmayi yuceltmiyorum. Elbette evlilik toplumun belkemigi, ayakta tutmak icin savasmak gerek sonuna kadar. Ama varmaya calistigim nokta su: Bir bizim kadinlara mi zor bosanmak? Bir Turkiyede mi yuva zor kuruluyor da uste kuma da getirilirse, sabah aksam dayak da yense, cocuklar arada telef de olsa o yuvalar yikilamiyor?

"sırtını kocaya dayama" kültürü bizde almış yürümüşse demek.

"sırtını kocaya dayama" kültürü bizde almış yürümüşse demek.
Valla hala daha su geyigi cevirenler var BDV'de:
''Canim eli ekmek tutuyorsa, eve para getiriyorsa problem degil aldatmasi.''
Bizim kadinlarda hic iş gotu yok. Dayak yerler, kocalari metres tutar ama sırf kiclarini kaldirip calismaya usendiklerinden bosanamazlar, cocuklar da o ortamda buyur. Kiz evlatlarin erkeklerle ilgili normal algisi bozulur. Ileride sevgilisi olunca her turlu siddete, hakareti normal gorur. Erkekler de babasini ornek alir. Kisir dongu.
Ne ugruna? Aman bizim kadinlar popolarini kaldirip calisip incilerini dokmesinler diye.

Valla hala daha su geyigi cevirenler var BDV'de:
''Canim eli ekmek tutuyorsa, eve para getiriyorsa problem degil aldatmasi.''
Bizim kadinlarda hic iş gotu yok. Dayak yerler, kocalari metres tutar ama sırf kiclarini kaldirip calismaya usendiklerinden bosanamazlar, cocuklar da o ortamda buyur. Kiz evlatlarin erkeklerle ilgili normal algisi bozulur. Ileride sevgilisi olunca her turlu siddete, hakareti normal gorur. Erkekler de babasini ornek alir. Kisir dongu.
Ne ugruna? Aman bizim kadinlar popolarini kaldirip calisip incilerini dokmesinler diye.

:KK9::KK9::KK9:

ben bi kere "siz kocamı seviyorum yazıyorsunuz, ben yemiyor diye okuyorum" yazmıştım, sansürsüz, sonra mune beni sevip okşamıştı.

Seviyorsan, boşanmak istemiyorsan, aldatsa bile bunu aldatma olarak görmeyi beynin reddediyorsa; eşinin ayaklarına kapan yalvar belki aldatmaz seni. Ya da sürekli takip et kimle konuşuyor diye, konuştuğu kadınlara yalvar ne olur eşimle konuşmayın, yuvamızı yıkmayın diye. Ama sakın çalışmayı deneyerek para biriktirmeye, ayaklarınızın üzerinde durmaya çalışmayın. Bol bol dua ve yalvarma ile sorun çözülür.

Arkadaşlar ben adlında hepinizi cvaplamaya çalıştım ama,nedense gözükmüyor.Sorun maddiyat diyil,ben sadece siz olsanız ne yaparsınız,benmi abartıyorum diye merak ettim...Karısını seven aldatırmı,yoksa sadece bir kaçamakmı dıyıp gözmü yummak lazım,bilmiyorum işte kafam allak bullak...
sorun maddiyat değilmiş

Erkeğin elinin kiridir diyelim ne diyelim. Belki böylece içiniz filan soğur. Biraz rahatlarsınız.Bu gibi durumlarda nasıl içinizde bir şeyler kırılmıyor, nasıl sıcak davranabiliyorsunuz inanın anlayamıyorum. (Kinaye yapmıyorum. İnanın gerçekten anlamıyorum). Ben bir arkadaşıma kırıldığım zaman bile normal davranamam. Bugün bu kadın olmazsa yarın başkası olur. Eşinizde o potansiyel var gibi duruyor.

arkadaş zaten "ne yapayım" diye sormamış ki.

kocasının hala kendisini sevip sevmediğini sorguluyor?
seven aldatır mı ? tüm erkekler böyle deyip göz mü yumayım? kaçamaklara göz yumulur mu?
sorular bunlar...

istediği cevapları vereyim kendimce...

- seven aldatmaz, seven, böyle bir şey aklına geldiğinden kendinden bile utanır...

- tüm erkekler böyle değil, karakter sahibi erkekler de var elbet, eşine saygı duyan, yuvasını yıkmaktan korkan, çocuklarını babasız büyütmek istemeyen...

- kaçamaklara göz yummak da , kadının karakteriyle alakalı. kimi yumar kimi yummaz.
ama yuman, kaçamakların artmasına, gözüne sokula sokula yapılmasına da hazırlıklı olmalıdır. o şartlarda ne yapacağını düşünmelidir sürekli, şüphe içini kemirmelidir...

Hoppa

Konu sahibi arkadaşım sen zaten içinde tutmayı seçmişsin. Biz buradan ne desek boş. Ancak böyle ömür geçmez, kendine yazık.

boşanmayacaksan, eşinede bildiğini söylemeyeceksen sizin tabirinize göre saygınızı kaybetmemek adına, eşiniz kadınlarla yazışmasını bırak, evinize, yatak odanıza kadar o kadınları getirebileceğini asla unutmayın...

elinizden saygı gitmiş zaten de, gururu da bir kenara bırakıp eşinizi karşınıza alın bildiklerinizi söyleyin bir ihtimal belki bir daha yapmaz ne diyeyim artık...

X