Aldatıldığımdan eminim artık, ama nasıl kanitlayacagim

Hahshs ben kendi son emojilerime baktım, kocami aldatmiyorum bence.

Insta olayina hic girmeyelim orasi dipsiz kuyu, ben boğulurum

Hahshs ben kendi son emojilerime baktım, kocami aldatmiyorum bence.

Insta olayina hic girmeyelim orasi dipsiz kuyu, ben boğulurum
O değil de son kullanılan emojide kalp öpücük varsa eşi de konu sahibi ne yollamış olsaydı o zaman da kafası karışacak ti başkasına da yolluyormu acaba diye.

Ailemin yanına gidiyorum diyin o da rahatlasın o süre zarfında peşine birini takın fiziki dedektif veya güvendiğiniz bir arkadaşınız.veya araştırıp telefona casus uygulama yükleyin fark etmeyeceği şekilde

Eşinizin Whatsabına giriş yapın Whatsapp Web ile. Eşinizin telefonunuzu elinize alıp Whatsapp ayarlarından onun telefonunu kendi telefonunuzdan okutmanız yetiyor. Kendisi mesajlarını görebildiğinizi anlamaz

Gece boyunca uyuyamadım hiçbir şey yiyemiyorum Uyustum acıdan uyustum. Ne yapacağım bilmiyorum kafamı toparlayamiyorum. Sizin adınıza çok üzüldüm peki siz nasl kanitladiniz

Ne kadar boş bir yorum

Aldatilmayi neden illa kanitlamaniz lazım maddi olarak mı ? Zira yaptığı hareketler boşanmak için çok çok yeterli.

Takip edin bence . Çocuğu birine bırakabiliyorsanız bırakın. Sabah o çıkınca sizde hemen çıkın. Akşam iş çıkışıda yine takip edin. Eve biraz geç geleceğinizi mağazaya yada bir arkadaşa gideceğinizi söyleyin bu sayede o da rahat olur belki ve o kişiyle buluşur.

Ya anlattigina gore zaten bu sebepler bile yeter ki bosanmaya illa kanitliycam diye kendini yirana gerek vr mi? Kaanitlasan da dicekki sen ittin beni dişari ailen de affet kizim hata yapmis yuva kolay kurulmuyor dicek. Sen bi kendine dön ben ne istiyorum desene eger boşanmaksa amacin ve eşinin maaddi gucu aman aman degilse normal anlasmali boşan yorma kendini. Karşindaki hata yapiyo sen niye paraliycan kendini he illa da kanitlamam lazim diyosan bi ses kaydedici koy arabasina bikac gun elleme sonra konusmalardan ne yptgini anlarsin basarsin.

Bi tane program var telefonun ekranında ne açık onu bile görüyorsun...onu kur ve izle işte daha ne diyelim sana...

Eşinizin ekran şifresini biliyorsanız uygulama şifrelerine ulaşmanın bir yolunu biliyorum

Öncelikle sakin olun. Aldatılıyor olsanız bile, sizin bir suçunuz yok. Burda yapacağınız tek şey soğukkanlı olmak. Gereksiz tartışmalara girmeyin elinizde kanıt yok. Üste çıkar. Eğer telefon şifresini öğrenebilirseniz, eşiniz Whatsappini kendi telefonunuza ya da varsa bilgisayara bağlayın. O şekilde takip edin. Aklıma başka da bir şey gelmiyor. İnşallah düşündüğünüz gibi değildir. Umarım her şey güzel olur sizin için

ImTheDevil e neden kızılmış, anlamadım. Adam kadını evden yollama derdinde, kadın mutsuz. Anlaşarak da boşanabilir. Adamın görüştüğü biri varsa boşanmak için elinden geleni yapar. Konu sahibi daha önce de aldatma temalı konu açmış, kanıtlayamamış. Ömür boyu kanıtlamayı mı bekleyecek? Evde 3 yaşında, anneye muhtaç küçücük bir çocuk var, anne perişan. Her gün bu şüpheyle yaşanır mı? Bu toksik adamdan ne kadar çabuk kurtulup, çocuğuyla yeni bir hayata başlarsa o kadar iyi. Böyle kendisine yazık ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…