- 2 Temmuz 2023
- 8.147
- 22.311
-
- Konu Sahibi Butterfly9
Hahshs ben kendi son emojilerime baktım, kocami aldatmiyorum bence.Yanlız değilsiniz gerçekten kocamın son kullandığı emojiyi çok merak ettim şu anda akşam işten gelsin bakacağımÇünkü 8 yıldır aklıma gelmeyen şeyi okudum burada. Bide Instagram da baş harfli birşey vardı
O değil de son kullanılan emojide kalp öpücük varsa eşi de konu sahibi ne yollamış olsaydı o zaman da kafası karışacak ti başkasına da yolluyormu acaba diye.Hahshs ben kendi son emojilerime baktım, kocami aldatmiyorum bence.
Insta olayina hic girmeyelim orasi dipsiz kuyu, ben boğulurum
Bastan beri suphe var sanirim evliliklerinde yoksa sanmiyorum bunlari aldatma emaresi sayacagini.O değil de son kullanılan emojide kalp öpücük varsa eşi de konu sahibi ne yollamış olsaydı o zaman da kafası karışacak ti başkasına da yolluyormu acaba diye.
Geçerliliği var.Bu çok güzel olur ama sanırım mahkemede bir geçerliliği yok delil olarak. Bir arkadaşım kedisinin mama kabından eşini dinleyerek anlamıştı.
Gece boyunca uyuyamadım hiçbir şey yiyemiyorum Uyustum acıdan uyustum. Ne yapacağım bilmiyorum kafamı toparlayamiyorum. Sizin adınıza çok üzüldüm peki siz nasl kanitladinizbenımde eşim en yakın evlı arkadşımla aldattı seni en iyi ben anlarım ve şüphe ile yaşamak o kadar zor ki nereye dokunsan hep şüphe birde sürekli yalanlarını dinle acıdan uyuş ama kimseye belli etme travmalarım nüksetti valla şuan
Ne kadar boş bir yorumBende bu forumda herkesin kocası holding sahibiymiş yatları katları varmış da hepsini donuna kadar alacakmış gibi kanıtlama sevdasına hastayım ya bu kadar sakin olduğunuza göre zaten daha önce aldatılmışsınız kanıtlayamayıp kendinize kanıtlayamadım ondan boşanamadım demek istiyorsunuz bence tamamen iç rahatlatma
Nasıl yaniBu çok güzel olur ama sanırım mahkemede bir geçerliliği yok delil olarak. Bir arkadaşım kedisinin mama kabından eşini dinleyerek anlamıştı.
Buyuk elektronik magazalarina bak yada google sor bende bilmiyorumPeki nereden satın alabilirim bu konularda hiçbir bilgim de yok, yardımcı olur musunuz
Aldatilmayi neden illa kanitlamaniz lazım maddi olarak mı ? Zira yaptığı hareketler boşanmak için çok çok yeterli.Saflik demeyin gerek duymadığınız için dusunememissinizdir diyelim, zira sürekli problemler uzaklaşmalar gerginliklerle dolu toksik bir ilişki içine düşünce ister istemez aklınıza düşüyor bu tarz şüpheler, fakat keşke haklı cikmasaydm
Ayyy oysa sizin dolu yorumlarınız gözlerimi yaşarttı diyeceğim de yok kiNe kadar boş bir yorum
Eşinizin ekran şifresini biliyorsanız uygulama şifrelerine ulaşmanın bir yolunu biliyorumMerhabalar, öncelikle ellerim titrerien ve ayaklarım buz kesilmiş vaziyette yazdığımı bilmenizi istiyorum zira yeni emin oldum öncesinde hep kuşku vardı. Eşim son dönemlerde özellikle benden uzaklaşmak için binbir bahane arıyordu, bende onun telefonuna baktım telefonuna 1 ay önce format atılmıştı ve 1 aydır hiç konuşmuyoruz neredeyse hep kavga, son kullandığı emojilere baktım hepsi kalp öpücük, ateş tarzında şeyler. Şok oldum çünkü bana hiç ama hiç atmadı son 1 ay içinde özellikle ve evden gitmemi ister gibi hep. Neyse sonra panosuna baktım sahte bir hesap ismi kopyalanmış yanlışlıkla kopyalamis çünkü en eskilerdeydi ve orda kaldığını unutmuş. Hesaba baktım Instagram dan 0 takipçi 0 takip ve 2 ay önce açılmış. Eşimi tanıyorum ve aldatildigima eminim ama nasıl yapacağım nasıl yakalayacagm anladığım kadarıyla da sık sık mesajlaşma yoluyla iletişime geçiyorlar, telefonu hep ortalıkta olurdu tüm şifrelerini bilirdim nasıl ya nasıl şu an o kadar kotuyum ki anlatamam. Daha önce güven problemi yaşadım ve şüphelendiğim bir kız var ama emin olamıyorum kimseye de anlatamıyorum ne aileme ne arkadaşlarıma... İçim acıyor. Kanıt olursa bosanacagm kesin ama bu durumda belirsiz iken yapamam netlestirmem gerek
Öncelikle sakin olun. Aldatılıyor olsanız bile, sizin bir suçunuz yok. Burda yapacağınız tek şey soğukkanlı olmak. Gereksiz tartışmalara girmeyin elinizde kanıt yok. Üste çıkar. Eğer telefon şifresini öğrenebilirseniz, eşiniz Whatsappini kendi telefonunuza ya da varsa bilgisayara bağlayın. O şekilde takip edin. Aklıma başka da bir şey gelmiyor. İnşallah düşündüğünüz gibi değildir. Umarım her şey güzel olur sizin içinMerhabalar, öncelikle ellerim titrerien ve ayaklarım buz kesilmiş vaziyette yazdığımı bilmenizi istiyorum zira yeni emin oldum öncesinde hep kuşku vardı. Eşim son dönemlerde özellikle benden uzaklaşmak için binbir bahane arıyordu, bende onun telefonuna baktım telefonuna 1 ay önce format atılmıştı ve 1 aydır hiç konuşmuyoruz neredeyse hep kavga, son kullandığı emojilere baktım hepsi kalp öpücük, ateş tarzında şeyler. Şok oldum çünkü bana hiç ama hiç atmadı son 1 ay içinde özellikle ve evden gitmemi ister gibi hep. Neyse sonra panosuna baktım sahte bir hesap ismi kopyalanmış yanlışlıkla kopyalamis çünkü en eskilerdeydi ve orda kaldığını unutmuş. Hesaba baktım Instagram dan 0 takipçi 0 takip ve 2 ay önce açılmış. Eşimi tanıyorum ve aldatildigima eminim ama nasıl yapacağım nasıl yakalayacagm anladığım kadarıyla da sık sık mesajlaşma yoluyla iletişime geçiyorlar, telefonu hep ortalıkta olurdu tüm şifrelerini bilirdim nasıl ya nasıl şu an o kadar kotuyum ki anlatamam. Daha önce güven problemi yaşadım ve şüphelendiğim bir kız var ama emin olamıyorum kimseye de anlatamıyorum ne aileme ne arkadaşlarıma... İçim acıyor. Kanıt olursa bosanacagm kesin ama bu durumda belirsiz iken yapamam netlestirmem gerek