Aldatıldığımdan eminim artık, ama nasıl kanitlayacagim

Sağolun ya siz yat dediniz ya hemen yatıyorum şimdi ben anladığıma yorum yaptım cevabımı da aldım üstüne cevap da yazdım sizi ilgilendiren kısım neresi ? Ben bir adamın beni aldattığından şüphe ediyorsam güvenim yoksa biter zaten aldatmış olmasına gerek yok beni ha illa kanıtlamak istiyorsam eğer ben böyle bir şeyle yüzleşiyorsam karşımdakini süründürürüm süründüremeyeceksem hiç kendime bu çileyi çektirmem herkes kendi yoluna

Yeni bir instagram hesabı açıp ona takip mesaj atacaksınız. Burdan görüşelim eskisini kapatıcam diye. Bakalım ne diyecek! Ve ikinizin telefonu da iphonesa iphonumu bul uygulamasını yükleyip takip edin.
Ama o arkadaşınızla zaten varmış bi şeyler büyük delilmiş zaten

Ne tesadüf benim de öyle kadın her açıdan aldatıldığını kanıtlayınca kendini nasıl bir güvence altına alacak ? Yasal hakları ne mesela tek maaşla çalışan hiçbir şeyi olmayan bir adamın karşısında tam olarak ne yasal hakkı olacak anlaşmalı boşanmayla farkı ne olacak ? Siz o beddualarınızı burda bana boşa harcamayın daha gerekli yerlerde kullanırsınız

Hukuk karşısında haklarını tam alabilmek için , tam anlamıyla neden boşanmak istediğini kendisinin de bilmesi için ,ailesinin ve çevresinin neden boşanmak istediğini bilmesi için, vicdanının ve aklının tam ikna olması için aldatma kanıtlarına tam ulaşması gerek. Boşanma kararı almak öyle kolay bir şey değil hele ki çocuğu varsa. Bıçak kemiğe dayanmiş sadece ispatı kalmış. Bu açıklama size yeterlidir umarım.

Bu açıklamadan çocuğu varsayı çıkarırsak mantıklı da değil yeterli de değil ancak çocuk varsa bu dedikleriniz bir mantığa oturur.
Ben bu yorumu bekar biri olarak yazıyorum ama boşanmış bir bekar olarak yazıyorum aşk sevgi güven yoksa aileme çevreme neden boşandığımla ilgili bir sebep sunmama gerek yok olmadı da zaten bu hayatta sevgisizlik bence aldatılmaktan daha zor bir şey sevmediğin güvenmediğin biriyle aynı yatakta uyumak kanıtlanabilir şeylerden daha korkunç benim gözümde ve altını çiziyorum benim gözümde benim için böyle

Eve gizli kamera yerlestir sesli olanlardan. Telefonuna da programi yukle. 1 hafta git ailenin yanina zaten biseyler karistiriyosa telefonda ogrenirsin .

Eve gizli kamera yerlestir sesli olanlardan. Telefonuna da programi yukle. 1 hafta git ailenin yanina zaten biseyler karistiriyosa telefonda ogrenirsin .
Bu çok güzel olur ama sanırım mahkemede bir geçerliliği yok delil olarak. Bir arkadaşım kedisinin mama kabından eşini dinleyerek anlamıştı.

Bu çok güzel olur ama sanırım mahkemede bir geçerliliği yok delil olarak. Bir arkadaşım kedisinin mama kabından eşini dinleyerek anlamıştı.
Mahkemede delil olur mu bilmem ama en azindan senin aklindaki dusunce hallolur. Emin olduktan sonrada harekete gecer basarsin tekmeyi

Aldatıyorsa eğer 0 takip-takipçili bir hesap açmazdı zaten 1 takip olurdu,muhtemelen birisinin hesabına bakıyor ama ekleyecek kadar tanımıyor yada hiç iletişimleri yok,olsaydı telefondan 50 tane somut yazışma,fotoğraf vs bulurdunuz,ha tabiki bu da aldatma oluyor ama somut kanıt demişsiniz ya o yüzden diyorum somut birşey değil muhtemelen,sizin evden gitmenizi ister gibiymiş,ilgisizmiş,uzun zamandır konuşmuyormuşsunuz,birisi var belli ama ilişki değilde sanki planlanan bir ilişki hazırlığı gibi,biraz zorlarsanız anlatır sanki,anlattığınıza göre sizi kaybetmekten çekinmiyor söyler bence.

Mevzu sadece güvence değil ki? Bir evlilik bitecek içinde bir şüphe ve acaba ile bitmesi vicdan azabı yapar insanda hele de ortada bir çocuk varken.
Kimseye kanıtlayacağı bir şey yok ya da güvence vs değil sorun o içinde bu konuyu netleştirmek istiyor sadece.
Evlilik bitirmek hele de ortada bir çocuk varken öyle kolay değil.
Herkesin sosyal, psikolojik ortamı ve durumu bir değil. Siz kendi bakış açınızdan kendi şartlarınızla konuyu değerlendirdiğiniz zaman bu şekilde tepkiler alıyorsunuz.
Konu sahibi zaten psikolojik olarak bitmiş durumda yazdığınız yorum o kadar irite edici ki hiç bir tavsiye ve yol gösterimi barındırmıyor.
Ve konu sahibinin içinde bulunduğu durumda ki biri için yazdığınız şey sadece daha fazla kasvet ve üzüntü oluyor.

Yani yazmamanız yazmanızdan daha iyi bu tür konularda..

Ne yaparsanız yapın
Ama kanıtlar bulun. Allahin sittir ettigi dağında 2 kişi bile olsanız
Kamera var mıydı diye soruyorlar

Cocugunuz varmış.
Cocuk olmasaydi direkt bosanma davasi acin derdim.
Ama önce deliller toplayın
Akilli davranin.

Ben şuan bosanma surecindeyim.
Hasta olmakla suclandim. Nafaka vermek istemiyor
Çocuklardan birini almak istiyor. Ayrı sehirdeyim suan

Son düzenleme:
İnanın ki şu an yazmaya dahi zor mecalim var, o kadar kötüyüm ki.. nasıl kanitlayacagim ne yapacağım bilmiyorum

İnanın ki şu an yazmaya dahi zor mecalim var, o kadar kötüyüm ki.. nasıl kanitlayacagim ne yapacağım bilmiyorum
Biraz sessiz kalıp takip edin, bir de bazı uygulamalar varmış telefonu takip eden tüm yazışmaları vs görebileceğiniz.
Ama bu ne kadar yasaldır bilmiyorum.
Yasal değilse bile en azından gerçeği öğrenirsiniz.

ALLAH kolaylık versin, rabbim size en doğru yolu göstersin.

Dediğiniz gibi herkesin sosyal ve psikolojik ortamı ve durumu bir olmadığı için yorumum sırıtıyor ama aldığım tepkileri önemsemiyorum çünkü ben konu açıp bu düşüncem yanlış mı dememişim ancak bu şekilde olsaydı bana gelen tepkileri önemserdim ana konuya gelince ben sert yazmış olabilirim ama yazdıklarımda tek yanlış yok tabii söylemek var söylemek var o kısımda hatam varsa kabul ederim ama ısrarla hala şunu savunuyorum konu sahibinin ilk şüphesi değil geçmiş konulara baktım az önce değil saç bulmalar para göndermeler vs zaten bu şüphe dün olmamış ve konu sahibi de öyle çoook şaşırmış ne yapacağını bilmez halde değil tek derdi kanıtlamak bende diyorum ki bir insanın huzursuz şüphe içinde karşındakine güvenmeden bir evlilik yürütmesindense varsın kanıt olmasın boşansın adamdan şimdi durumu kanıtlasa alacağı bir tazminat var mı ? Mal paylaşımı var mı ? Adam iyice bir rezil rüsva olacak mı ? (Sanmıyorum çünkü bilgi yok bu kişisel fikrim) bunlar yoksa hem kendi hayatından yiyor zamanından yiyor duygusal şiddet görüyor yani tüm bunlara sadece emin olmak için katlanıyor ya tüm bunlar varken bir de aldatılmaya gerek var mı , bunlar zaten boşanmak için bir sebep değil mi bir bana mı böyle geliyor ? Bence aldatıldığını tasdiklemeye yüzleşmeye gerek yok bunun vicdanlık bir tarafı da yok şu saatten sonra kanıt bulamasa bile o şüpheyle o evlilik devam edecek bu daha iyise ne diyeyim artık

Ben bu saflikla aldatilsam ruhum duymaz su an onu anladım, teşekkürler konu sahibi.

Su anlattiginiz aldatilma emarelerinin hicbiri benim aklima gelmezdi, saygi duydum icinizdeki kucuk şeytana
Yanlız değilsiniz gerçekten kocamın son kullandığı emojiyi çok merak ettim şu anda akşam işten gelsin bakacağım Çünkü 8 yıldır aklıma gelmeyen şeyi okudum burada. Bide Instagram da baş harfli birşey vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…