Aldatıldığımdan eminim artık, ama nasıl kanitlayacagim

Butterfly9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2022
182
68
26
Merhabalar, öncelikle ellerim titrerien ve ayaklarım buz kesilmiş vaziyette yazdığımı bilmenizi istiyorum zira yeni emin oldum öncesinde hep kuşku vardı. Eşim son dönemlerde özellikle benden uzaklaşmak için binbir bahane arıyordu, bende onun telefonuna baktım telefonuna 1 ay önce format atılmıştı ve 1 aydır hiç konuşmuyoruz neredeyse hep kavga, son kullandığı emojilere baktım hepsi kalp öpücük, ateş tarzında şeyler. Şok oldum çünkü bana hiç ama hiç atmadı son 1 ay içinde özellikle ve evden gitmemi ister gibi hep. Neyse sonra panosuna baktım sahte bir hesap ismi kopyalanmış yanlışlıkla kopyalamis çünkü en eskilerdeydi ve orda kaldığını unutmuş. Hesaba baktım Instagram dan 0 takipçi 0 takip ve 2 ay önce açılmış. Eşimi tanıyorum ve aldatildigima eminim ama nasıl yapacağım nasıl yakalayacagm anladığım kadarıyla da sık sık mesajlaşma yoluyla iletişime geçiyorlar, telefonu hep ortalıkta olurdu tüm şifrelerini bilirdim nasıl ya nasıl şu an o kadar kotuyum ki anlatamam. Daha önce güven problemi yaşadım ve şüphelendiğim bir kız var ama emin olamıyorum kimseye de anlatamıyorum ne aileme ne arkadaşlarıma... İçim acıyor. Kanıt olursa bosanacagm kesin ama bu durumda belirsiz iken yapamam netlestirmem gerek

Şüphelendiğim bir kız var demişsiniz. Şüphelenmenize sebep olan şey neydi? En azından bu bir kanıt olabilir. Telefonunu bir süre daha kurcalayın elbet bir mesaj bir arama denk gelir. Fake hesap açması bile kanıt aslında.

Sizden uzaklaşmak için nasıl bahaneler buluyor

Eşim işi gereği günden bazen 10 tane farklı numarayı arıyor mesaj alıyor o yüzden oradan bulmam biraz zor. Şüphelenmeme sebep olan şey ise şuydu, kız arkadaşımdi ve bir süre sonra sürekli eşimden bahsetmeye başladı ama öyle böyle değil ve aynı şekilde eşim de ondan bahsetmeye başlamıştı. Aradan bir süre geçti baktım esim konu onların evi olunca ben gidip alırım konuşurum diye atlıyor herşeye ki normalde kadınlarla görüşmemeye dikkat eder samimiyet hiç sevmez sözde işte ama gelin görün ki o binadan tasinacagimiz gün dahi oradan birşey alınacaktı ben alacağım diye tartıştı benle. En son da kızın baş harfini yazınca hesabından hemen kızın ismini görünce şüphelendim çünkü kızın ismi fakeydi ve o dönemler ben dahi onda ekli değildim aramız bozuktu yani kızın hesabını bulmak için telefonumu kurcalamis olması gerekirdi ki öyle yapıp artık ne kadar stalkladiysa fake hesabın baş harfini yazar yazmaz kızın hesap çıktı. Fakat kendi baş harfimi yazınca kendi şahsi adım olmasına rağmen benmki çıkmadı.. Fakat ben en son belki merak edip bakmıştır diye konuyu kendi içimde bitirmiştim, ta ki bu geceye kadar

Sizden uzaklaşmak için nasıl bahaneler buluyor
Örneğin bir yere gitmemi istiyor evde tek kalmak istiyor, ufacık şeyi büyütüp uzaklaşıyor gibi. Örneğin geçen dışarı ciktij kasiyerle kibar konusmusum diye günlerce küstü i günü de zehir etti. Ki benm konuşma şeklim bu herkes bilir o da

Ben bu saflikla aldatilsam ruhum duymaz su an onu anladım, teşekkürler konu sahibi.

Su anlattiginiz aldatilma emarelerinin hicbiri benim aklima gelmezdi, saygi duydum icinizdeki kucuk şeytana
Saflik demeyin gerek duymadığınız için dusunememissinizdir diyelim, zira sürekli problemler uzaklaşmalar gerginliklerle dolu toksik bir ilişki içine düşünce ister istemez aklınıza düşüyor bu tarz şüpheler, fakat keşke haklı cikmasaydm

Emoji olayı bence çok büyük kanıt. Sadece diğer olaylar olsa kuruntu derdim ama erkek adam alevli kalpli emojileri kime atacak? Tabi bu emojiler bir boşanma davasında işe yaramaz kesin kanıtlar bulana kadar sessizce takipte kalın

Şu an o kadar kötü bir hâldeyim ki anlatamam, umutsuz yorgun tükenmiş. Tüm yükler zaten bnm omuzumda iken kavgalar tartışmalar ilgisizlikten küslüklerdrn dolayı kendine dahi tahammülum kalmamış iken birde bununla nasıl baş edeceğim bilmiyorum, uyumak ve hiç uyanmamsk istiyorum çünkü yarın beni neler beklediğini biliyorum ayakta duramayack hâlde iken3 yaşında oğluma yetmek işleri yapmak zorundayım yemek yemek zorundayım şu an tükenmiş hissediyorum . Daha şimdiden nasıl böyle oldugumu lütfen sormayın çünkü kanitlayamamak benm icjn en ama en büyük acı, kanitlasam yoluma devam ederim ama bu şekilde böyle salak yerine konulmak beni bitiriyor

Eğer ailenizin yanına gitme şansınız var ise bir hafta dinlenmek için gidin onlar çocukla ilgilenir sizde düşünüp bir plan yaparsınız. Tabi giderken ayrılıyorum diye gitmeyin tatil yapacağım diye gidin mutlaka kanıt bulup o şekilde ayrılın

Bakıyorumda eşinize karşı hep bir şüphe halindeymişsiniz. Yanılıyor olamaz mısınız acaba? Bilmiyorum emojiden çıkarılmaz ki bu. Şu an eşiniz nerede ve ne yapıyor? Neden konuşmayı denemiyorsunuz? Siz görüp görüp içinize atıyor gibisiniz her şeyi

Bende bu forumda herkesin kocası holding sahibiymiş yatları katları varmış da hepsini donuna kadar alacakmış gibi kanıtlama sevdasına hastayım ya bu kadar sakin olduğunuza göre zaten daha önce aldatılmışsınız kanıtlayamayıp kendinize kanıtlayamadım ondan boşanamadım demek istiyorsunuz bence tamamen iç rahatlatma

Hayır kesinlikle bosanacagm ve daha önce böyle birşeyden kuşku duydum evet ama bu kadar emin olmamıştım olabileceğim birşeyle karşılaşmamistim diyelim, ariyeten sakin mi görünüyorum bilmiyorum ama içimde ne fırtınalar koptuğunu bir ben biliyorum. Belkide sizin sakın diye nitelendirdiğimiz şey mecalin kalmaması olabilir mi? Çünkü ben şu an uyuyup bir daha uyanmamak istiyorum nasıl baş edeceğim bilmiyorum, ve şimdiden yemeden içmeden kesildim

Ne yapsın hissediyorum o halde aldatılıyorum diyip mi boşansın. Somut bir şeyler görmek istiyor belki de adım atmaya cesaret edebilmek için. Aldatılma şüphesi psikolojiyi ilmek ilmek kemiren bir şey. O psikoloji ile ha diyince boşanılmıyor. Somut bir delil görüp bıçak gibi kesmeye umut bağlanıyor. Yoksa kim kurtulmak istemez böyle bir sürüncemeden

yani su yazdiklarinizi nerden ne sekilde anladiniz acaba? konuyu okurken hanimefendinin endisesini hissettim ben? ayrica burda kanitlama cabasini yat kat abidik gubudik seylere baglamaniz ne alaka ya? yatin uyuyun siz, sacma sapan yorum yapip hanimefendinin bozuk olan moralini daha fazla bozmayin.

Okuduğum en saçma aptalca yorum. Holding sahibi olmasına gerek yok, aylık bin tl nafaka vermemek için yırtınan herifler söz konusu kadın her açıdan kanıt bulup kendini güvence altına almak zorunda. Aldatıldığının ispatını yasal hakları için elinde tutmak zorunda. Gerçekten bunları idrak edemeyecek kadar mı iq düşük? Ayrıca sakin olduğunu ne biliyorsunuz? Kendini mi parçalasın sizi ikna etmek için? İnsanlar tebessüm ederken bile içinde ne kıyametler kopuyor! Allah sizin gibileri yargıladıklarınızla sınasın.

eğer incittiysem kusura bakmayın ama zaten güvenmediğiniz şüphelendiğiniz bir adamla ayrılmak için neden kanıta ihtiyacınız var ki ? Ortada bir şey yoksa bile güven yok huzursuzluk var şüphe var

Bende diyorum ki eğer adam aldatmıyorsa bile bu denli insanı huzursuz eden güven duymadığın bir adamla evli kalmanın manası ne iyice bir şeylerin gözümüze sokulmasına o travmayı yaşamaya gerek var mı güvenin olmadığı yerde sevgi olmaz sevgi yoksa evli olmanın anlamı ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…